Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 469
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 975
Би трябвало да е "цък едно копче". Бумащината с пликчето с името и баркода на работата трябва да са свършени междувременно, както и проверка на изписване на името, ЕГН и входящ номер...
И после синхринизране двукратно на базите данни с тези с имена и номер на работата с оценените работи... Точките след оценка на работите как се въвеждат, не знам и колко време им отнема, също.

# 976
Цък, де, ама някой трябва и да провери това "цък" какво е произвело. Да не стане пак като при щерката на Санака, да излиза Кастрева да обяснява, че грешката не била голяма и не били компютри, а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали 😄.
Аз пък въобще не ги чакам, в повечко ми дойде тази седмица покрай и голямото 10-класни зверче!
То какво произвежда цъкането е редно да са проверили преди да кихнат едни солидни пари за софтуер. Ама ако и в тяхното информационно обслужване работят щурмани, геодезисти и ТХВП, пак добре, че поне за два-три дена цъкания се очаква нещо смислено да излезе Smile

# 977
Оууууу, айде ако излязат днес - тъкмо ще има повод за дискотека довечера. Аз като една супер съвестна майка, съответно и баща ѝ, в петъка преди изпитите, водихме  детето с нейна приятелка на дискотека. Викам "Маме, полят изпит, взет изпит..." И танци, манци. Сега да видим дали е помогнало Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile За протокола - супер съвестна и ученолюбива е, за разлика от майка си...WinkWinkWinkWink

# 978
  • София
И ние така практикувахме преди и след изпитите като студенти. Ами наистина вършеше работа. Relaxed

# 979
Здравейте, в инфоприем виждам една графа, която не ми е ясна.
"За допълнително подаването на заявления стартира на 25.07.2025 00:00 часа и ще приключи на 26.07.2025 23:59 часа"
Това допълнително подаване какво е?

# 980
Най-после се свързах с РУО-София и през 9 телефона, ме препратиха на 10тия - председател на комисия по организацията...бла, бла за НВО.
Та, НИКОЙ няма да бъде върнат, ако иска да види работата на детето си БЕЗ детето да присъства. Родителят да носи служебната бележка и ако има и уч. карта.
Каза: "Пращайте ги тези деца да почиват!"

# 981
Най-после се свързах с РУО-София и през 9 телефона, ме препратиха на 10тия - председател на комисия по организацията...бла, бла за НВО.
Та, НИКОЙ няма да бъде върнат, ако иска да види работата на детето си БЕЗ детето да присъства. Родителят да носи служебната бележка и ако има и уч. карта.
Каза: "Пращайте ги тези деца да почиват!"
Абе "бля бля"  ама не е на практика така. Директорката на Джон Атанасов, не разреши на никой родител без детето му да види работата по математика миналата година. В училището където се показваха работите по БЕЛ без проблеми съдействаха на всички родители дошли със или без децата.

# 982
Възможно е! Все пак е телефонен разговор, но това каза господина.
А е "бла, бла" защото толкова бързо една негова колежка изстреля на какво е председател, че не можах да запомня. Гледах да намеря нещо за писане и да запиша номера.

Доп. Мен всъщност ме интересува БЕЛ и това ще ходя и да гледам.

# 983
Във връзка с коментарите от по-предни страници, относно способността на хора с висше образование да решават задачи от 7 клас, ще кажа, че аз съм икономист и за мен задачите от НВО не представляват никакъв проблем, въпреки че не съм си припомняла материала. Достатъчно е да имам листа с формулите. Важна е логиката и начинът на мислене. Същевременно обаче на НВО по БЕЛ, що се отнася до цитати от литературни произведения и разни граматични понятия, които вече нищо не ми говорят, не мисля, че бих се справила блестящо, даже напротив. Така че, всичко си зависи от начина на мислене и от това, какво човек използва преобладаващо в професията си.

# 984
  • Бургас, България
Уф! Нямам търпение вече да излязат резултатите и да се приключи с гадаенето. Какви са шансовете да публикуват оценяването днес?

# 985
Уф! Нямам търпение вече да излязат резултатите и да се приключи с гадаенето. Какви са шансовете да публикуват оценяването днес?

И аз нещо откачих, отворих инфо прием. Работя, работя и след малко отивам и давам рефреш и след 15 минути пак... А да не говоря концентрацията върху работата каква е?!? Луда работа!

# 986
Днес не вярвам да публикуват нещо. Най рано в понеделник

# 987
Във връзка с коментарите от по-предни страници, относно способността на хора с висше образование да решават задачи от 7 клас, ще кажа, че аз съм икономист и за мен задачите от НВО не представляват никакъв проблем, въпреки че не съм си припомняла материала. Достатъчно е да имам листа с формулите. Важна е логиката и начинът на мислене. Същевременно обаче на НВО по БЕЛ, що се отнася до цитати от литературни произведения и разни граматични понятия, които вече нищо не ми говорят, не мисля, че бих се справила блестящо, даже напротив. Така че, всичко си зависи от начина на мислене и от това, какво човек използва преобладаващо в професията си.

Нема никакъв шанЦ да се сетя какво е съставно именно сказуемо, не го помня изобщо, да не говоря, че по учебника го учех няколко дена докато загрея как се образува, що е...ама го схванах с триста зора, и го натиках в главата на детето после Joy също модулите ми се губят, бъкел не помня за тях, ама бъкел. Що така ..не знам...ама и тях научих...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 988
  • София
Ако резултатите от НВО се публикуват преди крайния срок (01.07), това не променя датата, от която започва подаването на желания през системата (08.07), нали?

# 989
Да, хубава почивка се очертава. Като видях само списъка с литература за четене през ваканцията и леко се притесних. Все хубави и задължителни наистина неща за четене, ама то само за Илиадата не знам дали ще им стигне ваканцията. Затова сигурно е уточнено, че с такива произведения се запознават по-набързо, тоест частично, като  в случая 4 песни явно стигат. А в списъка са още "Декамерон", "Хамлет",  "Дон Кихот" май не на части...Е, и два сонета пак от Шекспир. Да започват, че времето си тече.

Общи условия

Активация на акаунт