ЕОН на телевизор през мобилно приложение

• 1 517
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,

Доста съм начинаещ в тази посока, но моля за информация, че не открих много по темата.

Ползвам виваком на телефона, има включен ЕОН пакет. На телевизора инсталирам ЕОН и има ли вариант да гледам телевизия на телевизора, използвайки плана на мобилното приложение ? (изключвам вариант за cast  на екрана на телефона)

# 1
Сваляш си приложението на ЕОН на телевизора, ако го няма вградено, влизаш си с потребителското име и парола и гледаш.

# 2
Сваляш си приложението на ЕОН на телевизора, ако го няма вградено, влизаш си с потребителското име и парола и гледаш.

това изпробвано ли е? понеже аз като го направих ми изкарва код на телевизора, който да съм вкарал някъде в my vivacom,  но там не намирам нищо и затова се чудя как става

# 3
Не може по този начин. Приложението за телевизор изисква отделен абонамент за телевизия, не става с eon mobile, който дават към мобилните планове. Той е само за телефон/таблет и браузър на компютър.

# 4
  • here and now
Използвам темата да попитам. До скоро ЕОН от телефона се кастваше нормално на телевизора, но от известно време е само звук, липсва картина.
Настройки и ъпдейти не е имало на нито едното устройство.
Идеи и предложения как да се "оправи"?

# 5
Използвам темата да попитам. До скоро ЕОН от телефона се кастваше нормално на телевизора, но от известно време е само звук, липсва картина.
Настройки и ъпдейти не е имало на нито едното устройство.
Идеи и предложения как да се "оправи"?

Ясно е при всички... аз го пробвах преди 2 дни и имаше само звук също. Може да са направили някакви ограничения

# 6
  • Sofia
На някой случва ли се да се включва телевизора  след като е бил спрян тока?
Може ли да се промени нещо и как в настройките?
Много е неприятно посред нощ да се включват или когато никой не е бил вкъщи да се прибере и те да работят 🤨

# 7
Моя телевизор се включва и зарежда Андроид  и дотам. Дори и обикновените ми други телевизори са така. После си стоят изключени.

# 8
  • Sofia
Здравейте!
Нещо блокира тв 🤨
Свети синята лампичка вдясно и не може да се избират каналите или да се изключва тв-то.
Изключих от контакта,включих ги отново,но пак е същото,

Как да го оправя?

# 9
най-добрия вариант е да звъннете на оператор. друго дистанционното работи ли - погледнете как се сдвоява. не се вижда добре от снимката ( гледам от телефон) - прилича ми на мрежа, но не виждам добре.

# 10
  • Sofia
В съседна стая тв-то също е на ЕОН и си работи.
Пробвах с другото дистанционно,все същото е.

Общи условия

Активация на акаунт