Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 391
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 185
Да, аз не съм споделила на рисувателния.. по съвсем обективни причини. На другото момче също ще спестя, въпреки че се доближава до това, което очакваше, но пък аз мечтаех за повече  хаха
Резултатът от точно този по рисуване при нас е изненада и сега ще видим това до какви рокади ще доведе. 98 за без нито урок и една пробна картина е жестоко

# 1 186
  • София
В сегмента 90+ точки резултатите по математика са по-ниски тази година, но по БЕЛ са значително по-високи /при момчетата е направо двойно/, така че след най-високобаловите паралелки, баловете вероятно ще се покачат.
Ох, тези защо не пуснат една читава статистика да си сметна точно, а ме карат да гадая сега по половинчатата им работа! Triumph

Не виждам каква работа върши таблица с баловете от миналата година. Миналогодишните всички ги знаем.

# 1 187
Ако например дете с бал 457 иска паралелка с мин бал 455-влиза или?
В таблицата се виждат минималните балове от миналата година, с които се е влизало. Всичко това е за ориентир, много е рано да се каже как ще бъдат резултатите от тази година.
Таблицата е страхотна! Благодаря! Само промених там където се връзва 5 с 40, на 5 с 39, другите не ги промених, че не ни участват в пейзажа. Много благодаря!

# 1 188
  • ПЛОВДИВ
за сега от госпожата по математика имам тази информация за ПЛовдив, която не ни помага. Но и аз мисля, че балът от миналата година ще се качи

средните точки: за БЕЛ Пловдив - 55,86, за страната- 55, 91  Математика за Пловдив - 42, 26; за страната 42, 74

# 1 189
А за Варна има ли някаква информация?

# 1 190
  • София
НВО 7 клас, средни точки за страната: Мат - 42,74, БЕЛ - 55,91

# 1 191
  • ПЛОВДИВ
Балът за високобаловите паралелки ще се качи,  въпросът е с колко?

# 1 192
  • София
Ами ако РУО бяха пуснали читава статистика, още тази вечер щях да ви кажа с колко, ама май ще отече за понеделник.

# 1 193
И аз минавам да се похваля с моето момче:)

Страхотни резултати, с които ще избира от топ 10 гимназии.
Поздравявам всички деца, мноого високи резултати.

От класа на сина ми има много малко деца с високи резултати по мат.
Да видим как ще се развият баловете...

# 1 194
  • ПЛОВДИВ
Ами ако РУО бяха пуснали читава статистика, още тази вечер щях да ви кажа с колко, ама май ще отече за понеделник.

sanaka, ще дадеш едно рамо и за Пловдив, моля Simple Smile

# 1 195
+1 за Пловдив.😃
Но, като гледам, май ще "спят" до понеделник със статистиката...🤪

# 1 196
  • София
Доста работа и време ще е за Пловдив. За София си имам свалени, подредени и прошнуровани данните от предходните години и само трябва да приложа тазгодишните За другите градове нямам таказа база данни и ще трябва да вадя първо от предходната година и после от тази. Доста повече работа е това, не мога да обещая такова нещо.

# 1 197
Голяма подигравка е тази статистика. Но определено ще се качат баловете за най-желаните гимназии.

# 1 198
Ние сме среден бал между двете 83 т. Гледам обаче, че статистиката дава над 1000 деца общо с по-висок резултат в този сегмент спрямо 2024. Това, ме навежда на мисълта, че дори и паралелка ни по избор, с която сме над 8 т. на второ класиране тази година, може да не ни стигне бала. Sad

# 1 199
  • ту тук, ту там
Ох, много обезнадеждаващо това с качването на баловете. 😔
Спихна ми ентусиазмът. Точно на границата му е балът, сравнен с миналта година.

Общи условия

Активация на акаунт