ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 484
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Сф
Честит 15ти септември на всички! Здрава и успешна учебна година! Flowers Four Leaf Clover

# 616
Здрава и спорна учебна година!
Моят отиде по-рано,да пиел кафе на спокойствие със съученици(3-ма).Хич не му се ходи,друго си е да хойка из квартала с колелото.
На 17-ти ще има спортен празник и да очаквам родителска среща през следващата седмица.Това е инфото от днес,сбито,но от сърце.😜

# 617
Аз разбрах, че класната му е в болнични и сега три седмици ще са със заместник. Ако въобще има родителска, явно ще е в средата на октомври.
Иначе програмата е хубава. Всички профили са на блокове от по два часа. Утре има само английски, анализ и информатика. Кеф. Хвърли един поглед на учебника по информатика, модула за първи срок, и заяви, че почти всичко вече го е учил в ИТ програмата.

# 618
И моят е доволен най сетне разбрахме профилите и му харесаха математика, английски език и информатика предмети мечта за него.
Стон и моя син каза същото,явно наистина имаше полза от ИТ програмата.
Като цяло сме доволни от новите учители и предмети.Единствено ме ядосват с информацията на час по лъжичка.Както писах за учебниците по математика купих ги прибирам се и след 10мин. пише госпожата по английски "Трябва да закупите тези два учебника до сряда!",хубаво палим колата обикаляме града закупуваме ги прибираме се и хоп пише класната до края на седмицата трябва да закупите униформи стават задължителни и ще се гледа с лошо око и правят забележки ,ако не се закупят навреме. Казвам ви луда станах ,остана и по информатика да ни пише и ще откача тотално.

# 619
При нас необходимите учебници се качват в сайта и си пише за всеки клас и профил какви трябват. Отделно има една книжарничка в града, която е само за учебници втора употреба и там собственичката разполагаше със списъците за всяко училище. Беше много удобно. Нямам идея дали работи и сега като започнаха да раздават безплатни учебници. Аз прибрах новите, които е получил днес и му връчих общообразователните, които съм купувала за брат му. Да ползва тях и да не се притеснявам от изгубване, намачкване. А те са като нови, хем големият ги е купувал ползвани. Не знам през колко ръце са минали, но явно никой не си е правил труда да ги отваря кой знае колко 🤣

# 620
  • София
Честит 15 септември! Да са здрави и успешни учениците ни.
Програма имаме, само чакам да кажат този 17.09 какво ще го правят - ще учат ли, ще празнуват ли. Важно ми е заради личен празник в този ден.

При нас казаха, че ще почиват.
Иначе програма и ние имаме, както и нов класен р-л.
Мерси за информацията, Дени. Дано да почиват.
И ние сме с нова класна и май сме взели вашата - по БЕЛ.

# 621
  • София
Честит 15 септември! Да са здрави и успешни учениците ни.
Програма имаме, само чакам да кажат този 17.09 какво ще го правят - ще учат ли, ще празнуват ли. Важно ми е заради личен празник в този ден.

При нас казаха, че ще почиват.
Иначе програма и ние имаме, както и нов класен р-л.
Мерси за информацията, Дени. Дано да почиват.
И ние сме с нова класна и май сме взели вашата - по БЕЛ.

Да са ни на късмет новите класни тогава, Рени!

# 622
Здравейте, компания Simple Smile Включвам се да пожелая лека, успешна и приятна учебна година на младежите и девойките! Да си учат профилите (професиите) с кеф!
При нас профилите станаха ясни преди 3-4 дни, въпреки че през лятото бяха публикували вече какви учебници трябва да се купят. Тоест, видяхме какви профили ще има, но някак не ни пуснаха по едно съобщение, че желанията на децата са удовлетворени, та си имаше съспенс до края на лятото. Като цяло масово са удовлетворени желанията, евентуално единични изключения има.
В гимназията напоследък се назначават млади учители, често бивши възпитаници и често още незавършили университет. Досега се получава добре май. Ние нали имахме фиаско с учител в пенсионна възраст не по друго, ами по математика ... децата се радват сега на младите учители. Чакаме май нов, млад учител по единия избираем профил (физика).
Дано вървят нещата леко и гладко, с вече редуцирана откъм брой предмети програма Grinning

# 623
Я учителите тук да си кажат без бой, как им мина днешния ден?

Ама вие двечките си менкате учителите кат носни кърпички. Дано ви са на късмет.

Мойта се прибра, май беше с 4 или 6 учебника, от тях ще завлече най - много два или 3, за останалите, чакаме инфо. Тази седмица ще го карат май повечко айляк, А аз чакам да натиснат педала, и да видим как ще я карат. Дали ще е яко газ, или пък ша съ суркат кат костенурки. От сърдитка кви ги чула, пък после ми ги каза, надеждите ми лекинко се спихнаха.

Фрешче, дано му е на късмет на детето и вече нещата да вървят както трябва.

Ама като въ чета някои, напрааауууу, думи немам. При вас е някво чудо на чудесата. Дано през годината да ви е леко и спокойно.

Ренииии, ша чакам кат мине срещата, да пуснеш инфо за пропиляното време. От вместо да си опнеш търнаците у вазе, ти ша ги подгъваш у чужда сграда. Дано новините да са хубави.

А аз трябва да приготвя някъв кладенец, ама без дъно, само кът са сетя ко мъ чака, и рязко ми прилошава. Ся кат съ почне - учебници, уч. тетрадки, ИД, РД, не знам си ко сиии, и съм - 😱🤕🙀, даже и по - зле.

# 624
15 септември е, а ние сме още без програмама в shkolo. Подобряват си рекорда с всяка година.🤐

# 625
Здрава, успешна и спокойна учебна година!

# 626
  • Пловдив
Аз съм голяма бяла птица. Ама не е лебед. Нали ви казах как утре има РС и смених поне 5 ангажимента, за да съм примерна и да отида. Казах на девойката и тя се учуди. Аз гордо размахвам Школо и какво се оказва 16.10. Ако така ще я караме тая година, не е на добре, ама каквото такова.

# 627
  • Бургас
Имаме и програма и цели 5 учебника!
Само немски нямаме!

Вите, много е несериозно това,че и програма нямат качена!

# 628
Имаме и програма и цели 5 учебника!
Само немски нямаме!

Вите, много е несериозно това,че и програма нямат качена!
Вече сериозно започвам да се притеснявам за качеството на учебният процес. Дано не е като всичко останало 🤐

# 629
Че то и ние сме без програма още. Само за утре се знаят и то не всички часове.
Алоо, от министерството, наглеждате ли ги тия работи? Как ще се учи, не знам!!! Дано само това да е проблема - липсата на програма.
До края на срока има време, дано се освестят!

Общи условия

Активация на акаунт