ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 491
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Мда, нищо съществено не се каза на РС. Общо взето губене на време. За стипендиите трябваше лично да напишем имената на отрочетата. Било много важно, пък те после щели да решават ( учителите) дали даден ученик наистина заслужава въпреки успеха си 🤭🤷 Те така днес 😂

# 586
Ама то вашето училище мноу странни подходи, първо попълни, па после ша помислим, па ша видим, леле, леле, лелиее.

При нас ще им кажат и дадат га идат там и почне учебния процес. Програмата официално в Школо и в групата. Тамън си виках - аааййй намаля се обема, ама нъцки, по едниния ша имат още един учебник и разни тетрадки и помагала уж, а по профила и, хич да не говоря, па станаха почти като миналата година бройката.

А я язе да въ питам, тези от вас дет още едва са стъпили дацата в уч - ще, готови ли са за входните. Ааайййй майкоооо, ко нъ чака.

# 587
  • Пловдив
И аз да се разпиша.
Тони, кви входни? Девойката е при коня. Почти не я виждам. Но поне всички домашни задължения, които съм казала да свърши ги прави без да мрънка. Родителска не е обявена, ама аз и не се натискам. Може да го напишат в Школо и всичко да приключи.
Учудващо сама си е подновила уроците-разбрах като поиска пари за тях. Та да се надявам да е по-отговорна тази година.

# 588
  • Бургас
На'што даскало и класна днес пак се изявиха!
Пише ми класната по обяд,че е писала на набора да й изпрати снимка на личната си карта! Веднага! Трябвали им днес данните, за документите за практиката, за договорите! 
Е, дайте време де! Какво е това от днес за вчера!
Обаче той нищо не е получил, че е с друг вайбър, а не е и в групата на класа, защото класната не го е добавила, щот вече ще са дуално!
Логика и чудо!
Та тя пише на мен! От училище му звънят спешно за данни! Той на басейна, няма портфейл в себе си, обяснява, че е на работа и не може в момента! Абе...чудо!

# 589
Те нещата не се правят в последният момент...
Аз нали ви ревах в края на 10 клас, че питах и разпивах (включително класната) за снимка за дипломата и никой нищо не знаеше. Отидохме на почивка и тогава звъняха да искат...Много, много ме дразнят такива изцепки, показват несериозно отношение към работата си...

# 590
  • Бургас
Спомням си и вашия случай,Вите!
Не се прави така!
Иначе се водят за строги и с правила, които трябва да се спазват!

# 591
  • Пловдив
Ами обявена родителска среща в Школо за 16.09. Какво толкова ще обсъждат на 16 идея нямам. Добре, че съм първа смяна, иначе нямат шанс да ме видят.

# 592
  • Бургас
Оххх,тя нашта се изяви пак!
В събота рано сутринта, в 7;24 изпраща един куп информация в групата, включително и за талон5 и 6!
Ха, кажете ми събота и неделя, кой лекар ще пусне талон!?

Готови сме за утре!
В знак на съпричастност към брат си, заек в училището и Набора ще се барне с ризка! Иначе мислил да ходи с червените шорти и бяла тениска и от там, директно в Слънчака! !!!! Разби ме просто!:)

# 593
Писах, писах оплакване от нашата класна, но преди да публикувам, го изтрих без да искам. Яд ме е, че вече не съм така афектирана, та ще споделя само, че в 22:04 часа / !!!!!! / милата се сети, че е класна и че не казала на класа си кога са на училище утре. Мислех да я поздравя с "Ха, дубрутру!" тая женица дето е в перманентна ваканционна летаргия, ама след като се е насилила да се измъкне от зимния си сън диброволно, за да заяви присъствие, я пожалих и си преглътнах жлъчта. Пък и да не рефлектира върху децата, че и на двете води един и същи предмет.
Ама на сега пък тя ни укори, че не сме я питали. То ние ако я чакахме... Добре, че тържеството е за цялото училище, та сме питали родители от други класове.
Омммммм, само още две години!!!!!!!!

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 22:36 от anra

# 594
  • Майничка
Няма ли съобщение в сайта на училището? Принципно такива съобщения там трябва да се появяват.
Аз пък се ядосах на една дама, която в 21.30 ми звъни, с хиляди извинения, да пита за начален час утре.  Съобщение в сайта има, не предавам на младежа, класната им е писала съобщение до учениците в школо, ама що нямало и до родителите! В 11 клас!
И като подпалих, сега няма заспиване. 😠

# 595
  • Бургас
Анра, и аз това си повтарям!
КОга! Кога ще минат, тези 2 години!!!!??????????????????????

# 596
Гаргамела, и ти си права, но нашата класна се сеща за разни работи все посреднощ за другия ден, когато нямаш време за реакция. Не става дума за съобщения, които са публикувани в сайта. Днес аз се ядосах, защото имам "дежа вю" в това отнишение. Почваме отново с играта на нерви.

# 597
  • Mars Hotel
Предпоследен първи учебен ден! Да е успешна и лека годината за наборите!

# 598
  • София
Успех на единадесетокласниците ни! Нашият не мисли да ходи днес, няма събиране по класове след тържеството и не мисли да се разхожда само заради това. От утре обаче -обратно в реалността!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 07:44 от Ариана

# 599
Да им върви по вода!

Общи условия

Активация на акаунт