Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 008
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 975
Омлет е, да. Яйца, желатин, люти чушки Халапеньо (лидълските от буркан), кашкавал и сол.🙂

# 976
Желатинът защо го слагаш, за първи път виждам?

Аз нищо не си харесах от новата брошура.

# 977
От тези кафета, кое според вас е по-силно, едното е 5/10, а другото 6/10, но не знам как върви силата, като нараства ли числото?

# 978
Желатинът защо го слагаш, за първи път виждам?
Вдига малко белтъчините, а и се получава интересна консистенция.🙂
Според мен 6/10 е по-силно кафе.

# 979
Сладоледа от новата брошура намален с 25% от 6.99 на 5.19

А съм купила преди 2 седмици на цена:

# 980
А сиренето бри неотдавна беше 2.99лв за 200 гр. Днес е 5.99, ще бъде намалено другата седмица на 4.59лв.

# 981
Уви, не беше чак толкова скоро тази (редовна) цена от 2,99 лв за сиренето Бри.🥺 Другата седмица ще взема.

# 982
Спалните комплекти от днес от хубава материя ли са? А чаршафите с ластик?

# 983
На този сладолед мисля, че редовната цена си е 6.99, защото на два пъти това лято купувах от него.

# 984
  • Буркина Фасо
аз колко пъти ви казвам да обиколите по 2-3 пъти магазина Smiley  така ще намерите нещата, за които пишете, че
липсват. може и персонала да питате както понякога го правя и служителя ми покаже, че стоя точно пред продукта за които питам. срам ме е Smiley

# 985
Здравейте,

Може ли мнение за еърфраера, който ще е другата седмица. Струва ли си, за какво най-често го ползвате?

# 986
Това ли е хваленият тук преди време течен препарат за пране или бъркам?

Чудя се вече какво да взема, че елементарни петънца не мога да махна. Confused Супер скъпи препарати не са ми вариант, така че съм в търсене на нещо ефективно, но и приемливо като цена.
Скрит текст:
Взимах и разни добавки за бяло пране и подобни, дето хора с малки деца ги хвалят, ами не знам как успяват и на каква програма перат, но при мен напоследък каквото и да капне, както влезе дрехата в пералнята, така си и излиза с петното.

# 987
Здравейте,

Може ли мнение за еърфраера, който ще е другата седмица. Струва ли си, за какво най-често го ползвате?
Мернах мисля 2 литра еърфраер... Ако говориш за него - не, категорично не си струва и тия 60лв които му искат.
Това нещо е супер малко, брой го за една порцийка храна, но не всякаква храна би се побрала и толкова. И имам предвид порцийка за дете Grinning На 2 литра кошничката ще е колкото чаена чинийка на диаметър, пълно недоразумение е толкова малък уред.

# 988
Formil концентрат ползвам за цветно пране и съм доволна. За бяло само прах (персил или този на dm).

# 989
Formil концентрат ползвам за цветно пране и съм доволна. За бяло само прах (персил или този на dm).
Този от снимката не е ли концентрат?

Общи условия

Активация на акаунт