Отговори
# 60
Тук съм, ама днес съм в особенно психично състояние  Cry
От сутринта цивря за разни работи - лични и ми е криво, затова не исках да пиша, ама Вивка така мило попита, че реших все пак.
Защо така понякога човешките отношения могат така да се усложняват  Cry

нищо весело не мога да измисля - извинете, че развалих настроението
Еееее, я стига, недей така предпразнично! Една виртуална прегръдка от мен (сигурна съм, че ще има и други) и бързо да си оправяш настроението, за да повлечеш само хубави емоции около себе си! Hug На мен пък днес ми е мнооого хубаво и ти предавам от моето настроение към теб!  newsm18 newsm10
Хехе, Вивка, така е - догодина ще боядисвам с двама малчугани. Кой кого ще маца не е ясно , но поне ще е весело, живот и здраве! Пожелавам на вси1ки приятни емоции около Великден.
Хубав ден от нас (е, аз в чистене ще го прекарам, за да не се налага да чистя по празниците, но това не ми пречи да съм в добро настроение) и много целувки на Телма, да влиза и тя в доброто настроение бързо! Heart Eyes

# 61
  • София/Овча купел 2
Telma,защо така бе мила?Най-накрая дойде петъка,а настроението ти се скапа.Оправяй го бързо и следващия ти постинг да е весел като предишните .

# 62
Телма,не така миличка. Hug Hug Hug от нас с Вяра и бързо а си в кондиция Peace Heart Eyes
mom an,честно казано малко ме отчая с тва колко ти е тежко и че се чувстваш като в края на деветия месец Rolling Eyes Оххх като си помисля кво ме чака........... ooooh! Въпреки всичко ти все звуиш свежасеки така че.... Grinning А какво ще е бебето казаха ли ти?

При нас тази нощ беше по-тежка,но няма сега да разказвам подробности.Ще изчакам всичко да приключи и тогава Wink

Весел ден ви желая  bouquet

# 63
  • там където ме зове сърцето!!!
Telma, я не се ядосвай  Hug, те човешките взаимоотношения винаги са  сложни, просто има моменти в които сме по уязвими и ни се струва , че никой не ни разбира !Само не забравяй , че ако днес нещата ти се струват черни , утре ще се чудиш как може да си се ядосвала на такива глупости(поне при мен е така)!А пък сълзите са думите на душата и така се разтоварва човек " в дълбочина" , та смело си плачи и се надявам да ти олекне! PraynigМного виртуални прегръдки и положитилни емоции ти пращаме!И не забравяй , че има толкова много неща за които си заслужава човек да се усмихне-   Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover 4470 babydust7  Nature Sunny beer newsm76  loveuuu  love001  ura  bath1ако продължа няма да ми стигне мястото да  изредя колко е красив живота  Joy

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 12:03 от VIVKA

# 64
Здравейте и от мен!  Hug

Телмичка, аз също снощи имах гоУЕм скандал тука  #Cussing out обаче се навикахме на воля (в кухнята, докато Али спеше  hahaha) и сега сме ОК. Тези неща се случват, така че не го мисли толкова! Гледай напред, гушнете се и по-ведро! Много те гушкам и ми е много мъчно, че както каза niunia дойде петък а ти ...  Naughty Без такива! Порадвай се на деня, заведи дребката да мине под масата и така  Hug

Дес, mom_an, как са шкембаците днес?  Joy Много ви гушкам ей, бремелинки  Hug

Кат съм се разгушкала - VIVKA, умрях от смях с вашата "биля"  Joy много весело ми стана!Гушкам ви и вас ъф корс!  Hug

А Орхидейката и Дидката - весело изкарване по женски   Hug

niunia, вие кво прайкате - нищо не пишеш! Я гуш и на вас  Hug

Ехааа, ама ви нагушках а!  Joy

Аз съм в супер празнично настроение  bowuu Ще ходим да минаваме под масата с Али, JiM и Емичката, ще се повеселим в някоя градинка ако времето позволява ... И утре - на път!  Crazy Още не съм стегнала багажа, но има време и това ще свърша!

Весел ден на всички !  Hug

# 65
Привет предпразнично в това хубаво временце!

Ние от сутринта едва сега се прибрахме. Sunglasses Бяхме на ваксина,после пак в парка (да обядва Дари) и я сложих да спи..

Тelma имам една любима приказка в такива случай..

Султана извикал шута и му казал да направи до сутринта такъв пръстен,че като му е най-весело да го погледне и да му стане тъжно,а когато му е най-тъжно,да се разсмее.Ако не успее-ще му резне главата.Прибра се шута и със страх споделя на жена си какво ще се случи.. Тя го успокоила и на сутринта му пъхнала пръстен в джоба и бързо го пратила при султана.Султана бил по-черен от облак,подал му той пръстена и веднага се засмял.. на него пишело"И това ще мине..!" Wink
Ще взема и аз да си направя един такъв,никога не е излишно човек да си припомня това..
Отивам да полегна малко,ще ви дочета после и ще разгледам снимките. Sunglasses

# 66
Ах, Бодливка изпревари ме с приказката! Wink И на мен тази ми е любима и си я повтарям когато имам нужда. Телма Hug мога само да добавя да направиш нещо за себе си, нещо което ти е приятно и ти носи удоволствие! Повярвай ми здравословно е!  Е, и сълзите помагат, но донякъде. Лично мен после много ме боли глава и затова избягвам да плача. Предпочитам да отида да тичам на стадиона  или  да  си направя сешоар. Понякога си  пускам  любима музика и си представам  някакви минали приятни моменти- няма да уточнявам какви! Wink. Друг път просто  сядам някъде на слънчице, пия си  любимото кафе и да повтарям си " И това ще мине"! Просто се обичам повече в такива моменти! Това е моят съвет и към теб! Hug

Vili4ka, пътя до Благоевград го оправиха, така че не се тревожи за пътуването , ще стигнете бързо.

Ние вчера боядисвахме яйца с Емка - половината ги изпотришихме, ама карай да е весело! LaughingVivka, сложих в албумчето снимка.

Ние не можем да се похвалим с някакви акробатични умения, още се учим да ходим и вече се държим за една ръка! Стоим по далече от пясъчниците, че като гледам какви гадости има по земята предпочитам да я пазя доколкото мога! Иначе команди Емка не изпълнява никакви, по скоро прави това на което казвам "Не" .  Simple Smile 

# 67
Здравейте!Преди мако се прибрахме от разходка.Днес много се изморих от тичане...Поли спи сега, а аз отмарям Wink
Искам да ви питам какво е това "минаване под масата" newsm78Извинете ме за въпроса, но нямам идея за какво иде реч Embarassed:
Днес ще минем под масата.
заведи дребката да мине под масатa
Telma, пожелавам ти да забравиш скоро за случилото се и гледай само напред Hug!

# 68
Бодливка, страхотна приказка, не я бях чувала, а е много мъдра! Peace Дано да е повлияла на Телма и да се чувства по-добре вече.
Виличка, мерси за виртуалните прегръдки, на ти и на теб една: Hug  Mr. Green
Дес, а така! Хич не искам да те отчайвам! Нали знаеш, че човек знае две и двеста. И както казаха по-горе: и това ще мине и замине! А и според мен бременността е бял кахър, така че не се шашкай и смело напред. Каквото и да ти дойде до главата, все ще се справиш. Още не знам какъв е пола - един път казват момче, друг път - момиче... Аз май имам усещането, че е мацка, ама да видим...
А вие защо сте имали тежка нощ? Подозирам, че малката този път си е искала цица, а?
Хайде лека вечер и утре всички небоядисали яйца (като мен) да се хващат и да сътворят най-големите красоти.
А, знаете ли какъв ми е проблема - страх ме е от варенето на яйцата - да не останат рохки, но пък и да не се пукнат от преваряване. Я кажете колко време след като заври водата да ги държа - 8 минути ли беше?

# 69
mom_an, аз ги оставих първо на стайна Т.На дъното на тенджерата сложих тензухена кърпа;във водата-малко сол и цет.На слаб огън ги варих 10 минути.Не изчаках водата да заври, сложих ги веднага.От 30 яйца -2 се пукнаха.

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 10:39 от daisy_st

# 70
  • София/Овча купел 2
Айде и от мен едно голямо гуш за всички .

Vili4ka,и аз още не съм стегнала багажа,ама трябва да започвам вече че няма време.То са играчки,тоалети,мазила,обувки,абее.....жени Mr. Green,нали трябва да се киприм да сме Убави  reverance.

Днес Мими се наспа бързо на обед,спа само 1 час и се събуди ревешката не знам защо.До преди малко бяхме на разходка пеша.Доста се помотахме,около час и половина и нито веднъж не пожела да я нося newsm44.Надявам се тази вечер да заспи по-навреме,че утре да се събуди по-раничко за да тръгнем навреме travel.

# 71
Дейзи,eто нещо по въпросът ти. А накратко казано в църквата поставят маса върху която е тялото на Исус,поставят се цветя там и се мушваме под масата за здраве Grinning
Нюня,хубава разходка сте си направили.Утре лек път ви желая Hug
Вили,кат сме почнали с гушките хайде и за теб Hug Hug Hug.Ти така хубаво ни нагушка,че може ли да те оставим Heart Eyes Весело изкарване на гостито  на Али мног да и допадне пътуването и да си поспинка в рейса Grinning
БОДЛИВКА,много сполучлива приказка си споделила.Евала  bouquet

# 72
Здравейте, милички!

Пиша набързо, че незнам утре ще имам ли време  Mr. Green

Минахме под масата, дупихме се и аз и Али и Jim и Еми и беше много весело.После седнахме на по биричка и така  Mr. Green

За утре не съм стягала и приготвяла никакви багажи и сутринта какво ме чака направо не ми се мисли.Но до сега имахме гости и нямаше как.Сега отивам да лягам, пък ако не успея да се включа пожелавам на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО УСМИВКИ!  Hug

# 73
Как сте момичета, съжалявам, че не съм писала тия дни, ама не ми остават сили, само ви чета  Blush
Алекс горкия много плаче от тия кучешки, иначе да го похваля детето (пу да не му е уроки ) като не го боли е много весел, играе си сам и навън и вкъщи, направо не е моето дете това Mr. Green
Одеве падна и имаше малко кръв в устичката беше се прехапал, ама какво да правиш, юнак без рани не може  Wink

Да ви разкажа нещо, което вече ми е смешно, ама днес не ми беше #2gunfire
Вчера ни спряха тока на обяд и нямаше около 40 минути. Днес се прибираме с Алекс от разходка, качваме се в асансьора и познайте, заседнахме, защото спря тъпия ток  #Cussing out
Алекс естествено се разрева, защото явно го хвана страх от тъмното, а и не го бях гушнала.
Звънях на брат ми, ако си е вкъщи , ама го нямаше. Чудех се какво да направя, защото 40 минути вътре не ми се стоеше  Crossing Arms
И отворих вратата с онази ръчка дето е за тази цел, ама ние бяхме много гадно точно между етажите. Имаше не много място да се излезе. Казах му на Алекс да стои мирно, метнах бебешката чанта на пода и хайде кака ви скочи долу държейки вратата и си взе отрочето и по живо по здраво се прибрахме по стълбите  Joy
Пъргава съм като планинска коза  hahaha И си мислех, ако не бях с Алекс никога нямаше да го направя, щях да си чакам най-чинно, ама заради него...

Телма мила, надявам се, че вече си оправила настроението  Hug
Вили, Nuinia, приятен път   bouquet
Дес, намери ли си лекарка , която да ти допада? Как си имаш ли някакви неразположения?

Аз яйца ще боядисвам утре, че вчера мъжа ми много късно се прибра, а сама с Алекс е мисията невъзможна  Laughing

Желая ви весели празници на всички. Вили, весело изкарване на рождения ден  Hug

# 74
Момичета страхотни сте!!!!
Вчера след като писах нямах възможност пак да влизам във форума, а е имало за какво.
Вчера си поплаках, поразмислих се и ми мина може да се каже.
А сега като ви четях пак се разплаках, но този път от щастие, от вашето внимание - колко малко му трябва на човек!!!
И аз ви птегръщам всички!!!  bouquet
Благодаря ви много mom_an, niunia, Дес, Вивка, Вили, Бодливка, brambar4e, daisy_st и Клео.
Вивка - много красиви думи си намерила!  Hug
А приказката на Бодливка ще я помня винаги!!!  bouquet
Vili4ka ами аз не викам - случвало се е най-много 2-3 пъти - може би и в това ми е грешката, че тихомълком си отнасям всички в себе си.

Клеопатра   много неприятна случка, но мамите винаги се мобилизират и намират начин за децата си!!

Ние не успяхме да ходим вчера на църква, а сега отиваме малко на разходка и после да боядисваме яйцата.
Вече сме у свеки и не мога да стоя много на ком,а, но после пак ще се включа!!

Лек ден - много целувки и прегръдки  bouquet Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт