Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 543
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 810
Тя не е много мазнината, просто е гадна. Стои ти като полепнала по зъбите после, все съм яла неща с хидрогенирани мазнини ама тия бутерки няма да ги забравя. И още няколко души писаха същото тук в темата, тъй че приемам че не съм си въобразила, колкото и да е въпрос на вкус.

# 811
  • Русе
Нещо много ме съмнява някой да сложи точно овче сирене в бутерките за тая цена, че и кой слага такова без да се похвали? Grinning По-вероятно ако на нещо пише че има овче да не повярвам че наистина има, отколкото да повярвам че ще сложат но няма да пишат...
От мазнината с която ги правят е, то не е толкова и вкус който остава ами все едно ти е намазана устата отвътре, странно такова.

На опаковката пише извара и овче сирене. Днес, ако успея да стигна до Лидъл ще ги снимам

За пръв път виждам при нас и от другия вид- със спанак и овче сирене отново

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 13:11 от geri17

# 812
Ами на мен са ми приятни тези банички, мазнината не я усещам, както при витите и едни прави има, които си плуват в мазнина още докато се пекат. Доста ми е обострен вкусът, даже са ми сухи тези банички.

# 813
  • там където има винаги вятър
Тя не е много мазнината, просто е гадна. Стои ти като полепнала по зъбите после, все съм яла неща с хидрогенирани мазнини ама тия бутерки няма да ги забравя. И още няколко души писаха същото тук в темата, тъй че приемам че не съм си въобразила, колкото и да е въпрос на вкус.
+1
Веднъж взех пак така 1+1, вярно по-евтини излизат, но не съм повторила, не мазнината ами вкусът им е странен  ....Rolling Eyes

Предпочитам мини баничките на Фамилия. Еееее, какви цени бяха и те - какви станаха. Тая седмица в К. - 1,2 кг са за 7,99.
 Гледам винаги да има един пакет и зависи за колко човека - 2-3 закуски има. Вадя колкото ми трябват, останалите връщам веднага във фризера/след седмици когато се сетя - пак/. Ако сложа книжна кошничка на еър фраера, стават по-мазни, ако не - мазнината изтича.
И мини кроасаните пак от К. на промоция съм вземала бяха евтини, ама бяха...Rage

# 814
Брех, наистина за пръв път виждам че пише овче сирене, само сирене съм запомнила от като бях ги пробвала. Ама пък иначе същите изглеждат. Нямам спомен да съм доловила вкус на овче, де, а обичам по принцип, но и не съм изяла много тогава, заради други ги взех да имат закуска сутрин.

# 815
Пуснах запитване към Лидл относно кутиите/мтежите за 5лв. Смятам, че трябва да сложат някакви критерии или минална сума за пълненето им с продукти. Абсурд е мои приятели в големи градове да получават в тях френско грозде, боровинки и други по-интересни продукти, а при мен да откривам само мрежи с изгнил ананас, 2 моркова и обикновени картофи за пълнеж.

# 816
  • Пазарджик
Пуснах запитване към Лидл относно кутиите/мтежите за 5лв. Смятам, че трябва да сложат някакви критерии или минална сума за пълненето им с продукти. Абсурд е мои приятели в големи градове да получават в тях френско грозде, боровинки и други по-интересни продукти, а при мен да откривам само мрежи с изгнил ананас, 2 моркова и обикновени картофи за пълнеж.
Аз не живея в голям град,но да кажа,че миналата седмица за първи път закупих такова кашонче и в него имаше около 1 кг.картофи,3бр краставици,2 патладжана,1айсберг,кутийка чери домати и моркови около 1кг.Всички продукти бяха страхотно качество,само 1 краставица беше по увехнала.

# 817
Къде стоят тези кашончета, аз никога не съм виждала такива?
Ако някой сега е в Гърция и иска да пазарува в лидъл имам 10евро отстъпка за пазаруване над 50евро. Ако имате интерес ще пратя картата на лично.

# 818
Интересно ми е какъв отговор ще получите за кашончетата с намалени ПиЗ. Предполагам, че във всеки филиал е различно, според продуктите с намаляващ срок и друг подобен критерий. Това се отнася и за промоции като таз седмичната " ниски цени за 1, 3, 5, 7, 10, 15лв." Понякога има интересни неща, друг път-не. Вчера например имаше мъжки слипове, които излизаха по 1 лев/брой, по принцип са 5бр за около 15лв.

# 819
Предполагам ще ти отговорят че това не е редовен артикул а са плодове и зеленчуци които разпродават така за да не ги бракуват и че е по преценка на мениджър свежест или както там се наричаше който отговаря за този отдел на магазина. И то си е така, те не са и всеки път едни и същи неща, не са длъжни и изобщо да имат някакви такива пакети.
Те дори и тези намаления със стикерите заради изтичащ срок не са еднакви навсякъде ами според както са преценили на място във филиала.
От много време не съм ходила в Кауфланд че нямам наблизо, но преди години помня че имаха практика да намаляват всички плодове и зеленчуци май един час преди затваряне да беше, поне аз това помня. Така ми беше свободното време че ходех предимно вечер там и то сравнително късно, та съм се възползвала доста пъти от това, много добре ми идваха. При това нямане на хора в Лидл и пестене от човекочасове, сигурно би имало резон да направят нещо подобно за да не им остават за брак зеленчуци дето са стояли изнесени в магазина цял ден. Вместо да чакат някой да ги инспектира и да определи кое е за "спасяване", да има и кой да ги окомплектова и опакова и то не е и рутина да подхванеш много еднакви неща а иска и решения всеки път.

# 820
Споделете после какво са ви отговорили, но откакто се писа тук за тези продукти и аз обърнах внимание. Вчера засякох две такива мрежи, като бяха с доста загниващи зеленчуци - краставици, които си личеше, че се разпадат, смачкани домати, имаше в едното картофи, в другото - лимони, но като цяло никак незадоволителни като вид. Става въпрос за централен магазин в София, така че явно в големите градове не са по-добре нещата.
Между другото имам купон за кръглия кашкавал на Пилос, ако някой търси.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 20:29 от MianaNia

# 821
При нас в дълбоката провинция плодовете и зеленчуците от край време са в ужасно състояние. Предлагат се изгнили на редовна цена. Колкото и пъти да погледна краставиците им, винаги дебели, омекнали, често пожълтели. След като споменахте за тези кашончета/мрежички, ги загледах - че то там нямаше нещо годно за консумация. За мен са подигравка с клиента. Както каза мъжът ми - да не ги изхвърлят те, ами клиентите, че и пари да вземат от тях. Пак да кажа това е положението в нашия филиал.
А относно рекламата за ПиЗ на Лидл - че те се хвалят, че са номер едно по приходи от продадени ПиЗ, което е постигнато от това, че са скъпи и въпреки това на хората не им се обикаля да пазаруват всяко нещо от различен магазин. Отдавна спряха да се хвалят със свежест и качество.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 16:36 от Chapka

# 822
За жалост критерия е служител. Ако има развален 1 лайм от цяла мрежа, отива за кутия. Ако са повече се пращат към складовете им в Равно Поле и Кабиле. Питах вече до нас, защото съм любопитна и служителка е от същия квартал. Та ако им дойде на проверка регионален и имат кофти зеленчуци на “нормална цена” , които са за бракуване(подчертавам) и нетолкова зле за кутии, правят големи проблеми и този, който им прави “свежестта” го отнася. До нас познавам регионалния (не лично), от мъжа ми го знам като физиономия и съм виждала как обира и изхвърля плодове и обяснява кое, как и защо. Също за мръсен магазин съм чувала да ги скастря и за празна топло витрина. Та в Пловдив поне е това, за другаде нямам наблюдения, но тук лидл от както съм бременна ми е “любима дестинация”.😅

# 823
Аз си купих днес в бяло и светлосиньо. Харесват ми. Леко уголемени са за мен, зависи как обичате да ги носите, но..номер надолу според мен поне.
Всички дрехи, които съм купувала от ЛИДЛ си отговарят на размера. Никога не съм връщала обратно за замяна или за вземане на сумата. За парите си , и качеството е добро.
Аз пък подкрепям Папунка, че Лидълските дрехи са уголемени. Аз нося размер S, но техният S си ми е откровено голям. Купувам, когато от даден артикул има XS. Други колежки, които също си купуват дрехи от там, споделят същото.

# 824
И аз потвърждавам, че са уголемени. Взимам само S  и понякога са ми големи, а иначе нося най-често М, и рядко S. Мъжките също, поне пижамите, друго мъжко не съм взимала.

Общи условия

Активация на акаунт