ЛОНДОН - 15

• 7 971
  • 157
  •   1
Отговори
# 15
Не купувам билети, не резервирам, не правя план-графици. Всичко спонтанно и на място.

# 16
Няма проблем с минаването през автоматичен контрол. ЕТА е електронен и свързан с паспорта. Не се представя отделно. Машините си работят нормално.
Самият ЕТА е валиден 2 години или до изтичане валидността на паспорта. Което от събитията настъпи по-рано.

# 17
  • София
Билети за влака купих буквално преди турникетите на Лутън.

# 18
Advanced билетите са определено по-изгодни, но ако датата  е близо и няма голяма разлика в цената може да се вземе Anytime single/return. Този билет може да се ползва през целия ден.

# 19
Благодаря ви, ще се решава на място. Винаги е вариант и шатъл за 14 паунда двупосочно, макар и да пътува по-дълго.

През април между Ливърпул и Манчестър на гарата, без да сме гонили час, за един от влаковете цената беше с около 60% по-ниска от останалите онлайн. Явно е и до запълняемост.

# 20
Привет! В по-централната част, ако изобщо може да се каже така, освен Travelodge, Premier Inn и Holiday Inn кои хотели и къде може да се гледат? Освен около King’s Cross?

# 21
Привет! В по-централната част, ако изобщо може да се каже така, освен Travelodge, Premier Inn и Holiday Inn кои хотели и къде може да се гледат? Освен около King’s Cross?
Хотелите Ibis, Best Western също са вариант.

# 22
  • Los Angeles CA
Привет! Имам въпрос относно околностите на Лондон. Къде може да се видят интересна архитектура изкуство. Изключвам местата, където съм ходила  Бат, Стонехендж, Хамптън Корт, Уиндзор и Кентърбъри.
Може би Оксфорд и Кембридж, но за друго не се сещам. Идеята е за 1 ден екскурзия .  Ще бъда благодарна за идеи.

# 23
Да, Оксфорд и Кеймбридж стават (всяко за 1 ден, не двете заедно), иначе Cotswolds е добра идея, но с кола или ако има екскурзия...

# 24
  • София
Winchester, Arundel, Stradford-upon-Avon, Warwick castle.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 00:06 от bazel

# 25
St. Albans + Hatfield house.

# 26
  • София
Здравейте, опитвам се да закупя билети за студиата на Хари Потър. Пробвах от различни  устройства, с различни мейли, но все ми излиза грешка с информацията за плащане. Случвало ли е на някой подобно нещо и как успяхте да закупите билети, защото времето наближава и часовете привършват. Благодаря предварително Simple Smile

# 27
  • Berlin
Аз купих преди около 2 седмици с карта от сайта.

# 28
Здравейте, опитвам се да закупя билети за студиата на Хари Потър. Пробвах от различни  устройства, с различни мейли, но все ми излиза грешка с информацията за плащане. Случвало ли е на някой подобно нещо и как успяхте да закупите билети, защото времето наближава и часовете привършват. Благодаря предварително Simple Smile
Аз също не успях. Опитах с различни емайли, телефони и не и не.
Писах им емай и отговориха да се обадя по тел.
но вече датите не ни устройват.

# 29
  • София
Аз купих преди около 2 седмици с карта от сайта.
А как попълни полетата, защото при мен не става и не става.  
Постоянно ми изписва това: На тази страница възникна грешка, която изисква внимание.
За съжаление не можем да обработим вашата платежна информация.
Имаме известни проблеми с обработката на вашата платежна информация. В момента не можем да обработим тази транзакция, моля, опитайте отново по-късно. Ако проблемът продължава, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на посетители тук.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт