Гъбички

• 319
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте.От скоро имам проблем с гъбичките на ноктите,но друго се чудех..Мога ли да ги предам чрез завивките?Спя с чорапи..Нямам си идея..за пръв път се сблъсквам с това и честно казано даже на диван ме е страх да полегна да не оставя нещо 😔Иначе третирам с лак..вани с оцет..прополис и т.н.

# 1
Спокойно, няма как да ги предадете чрез завивките и дивана

# 2
А защо спиш с чорапи? Аз се борих половин година само с една на единия нокът. Лекувах с лечебен лак като допълнително правех следното: сутрин и вечер на измити и подсушени крака изпилявах проблемното място и намазвах с ябълков оцет. Като минат 30 минути омазнявах с хубав крем за крака. Установих, че оцет и след това мазане действа много добре и ходене бос колкото може повече. Можеш да пренесеш с пила за нокти за това си купи еднократни. Чорапите също е добре да переш отделно и то на висока температура.

# 3
А защо спиш с чорапи? Аз се борих половин година само с една на единия нокът. Лекувах с лечебен лак като допълнително правех следното: сутрин и вечер на измити и подсушени крака изпилявах проблемното място и намазвах с ябълков оцет. Като минат 30 минути омазнявах с хубав крем за крака. Установих, че оцет и след това мазане действа много добре и ходене бос колкото може повече. Можеш да пренесеш с пила за нокти за това си купи еднократни. Чорапите също е добре да переш отделно и то на висока температура.
Четох че трябва да спя с чорап за да не се разнася като падат финни частици от нокатя..

# 4
Чак пък. Според мен и да паднат няма да се пренесат толкова лесно.

# 5
Аз дори не знам как ги хванах..не ходим на басейни и други такива..в къщи никой няма...

# 6
На мен имам чувството, че ми се появи от тясна обувка. Излекувах, мина време и пак се появи. Имам лош навик когато съм седнала краката ми да са на пръсти. Толкова бях стояла така, че забелязах механично увреждане - нокътя беше като деформиран и отстрани леко зачервено. Там където беше зачервеното се появи после гъбичка. Почти съм сигурна, че има общо. Постоянното носене на лак също. За това зимата не носа и наблюдавам.

Общи условия

Активация на акаунт