ЛОНДОН - 15

• 8 143
  • 159
  •   1
Отговори
# 30
  • Berlin
Ами явно е станало, не знам, не съм имала проблеми. Ето сега по-нагоре има пост, в който се казва, че също не става. Значи може би не е само при вас проблемът.

# 31
Изглежда като проблем с картата
Да не е на ДСК?

# 32
Изглежда като проблем с картата
Да не е на ДСК?

Ето това изписва след попълване на данните за резервацията на билетите в количката.
Избирам билетите да се изпратят по емейл

Аn error occurred on this page that requires attention.
Sorry we are unable to process your billing information.
We are having some trouble processing your billing information. We cannot currently process this transaction please try again later. If the problem persists, please contact our Visitor Services Team here
Can be solved the problem.

Не стигам до следващата страница където се попълват наддите от картата за плащане.
Така , че вече сме го оставили за следващия път.

# 33
Toва след коя стъпка го изписва? Какво си въвела досега? Имейлът ти да не е @abv.bg?

# 34
  • София
След като попълня имена, адрес, мейл - gmail.com. Картата ми е на ПИБ кредитна виза, но не стигам изобщо до нея Sad

# 35
ми освен адреса да трябва да е в Англия?

# 36
Да - имейл различен от абв и адрес в UK.
Рестарт на компютъра и проба през друг браузър
Това обикновено решава подобни неволи

# 37
  • Berlin
Защо адрес в UK? Аз попълних нашия (в Германия). Явно имат проблем с формата за данни, не с плащането. Пишете им мейл, за да си проверят какво става.

# 38
Разглеждам как да стигнем до студията на Warner Bros от Лутън.
Но ми го дава 2 часа с няколко транспорта.
Някой дали е открил по-бърз вариант?
Мисля да спим в Лутън и през деня да сме в студията

# 39
Uber или Bolt, ние в крайна сметка така се придвижвахме, за трима души излиза по-изгодно, особено ако трябва да се сменя транспорт. Има голяма разлика в цените в зависимост от периода на деня, проверявайте по няколко пъти и избягвайте пиковите часове.

# 40
Благодаря, Lúthien.
Гледам, че от Wembley Central се стига за 13-27 минути до WATFORD JUNCTION. Мисля, че ще е по-добре да го организирам от там. Например в неделя след обяд може да отидем и да разглеждаме докато затворят студията. Сега ще гледам за билети.

# 41
  • Торонто
Здравейте, разглеждаме Лондон пас в който влизат Кенсингтън и Хамптон Корт, но не влиза Бъкингам. Според вас кое е по-хубаво за разглеждане от вътре? Понеже ще ходим и до Уимбълдън, Хамптон Корт няма да ни е много далече.

Има ли опашки за влизане в Уестминстър, Кенсингтън, Хамптън? Трябва ли допълнителен фаст трак за да се прескочи опашката, или това си е част от Лондон пас?

Гледката от Скай Гардън с билети ли е? Четох в предната тема, че се купуват билети, а според сайта е безплатно.

Благодаря!

# 42
За Скай Гардън трябва да се запази място за влизане - билет. Пускат определена бройка хора на интервали от около 20 минути сякаш беше. 0 паунда струва, но ако искате в точно време да сте там трябва резервация. Проверяват я, изчаквате си опашката за асансьора и вече горе няма ограничено време за стоене.

# 43
Влизала съм и в трите двореца - Кенсингтън, Хамптон Корт и Бъкингам. На мен и трите ми харесаха много. Различни са. Бъкингам е действащ дворец. Там са кралски подредени стаи с много картини и красиви мебели. Кенсингтън палас също е действащ дворец (там живеят кралските наследници), но частта, която се посещава е музей. В двореца е родена кралица Виктория, там е живяла и принцеса Даяна. Има много техни вещи, стаите им, снимки. Хамптън корт е също музей. В него има статисти облечени в дрехи от епохата на Тюдорите. Някои от тях пресъздават сцени, други разказват историята на музея. Когато ходих имаше и ученици, на които провеждаха урок по история там. В този дворец могат да се видят кухните и разни други работилници. Има и ресторант.
И трите двореца са с много красиви градини и си струва да се видят. Аз с удоволствие бих посетила отново всеки един от тях. Но бих започнала с Бъкингам Simple Smile

За опашките - в Бъкингам според мен е задължително да се купят предварително билети, защото свършват бързо. За другите два двореца нямах предварително купени билети, но и нямаше много големи опашки. И за двата се възползвахме от билетите 2 за 1 - два билета на цена на един, с промоцията на железниците.

За Уестминстър също има големи опашки, но не знам дали Лондон пас дава предимство. Може би трябва да е така. Не съм ползвала такъв в Лондон.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 15:06 от Lucky in love

# 44
Гледам един Holiday Inn Express Hammersmith някой отсядал ли е? Добър ли е района?
Не е много централно, но пък цената е прилична, добри връзки има. Ще летим от Stansted.

Общи условия

Активация на акаунт