Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 540
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 795
За мрежичките с ПиЗ
Скрит текст:
Или съм с голям късмет, или съм супер непретенциозна...Ето това ми е последното късметче...2 лимона, 3 чушки, 2 главички червено цвекло, над кило картофи, мрежа с авокадо, доматчета , 2 патладжана. Всичко е в прилично състояние и им измислих приложение: кьопоолу, разядка с авокадо и лимон, салата от варено цвекло, печени картофи

# 796
  • София
За софиянки - замразени кроасани има и във Фантастико.
Внука ги яде, сестричката - отказва, аз дояждам останалото.
Не са ми мазнеели като с маргарин, но не знам състава и цена не помня.

# 797
  • софия
Във Ф имаше замразени кроасани с масло, но отдавна не съм поглеждала има ли ги още. Френски бяха.

# 798
В брошурата ги има, на оферта 1+1 по кг бутер банички. Те и не приличат на банички де, ама така ги кръстили.
Ако са тези със сиренето ние много ги харесваме и редовно купуваме.

# 799
Бутерки, прегънати на полукръг - вътре е сирене или извара или може би и двете, не помня вече. Специфични са си малко заради тая мазнина, но пък си е въпрос на вкус в крайна сметка. Иначе са голямо удобство ако искаш нещо много бързо, че и така 1 + 1 и цената идва страхотна.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 21:17 от natka

# 800
При нас котидж Лайт откривам само когато има XXL варианти, при нормалните опаковки никога не съм срещала. А не е като да не съм ровила из кашончетата, за да търся.
-същата история е и при мен-с тази разлика, че последният път не успях и до ххл опаковката да се добера...
Три пъти ходя тази седмица и няма моркови. Отдадох го, че винаги е след 18:00...и че са свършили

# 801
Привет! Някой купил ли е от късите дънкови панталонки и отговарят  ли на размера?
Аз си купих днес в бяло и светлосиньо. Харесват ми. Леко уголемени са за мен, зависи как обичате да ги носите, но..номер надолу според мен поне.
Днес имаше много неща намалени в Борово. По 1, 3 и 5 лв най-различни неща, изгубих поне час и повече да се мотая и избирам. Дом.прибори по лев, чорапи седем бройки за 3 лв, купих си бежов панталон с ръб малко над кокалчето идва, супер стои за 5 лв, черна блуза с дълъг ръкав памучна за 5 лв, тениска за 3 лв, спортен клин до коляното за 5 лв, детско имаше много-чорапчета, клинчета, блузки, книжки, пъзелчета малки по 1 лв., тавички в кутия две бройки за 5 лв. и много други неща не мога да ги изброя, утре също ще има-непрекъснато изсипваха кашони с нови неща и човек стои да гледа и рови.

# 802
  • Буркина Фасо
Хубаво ги "дъвчем", но тъй като не ги знам и попитах danaeka, тъй като последна е писала, може да има снимка.
мисия невъзможна Smiley

# 803
  • Русе
Хубаво ги "дъвчем", но тъй като не ги знам и попитах danaeka, тъй като последна е писала, може да има снимка.
мисия невъзможна Smiley

Тези, но от няколко години вече са с извара и   Овче сирене, според мен от това е остатъчният вкус, който остава. Аз поради тази причина спрях да ги вземем

# 804
Привет! Някой купил ли е от късите дънкови панталонки и отговарят  ли на размера?
Аз си купих днес в бяло и светлосиньо. Харесват ми. Леко уголемени са за мен, зависи как обичате да ги носите, но..номер надолу според мен поне.
Днес имаше много неща намалени в Борово. По 1, 3 и 5 лв най-различни неща, изгубих поне час и повече да се мотая и избирам. Дом.прибори по лев, чорапи седем бройки за 3 лв, купих си бежов панталон с ръб малко над кокалчето идва, супер стои за 5 лв, черна блуза с дълъг ръкав памучна за 5 лв, тениска за 3 лв, спортен клин до коляното за 5 лв, детско имаше много-чорапчета, клинчета, блузки, книжки, пъзелчета малки по 1 лв., тавички в кутия две бройки за 5 лв. и много други неща не мога да ги изброя, утре също ще има-непрекъснато изсипваха кашони с нови неща и човек стои да гледа и рови.
Всички дрехи, които съм купувала от ЛИДЛ си отговарят на размера. Никога не съм връщала обратно за замяна или за вземане на сумата. За парите си , и качеството е добро.

# 805
Нещо много ме съмнява някой да сложи точно овче сирене в бутерките за тая цена, че и кой слага такова без да се похвали? Grinning По-вероятно ако на нещо пише че има овче да не повярвам че наистина има, отколкото да повярвам че ще сложат но няма да пишат...
От мазнината с която ги правят е, то не е толкова и вкус който остава ами все едно ти е намазана устата отвътре, странно такова.

# 806
  • Велико Търново
Може ли информация за лимонената трева, къде стои в магазина. Много пъти и в метро съм търсила и все не откривам. Ако дадете и цена ще е още по страхотно Simple Smile

# 807
skk007, стои някъде в средата на магазина, на рафтовете с тематични артикули (горе-долу където зареждат с ориенталските подправки).
Аз също я харесвам, придава съвсем деликатен лимонов аромат (на вкус не мога да преценя дали има разлика).

# 808
Лимонената трева я купих от щанд с намалени стоки (от изтекла промоция). Сипах си доволно количество в шепата, не усетих аромат, опитах- не усетих вкус. Ще я пробвам в марината на меса.

# 809
Бутерки, прегънати на полукръг - вътре е сирене или извара или може би и двете, не помня вече. Специфични са си малко заради тая мазнина, но пък си е въпрос на вкус в крайна сметка. Иначе са голямо удобство ако искаш нещо много бързо, че и така 1 + 1 и цената идва страхотна.
Какво съм пропуснала с мазнината? Изобщо не са мазни-даже веднъж ги позабравих и сухи станаха много..

Общи условия

Активация на акаунт