ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 499
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Майничка
То теоретично е, само че трябва да се синхронизира изпращането на формуляра към платформата на МЗ и оттам към тази на МОН, вероятно, както е с бележките за отсъствия. Другият вариант е някаква връзка с личното здравно досие на учениците или част от него, която да стане достъпна през НЕИСПУО.

# 556
  • София
За тетрадките и учебниците ни бяха изпратили предварително списък и сме ги купили. От дрехи няма нужда. С униформи са и сме поръчали лятото всичко необходимо. Здравно-профилактичната карта я извадихме в началото на лятната ваканция. В училището има инициатива вместо цветя за 15 септември да се донесат нагледни материали за часовете по природни науки. Тук вече съм силно затруднена, но ще потърся нещо да поръчам.
Тази година имам седмокласник и единадесетокласникът ще трябва да се оправя сам.

# 557
  • Някъде по Дунава

Тази година имам седмокласник и единадесетокласникът ще трябва да се оправя сам.
И аз така. Пишеш ли в седмокласната тема?

# 558
  • София
Rouzi за нагледните материали си спомням, че навремето в час по биология се правеше дисекция на жаба и някакви червеи брррр (или ми се смесва с някой филм спомена), сега добре, че няма такова нещо. Та какво ще е това нагледно по природни науки ми е любопитно Laughing

# 559
Аз съм 11, 8 и 6-ти клас.
Още не знаем профили 3 и 4 официално за 11 клас.

# 560
  • София
Guinness, хвърлям по едно око и на седмокласната, но тя е много активна и не успявам да следя всичко.
Bora, дали са ни жокер - макети на органи и клетки; модели на атоми и молекули; химични комплекти; лабораторни принадлежности; табла; уреди за експерименти, електрически схеми и т.н 🙂

# 561
Аз съм 11, 8 и 6-ти клас.
Още не знаем профили 3 и 4 официално за 11 клас.
Леле! Твоята хич не е лесна. А догодина 7 и 12 клас в комплект за разкош.
Не остана. Учебници по профил има от батко му, макар че може и да се наложи да купя учебника по английски, че диването е писало в него. Хем го бях предупредила да не го прави. Отделно се чудя как въобще му е било удобно да пише. Учебникът е много дебел, малко е оставеното място за писане. Да не говорим и че е гланциран, а на гланц се пише отвратително.

# 562
  • София
Bora, дали са ни жокер - макети на органи и клетки; модели на атоми и молекули; химични комплекти; лабораторни принадлежности; табла; уреди за експерименти, електрически схеми и т.н 🙂
Важно уточнение! Иначе можеха да се снабдят с жаби, червеи, лук и други растения, които са се падали на олимпиадите по биология. Можеше и запаси от сол, сода и оцет да натрупат.
На моето бяха искали колички (умалени модели на автомобил), пумпал също си спомням, че сме гледали по физика. Едни играчки има с орел, който се крепи само на човката си. Моето доста интересни играчки по физика е носило вкъщи и после пак си ги връща. Наскоро даже ми искаше пари за някакви стъкълца.
Умно са го измислили, браво! Иска ми се и в нашето училище да имаше такъв призив.

# 563
Ха привет - мривет. Как е банда без команда. Готови ли сте за първия учебен ден.
Язе са позагубих за мъъъничко и не знам кога пак ша съ вясна. У назе има малко ремонт и моите кокошчици станаха нетърпеливи. Та ся ша пришпорвам нещата, че да може поне сърдитка да тръгне спокойна за първия учебен ден. Преди няколко дена вдигнах скандал на един тъпунгер ( щот нъл хич не обичам да съ карам ), та само дет не отидох да му завъртя едно хубаво круше. Явно си помисли, че като съм женска, и ай да и съ прая на мъж, ама не е познал. Другото е, че сега в четвъртък имаме род. среща, явно зарад новите закончета, иначе преди не правеха за някои класове среща. Надявам се и учебниците да ги дадат на нас, та дяцата да не ги суркат на 15 - ти или там когато ша е. Лятото беше както всяко лято, пекохме съ в собствен сос. Тамън навих сърдитка миналата седмица да иде за ваксината, да ама личната каза след няколко седмици, като станеш на 17 тогава, поне си взе листа за училище, да го не мислим и него. У наща къща химикали колко щеш, даже има един още от мойте уч. год. ( от основното образование ), по татово време. Да ама сърдитка има претенции, да е в черно и точно определени марка и модел. Тетрадки една камара, иначе всичко и пазя, от детската градина, та чааак до сега. Имаше момент в който мрънкаше, ааамааа, моя милост и гък не дава да се продума. Един ден ша си ги гледа с нейните деца, ще си спомня и разказва, а беее спомени, нъл си е сал една едничка. От края на миналия месец почна да ходи на фитнес, не е всеки ден, има нужда малко да смъкне килцата, засега има лееекичко напредък, дано не спре да ходи, иначе ша качва и ша съ конкурираме. Друго, другоооо, май за ся толкоз, по натам повечко.

# 564
Тониии, най-после се вясна!
С теб да наемем една гарсониера и там да си държим милите спомени от соца и всички драсканици и плесканици на децата ни от яслена възраст та досега.
И аз пазя химикали от татово време. И какви други работи пазя, срам ме е да си призная. Скоро свекито подари комплекти с фулмастери за децата, също от онова време. На Хемус са. Ами безупречно си пишат. Не са изветрели.
И пионерската си връзка пазя, и значки, и календарчета. Чавдарската ми връзка със сигурност е скътана някъде у дома.

# 565
  • Сф
Айде и ние приключехме с почивките. Моята ще ходи с приятелка в Джъмбо. Отдавна тя си избира и тетрадки и дрехи. Тедрадки не знам защо са и и колко и трябват,.че да ходи до Джъмбо чак- масово ходят с една и айде още две , три по език. Подозирам,че ще се напълни стаята с боклучета пак.
И Пак нямала дрехи.. гардероба прелива. Почисти си стаята и няма нищо по бюрото и в него. Устоях да не бъркам по чувалите. Химикалки и ние нямаме. Simple Smile Имала нови планове за развитие . Нещо с компютри, редактиране Dizzy Face - не питам.
Вече се събраха в групата на класа и класната писа, че малко остава. Безавариен 11 клас на всички! Heart
П.п. влезе ми вода в ухото от почивката,  ще ми се оправи ,ама ако знаете колко ми е добре сега!  Не ги чувам добре домашните и фоновия шум от шосето до нас, както и тропащите съседи. Чудно! Спя по 8+ часа Simple Smile лека ви нощ!

# 566
Аз от ясленската немам, ма то от мойта не е ходила на таквоз нещо. Щях да я пусна, ама кат питах - нямало места, и си артиса. Но пък за детската беше една от единиците която се справяше напълно самостоятелно, даже я научих да си връзва патъците.
Та ко речи - гарсониера лииии, ай майкоооо,че то туй нема да ни стигне, напрау мезонет ша ни трябва. Инък имам червена връзка, синя немам, тъй и не запазих, а много ми съ щеше да имам. Даже си имам 2 лв. книжни от време оно, та и монети даже. Сърдитка хич не съ впечатлява от таквоз нещо, а майка и надлежно и водеше и дневници ( обикновени тетрадки ), но след едно известно време спрях. Пъпчето и седи, млечните зъбки - надлежно скътани, част от рядката и доста къса косица също. Та както казах - лоша съм, един ден кат съ разфучах, грабнах ножицата и я офинках, после с една самобръсначка я минах, в началото рев и чудо, отнесе и малко подигравки от разни хлапетии. Поотрасна и малко косата точно да трябваше да тръгне предучилищна. Обачееее, сяяяя, коса за чудо и приказ, ама нъл си е наумила, че иска права, та вечно я глади, дано скоро да и мине мерака.

Пюрче, ма тъй де, за оти и са тетрадки щом нема да пише в тях. То достатъчно две - три там, колкото да не е без хич. А в Джъмбо ша иде да изгуби ден време. То туй Джъмбо, кат идем с мойта, деня не ни стига, а уж гледаме половината да го подминем. А за дрехите, явно има желание да си трупа запаси. Лошо нема, нека да има, знае ли се ко ша стане.

# 567
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айдее Тонка, добре си се пробудила и завърнала се при нас.
При набора нищо ново, освен че чете Железния светилник. 2/3 са приключени. Успя да си оправи гардероба и разкара учебниците от 8 и 9 клас, но там има какво да се желае още.

# 568
Хахаха, пробудила таратанци, още спя, използвам промеждутъка между довършителната работа у нас.
То на някои от вас децата поне нещо са прочели, не като на такива като мойто - де го мързи да гледа. Като каза, че нямало смисъл, как там така или иначе щели да ги четат ( уж де ), че българичката им казала как като научат стихотворенията сега, щели да ги помнят. Ми то мойто дяте, ни едно не помни, от детската градина, та чак досега. Затуй не виждала смисъл да чете каквото и да е.

Ай да приключвам, че тук, при мен, става напечено, вдигат ми нервите, от някои съ правят на умни, па после все другите криви и виновни.  Добре, че дятето го няма, отиде на фитнеса, та да не ни слуша скандалите.
Да видим кога пак ша съ включа.

# 569
Тони, размислите и страстите на твоето дете поразително наподобяват тези на моето. Плашещо е.
Около мен всички говорят за насрочени родителски срещи, само аз нямам информация за такава. Ама нашия класен ръководител докато се събудииии... Ще дойде 12-ти клас.

Общи условия

Активация на акаунт