Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 758
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
При нас последното домашно по история беше на тема "За и против еврото". Моята има 5 на него, но така и не съм ѝ прочела мнението (твърде вероятно е да съвпада с това на чатджипити Joy )

# 91
Ох, нищо чудно, че моята едвам додрапа до четири по история. Тя освен да рисува карикатури на учителката в тетрадката си, друго не е правила през годината. Сложни неща са това за моето. Всичките войни, че до днешен ден, много събития, дати, разсъждения.

# 92
Не ме питайте, чудя се, почесвам се и трудно редя плюсове на комунизма. Маслото 7 стотинки ли беше😁

Но му казах, че не искам да преписва от Интернен. Звънят му да излиза, той за БКП пише, горкият...

# 93
Записвам се да следя новата тема.😊
Знае ли се през изминалите години кога горе-долу са излизали резултатите от НВО? Вероятно няма да е точно в първите дни?🤔🤔
Тя освен да рисува карикатури на учителката в тетрадката си, друго не е правила през годината.
Ха ха, все едно чета за моето момиче.😆 По време на всички предмети, които са и' скучни или безинтересни, доста време е прекарала в рисунки.☺️ А пък по английски и изобразително (любимите и') рисува, защото обикновено завършва първа поставените задачи и няма какво друго да прави. Рисуването си я влече.😂
За резултата от БЕЛ имам някакви надежди, за математиката изобщо не иска да коментира и там не знам какво да очаквам като представяне (като си спомня и аз колко "обичах" математиката едно време, разбирам я).

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 19:29 от dolce miele

# 94
  • София
Каква слободия, няма ни една срочна оценка 🥹 Понеделник са на екскурзия, в тия останали 4 дни ще им вземат здравенцето 🥹

# 95
Каква слободия, няма ни една срочна оценка 🥹 Понеделник са на екскурзия, в тия останали 4 дни ще им вземат здравенцето 🥹
При Викинга е така положението, при другия остават две годишни оценки... Не разбирам, за чий е тоя тормоз

# 96
Хм...и математичката си бИла камшика  тази седмица. Странно. СлОчаеност? Не мисля....

Миналият вторник аз попълвах нЕкви контурни карти..трябваше да са оцветени всички страници. Пратих го да чете по литература...па я хванах цветните моливи и попълвах..и писах..мноУ досадно беше Joy

# 97
А 6 изкара ли?

# 98
Чи как ... Joy
Чета урока - чертая..чета другия- чертая..че и кръстословица имаше...там вече включих и татка му...и накрая няква дълга таблица с население, езици, религии и 10 др неща....включихме и чатжипититУ..и в 23 легнах каталясала. Тъй не се бях замаряла Grinning

# 99
Аз отсвирих тия кОлтурни карти, че нещо ми писнА мощно.

# 100
  • София
Здравейте, пробвах да вляза в системата на МОН,но не успях. В служебната бележка е даден само код за достъп, без входящ номер.

# 101
Аааа..втори път и аз не се хващам...б@си тегавото беше. По-добре да копая нейде...Joy

Има и вх номер...горе до ЕГН то е
.

# 102
  • София
Аааа..втори път и аз не се хващам...б@си тегавото беше. По-добре да копая нейде...Joy

Има и вх номер...горе до ЕГН то е
.
Много благодаря, мое недоглеждане.

# 103

Много благодаря, мое недоглеждане.
Проблемът не е във Вас. То и служебните им бележки като цялата система...

# 104
Не ме питайте, чудя се, почесвам се и трудно редя плюсове на комунизма. Маслото 7 стотинки ли беше😁

Но му казах, че не искам да преписва от Интернен. Звънят му да излиза, той за БКП пише, горкият...

- подкрепата за феминизма и равенството между половете в работна среда - през 1944 г. жените в България придобиват равни избирателни права, а през 1945 г. в XXVI обикновено народно събрание са избрани първите 16 жени за депутати. Труженичките с мъжки професии - каращи комбайни и строителни кранове бяха на преден план
- защита на правата на работниците чрез Кодекс на труда - Основният трудов закон в страната е приет през далечната 1986 г. (тогава разписвайки, че „социалистическото общество е трудово общество”. Ако се сравнят правата на служителите в САЩ с тези в БГ - ние сме на светлинни години напред в защита на правата на работниците и социалното ни осигуряване поне на хартия

Общи условия

Активация на акаунт