Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 992
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте,

Може ли мнение за еърфраера, който ще е другата седмица. Струва ли си, за какво най-често го ползвате?
Мернах мисля 2 литра еърфраер... Ако говориш за него - не, категорично не си струва и тия 60лв които му искат.
Това нещо е супер малко, брой го за една порцийка храна, но не всякаква храна би се побрала и толкова. И имам предвид порцийка за дете Grinning На 2 литра кошничката ще е колкото чаена чинийка на диаметър, пълно недоразумение е толкова малък уред.

Идеята ми е да го взема за студент т.е. за 1 човек. Пак ли е доста малко?
И какво би могъл един студент да си приготвя на него?

# 991
Formil концентрат ползвам за цветно пране и съм доволна. За бяло само прах (персил или този на dm).
Този от снимката не е ли концентрат?
Този с лилавата капачка ползвам за цветно пране, другия не съм.

# 992
Имах 2.6 литров еърфраер, само за себе си го ползвах тогава. Не беше невъзможно но много ме беше яд че не си купих поне малко по-голям. А този е още по-мъничък.
Идете го вижте на място най-добре, като имате предвид и че тая кошница не се пълни с храна а е по-скоро на дъното наредена на един ред. Т.е. рекламни снимки на еърфраери с преливащо "чекмедже" с картофки или хапки са абсурдни и ги игнорирайте, такива неща не са възможни. В 2 литра кошничка дори цяло пилешко бутче не знам може ли да се опече... Евентуално ако го разреже на горно и долно че да ги намести някак и ги обръща 1-2 пъти че ще са нагъчкани... и ако е от по-дребно пиле Grinning
Наистина не си струва, уредът заема почти същото место като по-голям а ще върши малка част от работата. Цената е изкушаваща, но ви казвам че няма да върши работа и като за толкова. На еърфраер основният му принцип е това че циркулира горещият въздух, работи по-добре ако има и малко свободно пространство а не да е плътно напълнено с храна.
Иначе доста неща могат да се приготвят по принцип, зависи какво обича и доколко трябва и с миризмата от готвене да се съобразява.

# 993
Имах 2.6 литров еърфраер, само за себе си го ползвах тогава. Не беше невъзможно но много ме беше яд че не си купих поне малко по-голям. А този е още по-мъничък.
Идете го вижте на място най-добре, като имате предвид и че тая кошница не се пълни с храна а е по-скоро на дъното наредена на един ред. Т.е. рекламни снимки на еърфраери с преливащо "чекмедже" с картофки или хапки са абсурдни и ги игнорирайте, такива неща не са възможни. В 2 литра кошничка дори цяло пилешко бутче не знам може ли да се опече... Евентуално ако го разреже на горно и долно че да ги намести някак и ги обръща 1-2 пъти че ще са нагъчкани... и ако е от по-дребно пиле Grinning
Наистина не си струва, уредът заема почти същото место като по-голям а ще върши малка част от работата. Цената е изкушаваща, но ви казвам че няма да върши работа и като за толкова. На еърфраер основният му принцип е това че циркулира горещият въздух, работи по-добре ако има и малко свободно пространство а не да е плътно напълнено с храна.
Иначе доста неща могат да се приготвят по принцип, зависи какво обича и доколко трябва и с миризмата от готвене да се съобразява.

Благодаря за информацията!
Разбрах, че не си струва.

# 994
  • София
Искам да похваля тези форми, пускаха ги около Свети Валентин. Идеални за фрайъра (моят е тип фурничка), много често ги използвам:
Скрит текст:

Така изглежда в чинията:

[/spoiler]
Обръщате ли омлета, или фурничката има и долен реотан?

# 995
  • Варна, Пловдив
Здравейте, онзи ден минах изключително набързо из Лидл, в далечината, при хлябовете, мернах кето хляб, но докато взема търсения продукт и забравих да се върна. Бива ли го, в постоянния асортимент ли е? Някой пробвал ли го е? Извинявам се, ако е коментирано, но последните месеци много рядко посещавам магазина и изпускам информация.

# 996
Спалните комплекти от днес от хубава материя ли са? А чаршафите с ластик?
хванах и чаршаф с ластик и комплект- ми мерси, половината е полиестер

# 997
  • Fairbanks, Alaska
Тези хора са полудели.😂 Никога нямаше да се сетя да я търся точно там! Иначе вярно че там са и яйцата, ама все пак...😃
Пак е много по-добра подредбата от Лидл в Германия. Там хаосът е много по-голям.

# 998
  • София
Подарен   - Подарявам купон за 5% от 50 лв, който изтича днес.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 14:14 от Таня67

# 999
Здравейте, онзи ден минах изключително набързо из Лидл, в далечината, при хлябовете, мернах кето хляб, но докато взема търсения продукт и забравих да се върна. Бива ли го, в постоянния асортимент ли е? Някой пробвал ли го е? Извинявам се, ако е коментирано, но последните месеци много рядко посещавам магазина и изпускам информация.
Този кето хляб не се харесва на повечето хора на вкус. Ако питате мъжа ми, ще каже че е гаден. За мен става, ако хубаво го препечете на тостера. Бързо мухлясва, затова по-добре да се държи във фризера и да се вадят само необходим брой филийки. Аз го купувам защото само той почти не ми вдига кръвната захар. Рядко го консумирам, правя запечени сандвичи в еър фраера, принцеси, като пак предварително го запичам в тостера. В постоянен асортимент е, понякога пускат намаления.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 13:59 от Муми

# 1 000
  • Козлодуй
Майонезата в пласмасова бутилка като за сандвич при нас се намира до консервите в близост и до други сосове. За нея ли става на въпрос? Защото сега май тя е намалената.

# 1 001
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте,

Може ли мнение за еърфраера, който ще е другата седмица. Струва ли си, за какво най-често го ползвате?
Мернах мисля 2 литра еърфраер... Ако говориш за него - не, категорично не си струва и тия 60лв които му искат.
Това нещо е супер малко, брой го за една порцийка храна, но не всякаква храна би се побрала и толкова. И имам предвид порцийка за дете Grinning На 2 литра кошничката ще е колкото чаена чинийка на диаметър, пълно недоразумение е толкова малък уред.

Идеята ми е да го взема за студент т.е. за 1 човек. Пак ли е доста малко?
И какво би могъл един студент да си приготвя на него?
Мощния и голям фраер става за малко и много. 1000 вата е супер слабо. Ще му скъса нервите докато се изпечен нещо. Нормалните фраери😀приготвят храната за почти 3 пъти по-бързо време. Относно количеството - една шепа сигурно. Ненужна покупка.

# 1 002
Скрит текст:
Искам да похваля тези форми, пускаха ги около Свети Валентин. Идеални за фрайъра (моят е тип фурничка), много често ги използвам:

Така изглежда в чинията:

Обръщате ли омлета, или фурничката има и долен реотан?
Не, няма долен реотан, но не обръщам омлета. Според мен няма нужда от обръщане.
Фрайърчето от брошурата и на мен ми изглежда по-скоро като играчка. И аз препоръчвам нещо по-голямо и мощно, нищо че е за студент.🙂
pvacheva, за майонезата в правоъгълните пластмасови кутийки питах.

# 1 003
1000 вата не са малко, такъв малък фраер и с по-малко пак ще работи добре... Но наистина е за една шепа храна това нещо. И то моята шепа, а студент беше споменат в мъжки род, та неговата може и да не се напълни със сготвеното Joy

# 1 004
Търся купон за панделките( солените) от многолистно  тесто. Simple Smile жълтите, със сирене.

Общи условия

Активация на акаунт