Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 213
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Има училища/паралелки, в които вторият език не е фиксиран при план приема, защото предлагат избор между два или повече езика. И при записването всеки заявява кой език иска да учи.

# 646
Нашите са оформени, върнаха учебниците и си тръгнаха. Казали им, че няма да има отсъствия. Те и без това бяха половината деца. Разбрани са ни учителите. Не знам защо учебната година трябва да продължава 1 седмица след НВО-тата. Децата са толкова стресирани, че след тях изобщо не могат да се фокусират. Моят само чака морето другата седмица. Нито оценките го вълнуват, нито класирането. Дойде му до гуша всичко да се върти около НВО.

# 647
При нас са две паралелки само. Оформени. Да си набират свидетелствата. ....кой ги спира. После ще добавят само точките...въпрос на желание и организация...
Все тая....когато искат тогава да ни ги дават.
Свидетелството не се "набира", а се генерира от вече попълнената база (т.е. трябва да е готово пълно всичко), вписва се в "книга" (регистър), печата се на бланка, (предоставена от МОН), подписва се и се сканира, вписва  и в националния регистър към МОН, където се прикача и сканирания екземпляр и чак тогава се раздава. Колкото и да са готови с всичко, няма как да ги надпишат и да чакат само едните точки да допишат...

# 648
  • София
Моят днес вече е оформен по всичко без БЕЛ и МАТ. По тези предмети до последно ще чакат матурите. Утре връщат учебници и евентуално в Понеделник някакво тържество без дипломите обаче.
В сайта за прием освен матурите се появиха и модулите от състезанието на НПМГ, без обявени резултати, но фигурират от днес като изпит, на който се е явил.

# 649
Ивалета, днес е последният срок за оформяне според наредбата за оценяването.
Кое е това училище?

# 650
Слабо ме интересува вече..да не кажа хич, как някой ще си изпълни и организира задълженията. Все тая ми е...ама изобщо не ме вълнува.....дали в 5 регистъра вписват или в 6. От тях се иска готов резултат. Точка.

Браво че някои ще ходят на море.
Аз не смея преди да е записан. Няма да ми е спокойно...ще ходим след това...

# 651
  • София
Моето дете отказва да говори за подреждане на желание без да е видяла разултата от НВО. Знае си твърдо първото желание, знае и План Б. Изобщо не желае да чува за попълването на бланката с още желания... изнервя се и ме скълцва набързо. Вече са оформени по всичко, утре отивам да им раздам албумите (правихме ги с един татко от класа). В събота е изпитът по история. В неделя заминават за 4 дни на хижа, където ще разберат резултатите. Rolling Eyes Не знаем кога ще дават документа, надявам се преди 9.07, защото тогава заминаваме.
Мен ме друсат нервите. Не знам защо с голямата бях супер уверена за всяка нейна стъпка, че ще е успешна и беше така. Сега с малкото съм кълбо от нерви, а то милото влага всичко от себе си, че и повече даже.

# 652
Успех в събота на изпита по история!

Успех и на тези, които ще ходят на изпита на ПЧМГ!

Моят също не иска да мисли за редене на желания, ама аз и не бързам. Като излязат точките има цяла седмица след това за размисли и страсти.....

# 653
  • София
Последен ден на училище за тази учебна година, днес се появиха и последните годишни оценки, за моя изненада - в полза на ученика. Само 2 петици, много над моите очаквания. Учебниците върнаха още във вторник, да минава изпита в събота и да заминаваме на море, че много ми дойде в повече този 7ми клас...

Свидетелства щели да дават на 07.07, ние нашето ще си го вземем на 14ти, тамън на място ще видим класирането 🤭

# 654
  • София
Проверката по математика приключи. Simple Smile

# 655
В свидетелството за 7 клас как фигурират точките от НВО - като точки или като оценка?

# 656
В цялата страна ли приключи?

Като точки...Мишелин..961.

# 657
Супер, браво! Какви са Ви общите впечатления?

# 658
  • София
Ивалета, днес е последният срок за оформяне според наредбата за оценяването.
Кое е това училище?
41 ОУ

# 659

Ехааааа
Толкова бързо, браво!

Леле, сега чакаме нетърпеливо......

Общи условия

Активация на акаунт