ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 505
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тони всяка година тъй прави. През ваканцията изчезва. Чакаме да се включи след 15-ти.

# 541
Здравейте и от мен. ☺️ Набора приготви медицинският картон, сложи си последната ваксина и ...чак не мога да повярвам, какво ще напиша 🤭 чака с нетърпение да започнат училище, за да е с съучениците и да учи.😁

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 14:49 от tatatuni

# 542
  • София
СС1, относно ваксината ЧПВ, новата програма https://hpvcoalition.bg/expanded-national-program/ ще обхване през 2026 групата от 15 до 17, така че и наборът за част от годината ще попадне, а в следващите години и по големи ще обхваща. И аз много се чудих, но като видях програмата, а и около мен доста хора сложиха, обмислям слагане.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:49 от bora

# 543
  • София
И освен това не знам колко е добре 2 ваксини в разстояние 1-2 седмици.

# 544
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Преди малко минахме през Ринга, че сме на сватба в петък, а на набора се оказа, че панталона от бала на сестра му му става, но пък нито една от ризите не. Алелуя за малко над 2 часа избрахме риза и тениска с якичка (ще решим в последствие, което ще е), но и нам си колко чифта дънки, блузи и суитчъри. Готов е за back to school. Grinning
Освен това и сестра му беше с нас. И тя е готова за back to  university. Ей герой съм пък. 🤣😎

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 19:00 от ninanb

# 545
А, дрехите сте подхванали. Огромен гардероб пълен с дрехи, и никога няма какво да облече. И е права. 3 чифта дънки и дънкови къси гащи и безброй тениски, къси, средни и дълги клинове, поне 15 бюстиета с които понякога остава на тренировка, анцузи много. Рокли има 3, и са доста официални. Казах и да си поръча някакви дрехи. Вчера дойдоха. Ми какво да кажа - маратонки за тренировка, дълъг клин и бански.

# 546
Има доста тениски, които купувахме в началото на лятото и му стават. Миналата година изкара с тениски и отгоре горнище с цип. Имаше 2-3 пуловера, които така и не сложи нито веднъж. Надявам се поне 1-2 чифта от панталоните и дънките, които има, да му стават все още. Ще видим в края на месеца. Още е много топло и сигурно първите две седмици ще откара с къси гащи. Ще трябва обаче да направим една проверка на гардероба, защото има отвратителния навик да пъха обратно там и дрехи, които не му стават. Гледаш пълно, а то половината дрехи малки

# 547
  • Mars Hotel
Ау, единадесетокласници! Scream  Стреснах се от заглавието.

Застрашително наближава новата учебна година, а ние хич не сме готови - нито психически, нито физически. Трябва ѝ нова раница, дрехи, обувки, за учебни пособия хич и не съм помисляла още.

Тя е леко в паника, защото разбра в понеделник, че с други момичета ще свирят на живо на откриването на учебната година, а нямат много време да репетират, защото едното от тях другата седмица няма да е в София. Каквото успеят да отрепетират до уикенда сега, това ще е.

Гледам, че отпада личната здравно-профилактична карта за на хартия. Влиза ли в сила вече? Моята не е правила профилактичен тази година, така че ще трябва да мине все пак, но да знам да търся ли да купувам карта.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 19:06 от Светлица

# 548
  • Бургас
Стон, вие в Бургас ли бяхте или се бъркам?

Светлица, дано успеят да се подготвят за откриването!

Нищо не сме купили още. Набора изобщо не иска да си и помисля,че наближава училището. Иска още да е сезон, че му хареса на работа.
Брат му си купи дрехи...ама за бокса Simple Smile Не за училище!

# 549
Karzz, в Търговище сме

# 550
Нищо не сме приготвяли. Не съм купувала тетрадки, но и никой не си прегледал наличностите от миналата година.
От първи до седми клас изкараха с една раница, които са здрави, но "бебешки". Май до дванадесети клас ще сме с вторите, защото и те са здрави. А не е като да не ги товарят, напротив. Но явно и двамата ги пазят доста. Химикали у нас има в изобилие. Маратонките са здрави, ботите също. Дрехи се намират. Няма да са голи. Гардеробът пращи.
Ще имат ли ученически карти тази година?

# 551
  • Бургас
Оххх,защо все си мислех,че сте в Бс... Явно те бъркам с някой друг ...
Ама като те чета за тренировките по ММА, все си викам, наборите може да се познават ... Simple Smile

# 552
И ние не сме купували нищо.
Тениски това лято накупувах доста. Има и доста нови дълги панталони, няма да го мисля.
За маратонки евентуално ще отидем. Трябва да мислим и за някакви зимни обувки. Яке няма.
Дръпна рязко, не е висок, но рязко всичко му омаля.

Тетрадки ще купувам като започнат у-ще, защото все имат някакви изисквания.

Утре се прибира. Слава богу не съм във вайбър групата за лагера, спямат с по 100 снимки дневно, но пък нямам информация кога тръгват. Но младежа може да се прибере и сам.
Всичко успял да прибере, "много добре се справих в сгъването" и "нищо не забравих".
Онази вечер ми звънял в 1 през нощта. Ошашка ме. "Без да искам" Joy

# 553
  • Някъде по Дунава
Нищо не съм купувала на наборката. Като започне учебната година сама ще си вземе тетрадки, а като захладнее и дрехи. Всичко ѝ става, но иска да смени стила от спортен, на по - женствен. Вече приватизира един мой панталон на Юнона.
Брат ѝ обаче е друга бира. Сега ще е в 7 кл. Последната година порасна с  12 см и 4 номера на крака. При него започвам направо от нулата. Само зимното яке му става.

# 554
Вчера взехме медицинския картон от личната, не каза да е възможен електронен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт