Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 429
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Хайде и аз да съм похваля с едно мое дете, което иска само и единствено НПМГ, профил Математика и Информатика. Wink

# 1 201
  • София
Ами ако РУО бяха пуснали читава статистика, още тази вечер щях да ви кажа с колко, ама май ще отече за понеделник.
Мислиш ли, че за най-високобаловите в МГ в София ще се качи с повече от 6 т. при момчетата?

# 1 202
  • Бургас
Тоест:редим и се надяваме Blush
НИе сутринта ги наредихме, още без да знаем резултатите!
Така и ще ги подадем!
С батко му стана чудо от първия път, надявам се и с него да се повтори!

# 1 203
  • ПЛОВДИВ
Възможна ли е разлика от 30 точки в бала от миналата и тази година? Имам предвид тази да е с 30 точки повече.

# 1 204
  • София
Ами ако РУО бяха пуснали читава статистика, още тази вечер щях да ви кажа с колко, ама май ще отече за понеделник.
Мислиш ли, че за най-високобаловите в МГ в София ще се качи с повече от 6 т. при момчетата?
За МГ-тата не мога да се наема с прогноза, дори и да имахме комбинираната статистика, но предвид, че имаме 226 х 100 точки по мат и значително по-високи резултати по БЕЛ, ми се струва твърде вероятно да скочи малко балът и в МГ-тата. С колко не бих могла да прогнозирам. 226 х 100 точки май не е имало никога досега. МГ-тата са без квоти.

# 1 205
Възможна ли е разлика от 30 точки в бала от миналата и тази година? Имам предвид тази да е с 30 точки повече.

Според мен не, това е твърде голяма разлика и не вярвам да има такова отклонение. Дори 10 точки разлика не очаквам да има за минималните балове.

# 1 206
  • София

Зависи от резултатите тази година, за които все още сборна статистика нямаме. Зависи и от баловия диапазон на училищата. Миналата година имаше такива разлики с предходната. Дори във високобаловите имаше разлики от над 10-15 точки. Рано е да се каже.

# 1 207
Sanaka, може ли да включиш и 51-во в статистиката като почнеш да в правиш? Благодаря!

# 1 208
Браво на децата за големия труд! Макар че вече свършиха седмокласниците вкъщи се развълнувах от вашите емоции! Всяко дете да си намери най-доброто училище за него пожелавам. От опит го знам, съгласих се с моите деца да си изберат училище, което най-много искаха, въпреки разни амбиции които ми се въртяха в главата, и не съжаляваме. Успех! Браво и на майките за всеотдайната подкрепа

# 1 209
  • София
Мисля, че е редно още от рано сутринта в понеделник да започнете да тормозите РУО София за комбинирана статистика Бел+Мат - priem_8_klas_Sofia@edusofia.bg   rio_sofia_grad@mon.bg
02/ 935 6050

# 1 210
Санака, 226 х 100т мат само за София ли са? Ми че то 156 бяха общо местата в СМГ за 5 клас, и за 8-ми ли са толкова, ако са пак 6 паралелки? И 56 бяха за НПМГ, то всичките места не стигат само за изкаралите 100 точки по мат. Е това не може да е изпит...ами изкаралите 99,5, 99,25...е нямам думи..
Добре де, ясно е, че не всички от тях ще искат СМГ и НПМГ, обаче това на нищо не прилича...и да, знам, че и БЕЛ се взема, просто по принцип...

Доп. Това го коментирам щото доколкото съм разбрал за МГ не правиш прогнозни балове поради това, че е 3хМАТ и това изкривява картината...

# 1 211
 Не е ли минималният бал този, с който последният ученик е влязъл в паралелката?

# 1 212
  • Пловдив
Има ли вариант в паралелките с квоти 13 момчета/13 момичета да приемат повече  опишете? Предполагам, че вариантът е, ако не се запишат достатъчно момчета, т.е. има по-малко от 13 желаещи?

Не, просто приемат момчета с по-нисък бал. За коя гимназия се целите?

Аз се надявах резултатите да са повече като 2023 г., заради племенника, който не се е справил съвсем блестящо, но...

# 1 213
  • София
Не е ли минималният бал този, с който последният ученик е влязъл в паралелката?

да, точно
но минималният бал може и да е максималният възможен ....

# 1 214
  • София
Само за София са 226. Децата с 99 могат да влязат, ако имат по-висок резултат по бел. А и не всички с по 100 точки се целят в СМГ все пак.

Общи условия

Активация на акаунт