Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 88 929
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 380
Извинявай, реших че сте имали спор за желанията и си решила все пак да се разпишеш на някоя позиция. Аз така на голямата и написах петото желание, беше си мое, но си го сложих, ясно беше тогава, че няма да стигне до него

# 1 381
Здравейте! Интересува ме кандидатстване след 7ми клас в НПМГ с БЕЛ-66 т. и МАТ-89 т. и отлични оценки от дипломата, възможно ли е в паралелка с математика и физика? Не сме от София и детето не е участвало в нито една олимпиада.
Съжалявам, но според мен няма никакъв шанс. Дано да греша
Не грешиш. Тези резултати са прекалено ниски за НПМГ. При положение че в София има 226 максимални резултата по МАТ.

# 1 382
Какво да редим с акъл.. ей ся наборът си е натиснал, че държи на читав кенеф, топла вода, па ако има г@з папир - берекет! Е ся да обиколя кенефите в столичните училища ли?!?!!? Ааааа.. отказвам се!

# 1 383
На Френската кенефите са добри, отговарят на тези изисквания.

# 1 384
Поне, човекът има конкретни желания. Ще съм благодарна и за други споделени мнения, относно вездесъщите изисквания на младежа Simple Smile

# 1 385
Важни са кенефите, разбира се. Директор, който не може да си оправи кенефите в училище и други работи няма да може да оправи.

# 1 386
Важни са кенефите, разбира се. Директор, който не може да си оправи кенефите в училище и други работи няма да може да оправи.

Изобщо не разчитайте на това,че като кенефите са добри,и всичко останало е супер. Напротив. Говоря като майка на дете в 9 ФЕГ☹

# 1 387
Голямото все говореше как имали wc хартия и сапун, след третото запушване с тоалетно.руло в момчешката тоалетна, вече няма.нищо.

# 1 388
Скрит текст:

Изобщо не разчитайте на това,че като кенефите са добри,и всичко останало е супер. Напротив. Говоря като майка на дете в 9 ФЕГ☹
С малко няма да му стигне за там, а иска инак в латинската паралелка. Ще го пробвам. Но от нещата, които прочетох не останах очарована.

# 1 389
Всяка гимназия си има трески за дялане. Средата във ФЕГ-а е добра обаче.

# 1 390
Никъде не е супер, за съжаление. Търсим оптималното.

# 1 391
I♥M♥V♥, то и моят накрая си хареса най-чистото училище с най-готиния кенеф. Правят му впечатление такива неща на детето, пък и на мен ми се струва, че по влиза нещо в главата като не те е гнус да влезеш в класната стая или да идеш до тоалетна. Laughing По мое време сякаш не ни правеше такова впечатление, даже имам спомени как се радвахме като замирише на умряла мишка и хвърляхме дъвки върху нафтовата печка, за да не се провеждат часове докато не се измирише. Въшки също се продаваха Trollface

# 1 392
Дайте да се направи една класация на училищата не според бала, а според състоянието на санитарните помещения. Ще бъде много полезна при подредбата на желанията.

# 1 393
I♥M♥V♥, то и моят накрая си хареса най-чистото училище с най-готиния кенеф. Правят му впечатление такива неща на детето, пък и на мен ми се струва, че по влиза нещо в главата като не те е гнус да влезеш в класната стая или да идеш до тоалетна. Laughing По мое време сякаш не ни правеше такова впечатление, даже имам спомени как се радвахме като замирише на умряла мишка и хвърляхме дъвки върху нафтовата печка, за да не се провеждат часове докато не се измирише. Въшки също се продаваха Trollface
Брутал планет хах. Бе не знам, ма човечецът откри топлата вода в последното училище и някак му е присърце.. И аз мисля, че хигиената е водеща. Не само за тоалетните, но и като цяло. Ако някой смята коментара ми за майтап, хич не е. Абсолютно му влизам в положение и ще култивирам мнения Simple Smile

# 1 394
Леле, ако тоалетните бяха критерий за избор, със сигурност ще останем без училище Sad
Мен повече ме притеснява въпросът дали образованието в професионално училище (даже от по-елитните) е достатъчно добро, някакси нямам точен отговор.

Общи условия

Активация на акаунт