Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 88 659
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 800
# 1 801
Писах на РУО Пловдив за статистика.
Хайде, дами от Пловдив, пишете и вие. Нека имаме инфо до края на деня!
Ее, ти пък сега... Нали знаеш, че в Пловдив сме айляк. Не притискай хората, че ще ни се развали имиджът Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 10:20 от Мила Атова

# 1 802
  • София
Здравейте, някой знае ли какво трябва да се направи, за да се видят и оценките от областния крът на Олимпиадата в профила в infopriem? За сега се вижда само оценката от състезанието Чакалов?

При нас се виждат и двете оценки по география - от областния кръг на олимпиадата, и от състезанието. Пишете на РУО или се обадете в НПМГ и питайте към кого трябва да се обърнете.

# 1 803
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Направо ви изтървах, но и не мисля, да се опитвам да изчета всичко Grinning Grinning Grinning
Моите девойки са се представили прекрасно, според очакванията им  и бала ще им стигне за всяко едно училище в нашия град! Сега трябва да изберат, къде искат, а това се оказва доста трудна работа Grinning Grinning Grinning
При нас Математическата паралелка в НЕГ е с най- висок бал, така че най-вероятно и в София ще бъде така!

В Бургас РУО-тo убиха тъпометъра, защото вместо статистика, пуснаха минимални и максимални балове на първо класиране. Eстествено.... таблицата е празна Grinning Grinning Grinning

# 1 804
Здравейте, някой знае ли какво трябва да се направи, за да се видят и оценките от областния крът на Олимпиадата в профила в infopriem? За сега се вижда само оценката от състезанието Чакалов?
Доколкото знам, ако точките са под 120 на олимпиадата, не участват.
Иначе нашите излязоха заедно с точките от НВО.

# 1 805
  • Бургас, България
И Бургас пуснаха статистиката

https://ruoburgas.bg/-v-.html

# 1 806

Може ли да дадете информация за кой предмет е тази информация с 120 точки? На Областния кръг максимумът е 30 точки, и доколкото знам към100% се приравнява най-високия постигнат резултат.

# 1 807
Здравейте. Благодаря на всички за информацията в тази тема.
Имам конкретен въпрос, ако някой има информация. Пред дъщеря ми има около 1600 момичета с по-висок комбиниран бал по БЕЛ и МАТ (нашия е 422) съгласно предоставената статистика за София. Предполагам че някаква част от тях са възпитаници на частни училища (Питагор, Дорис Тенеди и т.н.) и са се явавали на НВО за проба и ще продължат да учат в частни гимназии, колежи и т.н. В такъв случай те дали могат да се извадят от тези 1700(ако бала им е над 422 разбира се)? Навярно някой ще се пробват за спорта до къде ще им стигне бала, но ме интересува за 2 класиране как ще стоят нещата. Все пак има разлика ако се борат 1700 и да кажем 1300 момичета. Благодаря ви предварително и успех на всички деца и родителите им.Hands Plus1

# 1 808
И Пловдив в РУО излязоха

# 1 809

Може ли да дадете информация за кой предмет е тази информация с 120 точки? На Областния кръг максимумът е 30 точки, и доколкото знам към100% се приравнява най-високия постигнат резултат.
В регламента пише, че участват за прием резултатите над 60% от постигнатия максимум. При географията има постигнати 200 точки и се получава, че под 120 не участват за прием в НПМГ. Сега съм в движение и не мога да ви пусна регламента, но по-късно ще мога, ако до тогава не сте го намерили Simple Smile

# 1 810
При нас преглед на работите ще се извършва три дена, считано от днес ...не през целия ден, а три часа следобед само.

# 1 811
Някой може ли да ми прати последните класации на Санака, че нещо всичко ми се бъгна и не мога да открия в темата.

# 1 812
  • ту тук, ту там
Някой може ли да ми прати последните класации на Санака, че нещо всичко ми се бъгна и не мога да открия в темата.

https://bg-mam.ma/p/1787788/49907968

Това ли ти трябва? За момичета е на предишната страница.

Санака, благодаря ти за труда, който си положила! 🤗

# 1 813

https://bg-mam.ma/p/1787788/49907968

Това ли ти трябва? За момичета е на предишната страница.

Санака, благодаря ти за труда, който си положила! 🤗
Да, много благодаря! Нещо ми се отваря само на реклами и предните страници не работят.
Санака Heart Царица си! Благодаря!

# 1 814

В регламента пише, че участват за прием резултатите над 60% от постигнатия максимум. При географията има постигнати 200 точки и се получава, че под 120 не участват за прием в НПМГ. Сега съм в движение и не мога да ви пусна регламента, но по-късно ще мога, ако до тогава не сте го намерили Simple Smile

Разбрах от къде идват 120 точки, благодаря ви. Явно различните предмети са с различно точкуване, но да, допускат се при над 60% успеваемост. По тази причина чакам оценката от Олимпиадата да се появи в профила, защото там се е справило по-добре детето. Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт