Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 160
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте момичета,
Нахълтвам отново в темата Ви да ви кажа, че Математиката е проверена. Имам позната проверяваща. Чакат българския. Може би ще имате по-рано все пак резултати.
Успех на всички дечица!
Всяка година една и съща информация и в последните години винаги излизат в последният даден ден!
Всяка година майки треперят три дни по-рано!
Няма шанс да излязат по-рано от 01.07
Ако нещо невероятно се случи, майките първи ще разберат Simple Smile

# 871
Мда...не виждам и аз каква полза ми носи това че били проверени работите.
Естествено че ще бъдат...няма опция да не се проверят в срока.

# 872

Днес 20 мин буквално се чудих на задача от движение, какви са числата, които е написал ученикът. Няма разчитане. Грознопис...
Не е възможно Wink моя беше седмокласник преди години Simple Smile

# 873
Моята най-накрая реши, че иска да учи испански. За Испанската няма да й стигне, поне на първо четене и сега се търси училище с първи език испански.
Имате ли впечатления от 31 ОУ?
Преди 22-ро го спрягаха, че е силно с испански, но сега като го погледнах те са профилирани по хуманитарни и природни науки.
Испанският се учи интензивно в 8- ми клас, завършват на ниво B1 в 22- ро. Смятам, че след Испанската, това е най- добрият вариант за изучаване на езика. Разбира се, зависи и детето колко отдадено ще бъде. Но децата учат, има конкуренция и преподавателите дават всичко от себе си, защото имат будни деца, които ги стимулират.

# 874
  • Бургас
Нашите ги викат в понеделник за албумите, но нито ние родителите, нито те самите имат намерение за някакво тържество. Класната им е подготвила изненада, торта със снимка на класа, ще хапнат набързо и довиждане. Предполагам, че тогава ще ѝ се даде подаръка (гривна Пандора с няколко талисмана), а не в деня на връчване на свидетелствата (неизвестно кога).

# 875
Някакъв шанс има ли от догодина да имат по-малко на брой учебници? Дъщеря ми днес ще връща учебниците, раницата и' тежи безумно...🤪 Уж след четвърти клас ставали по-малко учебниците (не помня тогава кой ме излъга така😂)...

# 876
  • София
Никога не съм обичала математиката и не съм настоявала и децата да стават математици. Живее се прекрасно и без математика, стига да си интелигентен, начетен и да знаеш поне 1 чужд език.
За мен училища с МАТ трябва да се отделят, както са тези с рисуване.

Резултати ще си излязат на 1.07 и никой не го еня, че родителите са изкупили вината от щандовете на магазините.
Всяко дете ще си попадне на точното място.

# 877
Нашите в понеделник ще имат тържество в едно заведение да се почерпят и кой откъде... Тъжно им е де, моят е един такъв вял, мълчалив и меланхоличен. Притеснен е за резултатите, но и му е тъжно за училището. Даже май за пръв път го виждам в нещо като дупка. Досега хормоните се проявяваха по-скоро в обратната посока - беше експресивен и все на нож... А сега един кахърен Weary

# 878
  • ВАРНА
Някакъв шанс има ли от догодина да имат по-малко на брой учебници? Дъщеря ми днес ще връща учебниците, раницата и' тежи безумно...🤪 Уж след четвърти клас ставали по-малко учебниците (не помня тогава кой ме излъга така😂)...
Ако е ИИЧЕ - бел, мат, философия, музика, рисуване, ит, учебници по език. В девети клас вече са едни 15 броя Simple Smile

Стискам палци на всички! Още малко търпение. Помня, че преди две години, когато дъщеря ми беше в седми клас, исках просто да застрелям някой последните 2-3 дни преди да излязат резултатите. Заредете се с питиета и ооооммммм Heart

# 879
  • ПЛОВДИВ
Класът ще празнува с родители и трите си класни през годините от 1 до 7 клас.
Всичките класни на набора бяха на първо място хора и на същото първо място прекрасни преподаватели.

Партито ще е в зала и DJ, подаръци и т.н.
Родителите сме сравнително задружни и най-вече адекватни и вярвам, че ще се изпратим весело.

Понеже класът на набора е уникален. Всички деца са умни и мотивирани, няма келеши, няма агресори...често си мечтаех да ги копнем и пейстнем в някоя готина гимназия, но това няма как да стане, разбира се.
 Въпреки това,  вярвам, че ще бъдат ако не в един клас, то голяма част ще попаднат в едно училище.

# 880
  • София
Миналата година резултатите трябваше да излязат до 02.07. Излязоха на 01.07. в 13:50.

# 881
Никаква идея нямам какво ще се случва в понеделник.
Вероятно класна отново ще набива канчета за невърнати учебници...тоест отново негативни емоции..ама те са й свикнали децата ...
В тяхната вайбър група си пишеха за някакво цвете да й вземели....но не знам до къде е стигнало.
Случайно надникнах и видях че слид нво-то по БЕЛ ги е питала как е минало, моят си писал точките /след като проверихме отговорите и намалихме точки от тезата/...и тази женица отново скептично критично се изказала Grinning
Вари го печи го...подценяване и рязане на крила целогодишно. А колко малко е нужно за да направиш така че ученик да повярва в себе си. Не го умее това определено. Жалко.

# 882
  • ПЛОВДИВ
Чакането, наистина е крива работа, но си е необходимо технологично време да се проверят и качат правилните резултати.

Според мен е прекалено дълъг срок - 2 седмици - от излизането на резултатите и първо класиране.

Но нищо не зависи от мен, от нас, така че ...чакаме

# 883
Размечтала съм се как дъщеря ми я приемат на първо класиране в желаното училище и стресът приключва.😁 Така де, засега. Ако я приемат там, ще учи в още едно училище, където съм учила и аз.😊
Моята няма търпение да си каже "чао" с настоящия клас😅, след четвърти клас повечето от приятелките и' отидоха в други училища, а с останалите се отчуждиха някъде в шести клас. Надява се на по-различна обстановка в новото училище, дано.

# 884
Размечтала съм се как дъщеря ми я приемат на първо класиране в желаното училище и стресът приключва.😁 Така де, засега. Ако я приемат там, ще учи в още едно училище, където съм учила и аз.😊
Моята няма търпение да си каже "чао" с настоящия клас😅, след четвърти клас повечето от приятелките и' отидоха в други училища, а с останалите се отчуждиха някъде в шести клас. Надява се на по-различна обстановка в новото училище, дано.
И аз съм  в подобно положение. Бях я повела да учи в една гимназия, тя обаче иска друга( която аз завърших) и то с много рационално обяснение. И се надявам "драмата" да приключи още с излизането на резултатите.
В класа си не се вписва, хич няма да й липсва.

Общи условия

Активация на акаунт