ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 484
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Успешна учебна година желая! Най-важното е децата да са здрави.

# 601
Хайде почва се.😀 Успешна учебна година на младежите!
Оплаквате се за начален час.Аз какво да кажа днес трябва да намеря три учебника по математика, защото най накрая ще са с нова учителка ,която се сети в последния момент да каже ,че трябва да се закупят и трите , защото още от първия час ще им трябват задължително.🤦

# 602
  • София
Успешна година и прекрасна година за децата! Да са здрави и щастливи!
А за нас родителите да си пожелаем спокойна година!
Успешна и спокойна учебна година на учителите в групата ни!
Боже колко бързо отлетя времето и вече станаха 11 клас!

На 8-класните мами от групата пожелавам да преминат през първи гимназиален етап, много по-леко и неусетно, отколкото при нас.

# 603
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успешна учебна година и от мен!
Набора тръгна по-рано, та му лиснах една чаша вода!
Днес след царемонията ще им раздават учебниците, а след това ще ходят да ядат и на билярд. Започна се.
Иначе училището ме изненада в петък в 22:30 публикуваха учебната програма.

# 604
Успешна учебна година на всички!
От 10ч е откриването при нашите. Всяка година е така, няма какво да уведомяват специално бал 11 клас. Има съобщение в сайта на училището, във Фейсбук страницата също. Ще им раздадат безплатните учебници. Тези за профил ги имам от баткото му. Може би ще трябва да купя учебник Ка по английски за профил, защото установих, че големият си е писал в него. Най-вероятно обаче ще направят обща поръчка. По Legacy са, а тях не съм ги виждала да се продават в онлайн книжарниците, само в издателството.
В Школо вече е 11 клас. Има разписание, няма нови учители. От утре с песен вече в неговото си обновено училище.

# 605
Успешна учебна година на децата!
Да са здрави и щастливи, а майките - спокойни! 🙂

# 606
  • София
Успешен първи учебен ден на всички ученици! Да са здрави и с късмет, а на нас, родителите, нерви безчет!

# 607
Благодаря за пожеланията.

Успешна и ползотворна да им е новата учебна година.

Аууууу, какви личности си имате. Поне в това отношение нашата класна е добре, даже прати в групите клипче за днес.
Мойта си взе чувала и замина, да видим ко ша домъкне, за останалите ще чакаме инфо какви и от кое издателство. За някои се знае, но все пак ми е любопитно за тоз специалния учебник. Дано са няква комбинация, че ша и съ откъни рамото да ги влачи. А програмата и е Топ, през повечето време или ще е само на един и същи етаж, или на едни и същи етаж и кабинет. Ша пада мързел и чудо, дано не се откаже от ходенето до фитнеса, поне и е близо до училището.

Момичета, търпение и спокойствие, не се изнервяте отсега. Цяла година има, ще ви трябват тез нерви.

# 608
Успешна, спокойна и ползотворна учебна година! Започнах с нервите от рано, дано да не продължи така през цялата година.

# 609
  • София
Честит 15 септември! Да са здрави и успешни учениците ни.
Програма имаме, само чакам да кажат този 17.09 какво ще го правят - ще учат ли, ще празнуват ли. Важно ми е заради личен празник в този ден.

# 610
  • Майничка
Здрава, спорна, спокойна и усмихната учебна година! 🙂

# 611
  • Бургас
Да ни е честита 11тата поредна учебна година!
Да е мирна, спокойна, успешна и ученолюбива!
Наборите да се учат и да ходя на училище!
За да сме спокойни ние!
Учителите им също!
КАЗАХ !!!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ливнах им вода и на двамата!
Много хубави бяха с униформите,....белите ризки... Simple Smile

# 612
  • София
И аз да пожелая на всички ученици и учители една спокойна, успешна, емоционална, ползотворна учебна година! Да научат итересни неща, да придобият полезни умения не само от учебниците, а и от живота. Ама ако може това да става без никакъв стрес за родителите Kissing Heart

# 613
  • София
Честит 15 септември! Да са здрави и успешни учениците ни.
Програма имаме, само чакам да кажат този 17.09 какво ще го правят - ще учат ли, ще празнуват ли. Важно ми е заради личен празник в този ден.

При нас казаха, че ще почиват.
Иначе програма и ние имаме, както и нов класен р-л.

# 614
  • в очите на дъщеря ми
Айдеее....кога станаха 11 клас...
Да са здрави и спокойни децата, а и родителите им........
Сутринта посягам да я прегърна и чувам ....."внимавай, че съм гримирана".......толкУз.......

Общи условия

Активация на акаунт