Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 076
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 750
Знаете ли това дали е вярно

Скъпи родители, ако детето ви е изкарало под минимума (30т.), то се счита, че на съответния изпит има 0т.
Пример: 28.т = 0т.
                 30т.= 30т.- които се удвояват, утрояват и тн.
Откъде е тази глупост сега?
Някой може ли да даде отзиви за френската гимназия, 35 училище, 22 училище или 32 училище?
Аз давам много добри отзиви.

# 751
Това, което МОН трябва да види е, че материалът не се усвоява. Не знам колко години трябва да се получава такъв незадоволителен резултат и то в различните възрастови групи, и да не се предприемат адекватни мерки?! Стандартно 2-3 повторения и се вижда, че "експериментът" е неуспешен. Но в случая явно резултатите не са важни, а други неща са приоритет.

# 752

Скъпи родители, ако детето ви е изкарало под минимума (30т.), то се счита, че на съответния изпит има 0т.
Пример: 28.т = 0т.
                 30т.= 30т.- които се удвояват, утрояват и тн.
Ако това е така, направо да очаквам Викингът да има резултат с минус отпред  JoyJoyJoy

# 753
  • София

Не е вярно. Това важи за ДЗИ, не за НВО. И дори там не е баш така, просто 30т. са за тройка и това е минимумът за издържана матура.

# 754
Чудя се от МОН, виждайки години наред тези слаби резултати, не могат ли да схванат че изпит по математика за НВО  не е необходим. Това е мъка за децата, които не са математици:)
Трябва да има някакви параметри като минимум. За мен задачите са сложни, но аз дори не помня какво съм учила в седми клас. Бих подкрепила идеята всяко училище да си има индивидуален прием, както беше преди.

Иначе осата си беше мега късметлийска. На параболата имах корекция и госпожата ми бе написала "Докарала си я горе - долу!" Та тя ми сваляше 0,50 от отличния. Но предвид, че се борихме целия клас е страхотно. Първо, че се сплотихме в моята мъка и болка, и второ, че изобщо я бяхме "докарали" някак с отличен даже  Joy

Съвсем същата си е математиката. 97-ма учехме същите неща, само че изпитът беше с отворени въпроси. Нямаше тестови. Изкарах 5.865 и ме приеха първо желание на първо класиране. Бях ходила на уроци шести и седми клас. По БЕЛ ходих на уроци само втория срок и имах 5.25. Не виждам нещо много различно от почти 30 години.

# 755
Глупости. Иначе нямаше да има балове около 100.

Под 100 бал -само с балобразуващите оценки в дипломата

# 756
И аз така 😄 Ще ми трябват два.дена четене  разбиране и няколко упражнения, та да "взема тоя изпит."

Статискита е по-важно да излезе скоро след резултатите.
Който е врял и кипял в играта, вероятно има идея за какво става дума. Аз прехвърлих тези статистики и нещо, нищо не ми се изясни Joy

# 757
Т.е. дете с 28 т има 6-тици? Не ми се вярва.

# 758
Не е същата математиката, доста по-лесна е сега. Някои от сегашните  деца дори не са чували за допълнителни построения, а преди години нямаше шанс без тях.

# 759
Резултат 30 е всъщност двойка, така ли?🤔
В училищата, които са гнезда се ходи, ако не искаш да кандидатстваш онлайн. Заявление за участие във второ класиране (само при шанс детето да се придвижи нагоре) се подават в училището, където е прието детето. Моля, ако може някой да потвърди или отрече.🙂

# 760

Не , с 28 т. се приема за двойка ,  и не се удвояват за бал при кандидатстването.Трябва да има минум 30т на НВО да се удвояват или утрояват

# 761
Аз друго недоумявам. Ако работите по математика са проверени, защо трябва да чакаме резултатите по БЕЛ? Така или инак, системата ще е готова за определен диапазон времеви и няма значение. Ако някой може да ми даде логично обяснение.. че нещо не се сещам за такова.
Грижат се за менталното ни здраве. Да не припадаме 2 пъти, а само веднъж. JoyJoyJoy

# 762

Не , с 28 т. се приема за двойка ,  и не се удвояват за бал при кандидатстването.Трябва да има минум 30т на НВО да се удвояват или утрояват
Къде го четете това?

# 763
  • София
Резултат 30 е всъщност двойка, така ли?🤔 - На НВО няма оценки.
В училищата, които са гнезда се ходи, ако не искаш да кандидатстваш онлайн. - И в гнездата кандидатстваш онлайн, просто някой друг ти попълва заявлението.
Заявление за участие във второ класиране (само при шанс детето да се придвижи нагоре) се подават в училището, където е прието детето. Моля, ако може някой да потвърди или отрече.🙂 - Да. А ако не е прието никъде, участва автоматично на второ класиране.

# 764
Vania swet, огромната разлика с 97 г. е Вашият частен случай и това, че Вие сте искали кандидатстване!!!

Общи условия

Активация на акаунт