Отговори
# 75
Момичета, след малко тръгваме !!! Незнам от Сандански дали ще мога да се включа.За това ви пожелавам на всички весело настроение, хубави емоции и мнооого усмивки!  Hug

# 76
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, да кажа преди да започна с боядисването!

Vili4ka, безпроблемно пътуване и много гушки и от нас ! HugВесело прекарване на РД!  bouquet

БОДЛИВКА, и аз не съм я чувала тази приказка , но много ми харесва !

И отворих вратата с онази ръчка дето е за тази цел, ама ние бяхме много гадно точно между етажите. Имаше не много място да се излезе. Казах му на Алекс да стои мирно, метнах бебешката чанта на пода и хайде кака ви скочи долу държейки вратата и си взе отрочето и по живо по здраво се прибрахме по стълбите  Joy
Пъргава съм като планинска коза  hahaha И си мислех, ако не бях с Алекс никога нямаше да го направя, щях да си чакам най-чинно, ама заради него...
Joy Joy ей, Клео разказала си го весело , но си  представям какво е било !Аз веднъж слизах така и то сама и после дълго време ми трепереха краката, а ако бях с детето не ми се мисли...

Telma, радвам се , че си добре  Hug Hug Hug

brambar4e, много е сладка Емка с новата прическа ! Hug

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 12:09 от VIVKA

# 77

easter Хубав празник на вас и семействата ви!  easter

Vili4ka,Честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива с хората,които обичаш!Али да те слушка много!

# 78

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕM ПО-ЗДРАВИ,ПО-ДОБРИ И ПО-УСМИХНАТИ!

ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН,VILI4KA!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА ОБГЪРНАТО С МНОГО ЛЮБОВ И КРАСОТА!БЪДИ ЩАСТЛИВА С ТЕЗИ КОИТО ОБИЧАШ И ТЕ ОБИЧАТ!

# 79
Христос воскресе,желая на всички бог да е с вас. Честит рожден ден и на ВИЛИЧКА ,да си жива  и здрава, весела засмяна,и многооооо купони да има в твоя живот Mr. Green Mr. Green
ТЕМА ЗА ВИЛИЧКА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180521.msg3650216#msg3650216

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 13:40 от DIVA_ORHIDEQ

# 80
ЧЕСТИТО ВЪСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
[/size][/b]
Здраве,мир и благоденствие за всички!
[/b]
Vili4ka,Честит Рожден Ден!Желая ти да си безкрайно щастлива,изпълнена с много обич и винаги обичана,и да не се оттървеш от здраве и късмет!
Ние тук се сборихме с яйца тримата с дечко и баба,но така и не излъчихме победител.Надяваме се тати да е преборил всички на кораба Simple Smile
Много весело настроение и хубав празник!

# 81
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ, МОМИЧЕТА!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ, А ДЕЧИЦАТА НИ - ЗДРАВИ И КРАСИВИ КАТО ПИСАНИТЕ ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА!!! easter

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИЛИЧКА!!! happy bd  newsm59 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, СЕМЕЙСТВОТО ТИ САМО ДА ТЕ РАДВА, МНОГО КУПОНИ ЗА ВБЪДЕЩЕ И САМО КРАСИВИ ЕМОЦИИ! ВЕСЕЛ ДВОЕН ПРАЗНИК!

Ние вече се чукнахме с яйчица, тати е безспорния борец, easter ще кача после снимки в албумчето. Стефан сам избра яйцето от купата, но понеже вътре имаше и бонбони, увити в целофан, познайте какво предпочете първо... Mr. Green А самите яйчица можете да ги видите на аватара ми -  малко не си личи, но станаха много красиви и шарени. Вчера не ми бе позволено от сина ми да му натрия челцето и бузите с първото червено яйце, но успях, криво-ляво.
Клеоптара, лелееее, какъв екщън сте изживели! Дано не ви се случва повече! Hug
Телма, радвам се, че си се поуспокоила! Човек като се нареве много му олеква! Hug
Хайде весел ден от мен, ние уж щяхме да ходим на пикник на Поморие, ама нещо е излязъл вятър. Затова явно ще излезем тук в квартала, някаква дандания се чува навън и ми е любопитно какво има.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!   bouquet  easter

# 82
Воистина воскресе!Пожелавам ви здраве, щастие и безброй усмивки! easter
Vili4ka, Честит Рожден Ден!Бъди здрава и много щастлива!Нека всичко хубаво бъде твое!

Дес, мерсаж за разяснението  bouquet

# 83
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАС, МОМИЧЕТА, И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

Вили, честит рожден ден! Тази година той е на чудесен християнски празник! Пожелавам ти всеки ден да имаш повод за радост!

# 84
Весел празник момичета8!Бъдете здрави и щастливи,вие и вашите семейства!
Vili4ka newsm59 Весело прекарване на двойния за теб празник!Бъди желана,обичана и най-вече щастлива!Хайде сега и аз да те нагушкам Hug  remybussi Hug.
Това е от мен,аз пътувам кам леглото,4е ми се спи newsm52

# 85
Весел празник, мили мои приятелки!!!

Направо ме разплаквате с тези прекрасни букети и пожелания! Страхотни сте!

Почерпете се за мое здраве!

# 86
  • София
Христос Воскресе!
Виличка, Честит Рожден Ден!
Ние се завърнахме от 'при баба'. Днес даже ги събрах семейно у нас.
Ние сме добре, утре щепиша и повече за нас.
А ето и нови снимки, ако ви се гледат: http://s118.photobucket.com/albums/o98/galia_gtsp/MAPT-APRIL%202007/

# 87
  • Пловдив
Христос Воскресе!

Пожелавам много здраве, веселие и обич на вас и вашите слънчица!

Честит Рожден Ден на Vili4ka!

Много семейно щастие и сбъднати мечти!

# 88
Христос Возкресе  Praynig
Весели празници момичета  Hug
Вили, честит рожден ден мила (извинявай, че вече е лееееко на патерица  Mr. Green)   bouquet
Да си жива и здрава, много обичана и щастлива    bouquet

# 89
Честито Возкресение и от нас дружки!!!
Желя ви много здраве, щастие, мир и любов в семействата ви!!!!

Вили Честити Рожден Ден!
Желя ти много здраве, любов и още мнооого купони!
  Hug  bouquet newsm51 newsm59  Party Time Tada

И ние се завърнахме от свеки снощи и днес малко ще си почиваме от дъндания.
Яйцата ни станаха много хубави, но чак сега ще снимам каквото е останало, че бяхме забравили фотото.
Бояна се сдоби с ново превозно средство, баба и и купиха колело - ще снимам и него да ви го покажа. Не иска много да седи, а се вози права - като мотористка е  Laughing

Хайде лек ден от нас за сега!

Общи условия

Активация на акаунт