Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 223
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 585
Aз имах предвид, ако балът им е еднакъв, не при по-висок дали ще има предимство.
Не, не се притеснявайте. Ако е еднакъв, се действа според това, което Санака горе е копирала.

# 586
  • София
Може ли да помолим модератор да редактира първия пост, т.к. в него стои стар линк за план-приема, ако правилно се ориентирам.
Темата напредва с чудовищни темпове, тепърва влизат още нови хора, едно мнение някъде из нея с актуалния линк идва малко.

# 587
Аз не можах да разбера дали новия линк е с таблица, която е различна от тази с ДПП, която пуснаха преди време. Или ще трябва всеки да си сравнява по паралелки ...
Може ли да помолим модератор да редактира първия пост, т.к. в него стои стар линк за план-приема, ако правилно се ориентирам.
Темата напредва с чудовищни темпове, тепърва влизат още нови хора, едно мнение някъде из нея с актуалния линк идва малко.

# 588
Аз за моите проверих, едни и същи са. Явно ще трябва всеки да си гледа за всеки случай.

# 589
Според мен има разлика в балообразуването на някои паралелки, но не съм сравнявала, та може и да греша.

# 590
Да Ви споделя един случай на дете, в познатия ни кръг, което миналата година не успя да влезе в математическа паралелка и се ( го) записаха в Испанската.

В момента, 1 година по-късно, детета не знае испански, цяло лято ще учи, защото като че ли е записано без голямо желание!

Вярно, в престижно училище, но какво от това!

Моят също е много неориентиран, вдига рамене като питам какво желае.
Та си мисля, колко е важно да редим по интереси, а не по бал, защото следващите 5 години може да са кошмарни...

Джон Атанасов кой ешелон се води? Искам инфо, относно паралелката програмиране на роботи.

И да споделя още нещо, синът ми има приятели от Попов, 133-то и Джон Атанасов, в 10 клас са и трите деца.
По резултати от матурата в 10 клас, детето от Джов Атанасов е на много добро ниво, около 80 т., 133 то е на 2- ро място, но детето споделя, че не ги натискат да учат.

# 591
За Джон Атанасов имам добри отзиви от колежка, но са момчешки класове.

# 592
Приятелско дете завърши "Джон Атанасов" преди 1-2 години. Почти веднага след това си намери работа по завършената специалност и се записа да учи висше. В момента продължава да работи и да учи, като се издържа сам.

# 593
Благодаря:) Ще го имаме като вариант.
Само аз ли съм с неориентиран младеж😀
То голяма мъка да се редят така желания...

# 594
То при младежите май е тенденция...

# 595
  • София
Аз също миналата година бях в потрес как и какво ще редя, Санака много ми помогна, както и останалите.
Дори детето да е с 400 точки, редите по най-желано, не най-престижно и модерно.
И така, аз за щерката сложих 50 желания, по училища, паралелки, за сина по-малко.

При нея освен МАТ и БЕЛ се взимаше ИИ и ИТ, защото аз най-вече исках Елисавета Вазова с Графичен дизайн и сме щастливи, че сме там. Страхотно училище.

Тя даже и на матура по рисуване ходи, защото за някои училища се взимаше и тази оценка.

Така че кой колко да смята, редите желания и късмет

# 596
  • София
Цитат
Да Ви споделя един случай на дете, в познатия ни кръг, което миналата година не успя да влезе в математическа паралелка и се ( го) записаха в Испанската.

В момента, 1 година по-късно, детета не знае испански, цяло лято ще учи, защото като че ли е записано без голямо желание!

Ами да, затова редим спрямо желания на детето, или поне се съобразяваме с нежеланията Smile
И аз бих сложила Испанската на 1 място (е, в една друга реалност, в която не блее и си проверява решенията), но детето категорично не иска, иска си 2АЕГ и нищо преди нея (освен Немската, ама там има сантименти заради учителката му по БЕЛ от уроците).

След тях надолу също има претенции какво изобщо да не учи, като например френски език. Не бих му ги пльоснала напред тези гимназии, само защото са топ. Ще ги сложим там по към края и ще имаме един готин списък с не толкова елитни училища и след тях - Испанската и ФЕГ за цвят Sweat Smile

# 597
Аз редя наколко паралелки в желано училище. После прескачам другото елитно и слагам по - неелитно, просто защото нито той, нито аз...харесваме второто.

# 598
  • София
Аз нищо не редя, дори не гледам паралелки, само си говоря тук Sweat Smile.
Училищата ги обсъждахме преди изпитите, с голямата кошница.

Сега си стоим кротко и си чакаме, изненади може всякакви.

# 599
  • София
Оооо, определено не си само ти. Онзи ден пак ме изненада с ново 20.

Общи условия

Активация на акаунт