ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 493
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София, в момента в любимото ми село Железница
anra да не ти пука. Все ще има РС. Тея от ТУЕС все спят и правят всичко в последния момент. Свикнала съм им вече. Добре, че за осмокласниците са пуснали информация за РС и зеленото училище. За останалите програмата не бих се учудила да я пуснат на 15-ти следобед.

# 571
  • Майничка
Че за какво са ви сега родителски? За осми клас - да, ама за 11?

# 572
Всъщност, аз бих се радвала на родителска. Да мога да видя как изглежда училището отвътре след едногодишен ремонт. Любопитно ми е.
Иначе останалото е ясно. Тяхната класна им е е по БЕЛ, продължават с нея. По английски и немски също. По гражданско и философия учителката е една и ги уведомява още в началото на осми клас, че оттърване от нея няма. По информатика няма промяна. Единствено бях любопитна кой ще им преподава по математика, защото мислех, че тяхната учителка се пенсионира, но уви, щяла да изкара още една година.

# 573
  • Майничка
Е, със сигурност ще имате поне една първия срок. А ако е само за оглед, иди, едва ли ще те върнат.😄

# 574
Ма и аз туй се чедя, миналата година беше октомври някоя си дота ако не се лъжа, или ноември беше. А сяяя, явно заради ел. устройствата ли, що ли, е... ли му мам...., ша видим. Другите класове ( на малките ) им беше днес, утре ( на големите ) ще бъде. Имам усещането, че ще е излишно туй ходене, ама нейсе, ша съ раздвижа до там, пък да видим. Хем после може да мина да взема ЯЙца, ама от кокошки, от другите не ни трябват, тъй си ни е екстра ( женско царство ), достатъчни сме си.

# 575
  • Бургас
Тони, баш ми е драго да те видя на линия! Що се губиш, бе моме?! Недей да зачезваш така, моля те!

Аз днес не се сдържах и попитах класната в групата ни, дали ще имаме РС. Ами не,няма да има. Чак края на октомври!
Ами добре, напиши ни,че да знаем!

Набора не му се прибира у дома! Иска да си е на Слънчака и да работи. Много му харесва и с колегите си паснаха! Не иска да свършва лятото! В неделя трябва да се прибере окончателно.
Чакаме да кажат дали ще ходи почивните дни на работа, до края на месеца.
Иска си ергенския живот, човека Simple Smile !!!
Иначе на малкия мина вчера. За сега е ок.

# 576
  • Майничка
Карз, миналата или по-миналата имали ли сте в началото на годината?
Аз съм вече на етап колкото по-малко ме занимават присъствено, толкова по-добре. Да тече комуникация за най-същественото в писмен вид и така.😄

Тони, липсваше ни!🌻

# 577
  • Бургас
Всяка година сме имали преди уч.година.
За първи път ще е да имаме чак октомври месец.
Нормално е да каже, да напише един ред за информация,...ама....
От сутринта я чакам да каже, дали ще им трябва талон 5и6, да знам да кажа на личната, като пуска на малкия, да пусне и на големия. Вече са електронни.
Дадохме медицински за работа, за талоните не знам.

# 578
И вие на мен, но поне ви четях, че да не съ трупа. Хааа, да не зачезвам, ама ся няколко дена може и да съ вясна, след туй пак ша съ покрия за кратко. До вчера слгах циментовото лепило и няколко плочки, ся остава да фугирам, пък после да сложа мебела в банята. Дано съм успяла с първото, че да стане и второто, после останалото, та да съ окъпем кат белите хора. Аман от туй примитивно и то в едно ъгълче.

Карзче, браво на вас, с електронни ги подкарахте, ние сме си на хартиени.

Довечера да видим за ко иде реч, па шъ драсна два реда за инфо. Инък и язе съ надявах на по - късна среща, но уви. Все едно ша тръгва в първи клас, ей тъй ми е таз среща.

# 579
Аз днес съм на РС  . За първи път преди
15-ти   чак се учудих, но вероятно е нещо ново от МОН. Обаче пък малкия (в друго училище )няма.  Ще се разбере. 😀

# 580
Ние ще сме към края на месеца.  Днес си разбрахме нак-накрая неофициално профилите.

# 581
  • София
Какъв е този зор за родителска среща? Достатъчно големи са вече, че да се оправят с тях, а не да се оплакват на нас.
А като отида на родителска среща - все едно и също: "Някой не направил това, някой друг онова, а някой трети направил нещо..." и така нищо не разбирам. Нито кой е направил нещо, нито какво е направил. Отивам после вкъщи, наследникът да превежда. И се оказват такива глупости, че се вижда как се търси драма навсякъде.

# 582
anra да не ти пука. Все ще има РС. Тея от ТУЕС все спят и правят всичко в последния момент. Свикнала съм им вече. Добре, че за осмокласниците са пуснали информация за РС и зеленото училище. За останалите програмата не бих се учудила да я пуснат на 15-ти следобед.
В нашето училище точно така я пускат - на 15 следобед. И въобще всичко е в последният момент, за някои неща и класната "дреме" и не ги казва навреме....

# 583
Срещата - автографи като известнити, четири броя, малко от туй, малко от онуй. Все едно и също. За учебниците и профилите малко, и като цяло за около 30 мин. загуба на време. Но да съ поФаля, след три годишно посещение, се наложи да ползвам нужника, ми ко да кажа, в тези дето влезнах, беше толкоз тясно, имах чувството, че са направени за толкова слаби хора, все едно са клечки за зъби. Важното е, че успях да съ намърдам. Иначе пооправят някои стаи ( кабинети ), а в тази дето бяхме щели да слагат мултимедия. Сега ще чакаме да прати програмата, нищо че мойта още вчера и я дадоха, но класната каза, че в последния момент направили малко промяна. Също така спомена, че и тук някои лекари пускали електронни, та ги помоли да пращат и ЕГН - то на детето, иначе сестрата не можела да види на кого е. Та туй от мен засега.
Чакаме инфо от Татунчето.

# 584
  • Бургас
Аз очаквах да ни разяснят туй-онуй за дуалното обучение, ама явно ще е след като то вече е започнало....По моите сметки.
Ама,айде, кот такова!

Общи условия

Активация на акаунт