Отговори
# 30
Ще пишем отсъствия вече.Тук напоследък няма никой. Я бързо всички на отчет Naughty!

Слушам! Laughing

От консултацията вчера:10кг./+0.800/от декември,и 76см. Някой питаше колко сме наддали от както е на кухня,ама как да му хвана края,като Дари не се спира.. В парка другите деца или са до майките,или се заиграват с нещо-при нас няма такова положение.. Tired Гоним се в най-различни посоки,като междувременно редовно се проверяват дали са изхвърлени кошчетата за боклук.. ooooh!

От скоро отказа да пие вечерното АМ,и го давам вечер с бисквити или само кисело мл.натюр.Започнах да и мия зъбките,но сега май и раздразвам венците вечер,та като пораснат малко кучешките ще продължим,много обича и сама да ги мие-голямо кикотене пада. Simple Smile
Какао съм давала от нишестето в кухнята,ама то колко е какао е ясно.. Whistling
Яйце по половин жълтък никога не е отказвала,така отделно само белтък не съм и давала още.
Прясно мляко вече ни е разрешено и на нас,като начало в кремчета разбира се..
И тук е мястото да се похваля,че посещенията ни при алерголожката приключиха! newsm44
Дано повече няма никакви проблеми с храни! Praynig

niunia обичате да си поспивате,а? Wink Но пък интересно как не се уморява Мими през деня,сега нали щъкат и би следвало бързо да заспиват,ама знам ли..? Rolling Eyes
Дарина почти не си е променила режима още от бебе-рано ляга,но и рано става.. Mr. Green Сега като сменихме часовниците и изтеглих с около час вечерното лягане,че то де'т се вика в 19:30 още слънце има. Thinking  И става не в 5:30-6 като преди,а към 7:30.Спомням си миналото лято 8:30 вече бяхме в парка,че към 11 започваха жегите.. sweating
Да кажат другите мами,някоя "рецепта за заспиване"..  Rolling Eyes

Качих и аз малко снимки в априлския албум,някой са от края на март,но има и от вчера.. Sunglasses

# 31
  • Варна
Привет!

БОДЛИВКА, ние с Дари движим горе-долу в едни часови пояси! Отдавна бях забелязала, че и вие сте привърженици на ранното ставане и лягане. Мнооооого благоприятно ми се отрази смяната на часа, защото както казваш, ставаме в 7, не в 6, което си е направо супер. Заспиването преди беше в 20, сега е в 21. Рецепта за заспиване няма-вечерното мляко, в леглото, изгасена лампа и затворена врата. За това, че си хапвате вече всичко-поздравления!!! Никакви алерголожки повече!!!

Прясно мляко също употребяваме но не в чист вид.Мария определено не е почитателка на каквото и да е мляко.
И при нас е така!

Телма, да не се притесняваме, има кой да те контролира! hahaha

# 32
Да кажат другите мами,някоя "рецепта за заспиване"..  Rolling Eyes
Аз да ви кажа какво да не правите преди сън... Снощи си хапвам сладко - сладко торта (шоколадова) и туй мойто ме гледа с тез големите очи като гладно циганче и само дето не скимти. Викам, айде, ела да ти дам, цигане такова, като съзнателно избягвах шоколадовата глазура. В това време мъж ми ме гледа сърдито и само мърмори: Давай, давай шоколадова торта, че да видиш после... Е, прав се оказа! Като стана време за сън, към 10 някъде, го виждам Стефанаки, че му се спи, обаче не ще и не ще. Почнахме да се закачаме, да се гоним из стаята и съвсем се разсъни. Взехме го при нас в леглото, уж да го приспиваме, той тръгна да слиза от леглото, айде пак гоненици. После искаше да играем на "дзяк" и т.н. и така докъм 11, когато каталяса вече. А сутринта цъфна в 8, при положение, че обикновено става в 9 - 9:30. Та мисълта ми е - никаква торта повече преди сън! Crossing Arms
И сега да се похвалим - най-сетне намерих пастата Ненедент, довечера ще ни е първото миене на зъбки Party, утре ще ви разкажа как го е приел Стефан.
Лека вечер от нас! Heart Eyes
П.П. Видях снимките в празничното и априлското албумчета, много са сладки! Mr. Green

# 33
  • София/Овча купел 2
БОДЛИВКЕ,драго ми е да те "видя",напоследък и ти липсваш като повечето мами не че аз съм от най-редовните де.Радвам се,че посещенията ви при алерголожката са приключили Peace.Дано не я видите повече.Дари е много сладка на снимките,особено където си е бръкнала в джобовете Mr. Green.

mom_an,ние това го правим всяка вечер и без торта.На мен ми се спи,а на нея и се играе.. smile3507

Изчезвам,че се разнесе един аромат...  apchih.

# 34
Телма, да не се притесняваме, има кой да те контролира! hahaha
Да бе грижовно момичето, ама някой хора гледат ей така  Shocked чат пат, но нищо ще свикнат  Mr. Green

И аз сложих снимки най-после.
А защо т.нар. празнично албумче не е публично? Просто питам  Peace

Оо, бъди сигурна, знаеш ли какво са ми казвали, че им дават на следобедна закуска - шоколадова вафла, меденка, обикн. вафла, и разбира се с класическото мляко с какао ... добре че не са ни алергични децата, че иначе незнам как ще се справя.
  Shocked вафла.... нямам думи - има тема в Нашите деца за храненето в яслите ще видя с какво мога да се включа, че това е незнам и аз как да се изразя.... недопустимо

Бояна напоследък я паркирам в леглото в 20.30 и се върти и си бърбори до към 21, че и нещо, а преди в 20 заспиваше. Но държи да съм до нея. Ако изгася лампата и е изпила млякото не става само си бърбори, гали ме и полека лека заспива, но ако е светло или шумно и до 1 ще играе сигурно.

Бодливке и от мен едно пожелание да не се налага да се срещата повече с алерголожки тем подобни ложки  Laughing

Отивам да си оправям къщата и после да спяяяяя

# 35
А защо т.нар. празнично албумче не е публично? Просто питам  Peace
Ми не знам и аз... Така го направих, мислех, че всички албумчета са лични... Ако искате, ще го променя, аз не разбирам много и съжалявам, ако съм объркала нещо... Embarassed

# 36
Ти пък чак объркала, просто ще е по-лесно за разглеждане ако е публично.

И аз днес нямам какво ново да споделя, едно ми е петъчнооо, ама е още сряда, но пък няма шефове на хоризонта и затова сигурно.

Да питам - давате ли на децата да събират камъни, да ровят пръста, да късат трева и т.н., тя Бояна и боклуци събира докато я видя  Embarassed и малко се притеснявам от факта щото кой знае колко буклук е изяла, а кучетата са навсякъде и... абе ясно ви е за какво говоря

# 37
  • Варна
Телма, спокойно!  Joy Масово явление е! Пък и децата "укрепват имунната си система"!!!  hahaha hahaha hahaha

# 38
Здравейте майчета,
да ни е честита новата темичка!Само хубави новини да има в нея! Hug
Честит празник на всички именници с малко закъснение и весело изкарване на празника!
Ние в петък ще пътуваме извън София и чак в понеделник - вторник ще мога да се включа.
Изобщо гледам да не включвам компа........Ники и без това постоянно се опитва да го включи и само пред него иска да стои ooooh!
Оправи се от розеолата още миналата седмица, но нямах възможност да ви пиша.Сега сме добре и апетита си възвърна почти.Е зъбите още си ни мъчат .....ама май няма как иначе.
Телма, аз го пускам в пясъчника като ходим да си взимаме яденето, но той хич не се кефи нещо... newsm78Не иска да си играе с децата, само обикаляме и разглеждаме.
А относно другите неща също не проявява интерес, обича да му е чисто, дори се опитва и той да чисти...много ми е смешен като хване някоя мокра кърпичка и започва да бърше Joy
И ние казваме нови думички последно казва леля и чичи/чиче, на кучето казваме чуче, освен бао бао, а на чорапи т-т-тапи/ как го измисли точно пък така да им казва незнам Thinking/.
Разгледах снимките, много са сладки Grinning, трябва да взема да кача и на Ники малко, че не съм слагала от 3месеца вече......
Хубав ден на всички Hug

# 39
ЗДравейте мамета!
Нещо напоследък никаква ме няма в писането Sad
Много се смях за познанията по анатомия на Боянка на Телма,умница мамина Grinning
Радвам се за Дари,че може да си папка всичко и посещенията при алерголожаката са вече минало Hug
Пясъка ни е любимото място където седи клекнала  дъълго време ,рови с лопатат,сипва си в ръкавите и от време на време похапва Sick Ако има някое детенце до нея сипва върху него ooooh!

Да ви кажа каква ми е мъка тази вечер - Вяра ще спи при баба и няколко вечери и се надявам да забрави за кърменето,защото вече наистина става малко тежко за мен.Сега цяла нощ ще се ослушвам какво става на долния етаж и ще е едни сън.Сега ще ида в кърмаческата библиотека да чета за отбиването и спирането на кърмата,че неискам да пия хапчета.Оплаках се....... Rolling Eyes

Лека вечер на всички  bouquet

# 40
Добър вечер и от мен  Hug

Бодливка, браво на вас, бе - 10 килца а?! Само така!А и като имате зелена светлина за всякаква храна вече - още по-добре! Да я нагушкаш Дари от нас  Hug

Телмичка, как си ти? Петъчно, а? И на мен ми е такова ама ...  Hug

Деска, престрашила си се да отбиваш значи  Mr. Green Пожелавам ти да е успешно и безпроблемно! А за спиране на кърмата - ако не се препълваш, изчакай и тя ще си спре сама - аз така направих. Изцедих съвсем мъничко само веднъж (на около 36-тия час), защото вече беше нетърпимо положението.Но след това всичко стана от само себе си (как се пише това бе)  без хапчета, "пристягания" и т.н.  Peace

За млякото-давам в кремчета и манджи само Peace
За яйце - давала съм питка, замесена с яйца (незнам брои ли се). Иначе жълтък ъф корс!  Mr. Green Но не смятам, че на тази възраст би трябвало да има проблем с белтъка.
Какао - не съм давала в никакъв вид  Naughty Ама ще дам скоро  някое кремче подобно Mr. Green

Ровичкането в пясъка на моята дъщеря й е любимо занимание - дърпа от някой кофичка или лопатка (защото майка й не се сеща да й купи) и започва да гребе и да си сипва по якето, панталоните и обувките  ooooh! Пък ако има и трева за скубане наблизо - още по-весело  Mr. Green Другото най-любимо занимание е танцуване пред телевизора, особено ако е Akon или Нели Фуртадо - друса дупе, мета крака Алекса и това е  hahaha

Аз пък да ви кажа съм малко болна - Али май ме зарази и сега и аз съм на АБ  Crazy Дано не й го върна сега на нея , че вече ми писна с тия болежки у нас.  ooooh!

Засилили сме се в събота да ходим при свекърите на Сандански Mr. Green Трябваше да ни кара един приятел с кола, но се разпадна работата и ще пътуваме с автобус  Crazy Незнам Али как ще издържи 3 часа в този автобус обаче, надявам се да поспи, пък от там нататък ще му мислим.Ще се запасим с манджа и играчки и така някак. Ухх, малко ми е нервничко по този повод. С тоя рейс ...  ooooh! Ама ще ходим "на курорт"  Joy

Нямам търпение да дойде утре и с Алито да боядисаме яйцата  easter И в петък да ходим да минаваме под масата. Изобщо ми е едно празничнооооо суперско! А имам и рожден ден в неделя и още повече се кефя  newsm44

Ох, айде стига съм ви занимавала  Mr. Green Лека вечер и гушки на всички  Hug

# 41
Добро утро Grinning
Аз да побутна малко темичката по нагоре,че нещо едва я намерих на дъното Confused
Да ви кажа резултата от снощната "терапия" по отбиването.Вяра си е спала,разбира се с дежурните будения изпила си е водата и не е плакала и не ме е търсила.Сутринта в 7:30 чувам страшен рев,слизам долу тя вече поуспокоена хапва кисело мляко и изобщо не се сети за цица.Гушкахме се,аз си мислех че ще ме задърпа,но не.Това съвсем не означава нищо още,но много се надявам да има резултат Praynig
Вили,да се оправяш бързо и да ви е леко пътуването с автобуса Peace
Ние днес няма да боядисваме яйца,в събота ще го правим.На всички които ще го правят днес много да се забавлявате с дечицата Hug
И това е засега от мен Wink

Лек и безавариен ден ви пожелавам Heart Eyes
Жалко че май няма добри метеорологични условия за препускане по улиците Rolling Eyes

# 42
Добро утро и от мен!

Значи за пясъка и другите екстри ясно - всички се развихрят. Аз не я спирам, даже мисля, че е добре да си рови там нещо и да си пипа, само ме е страх от гадните кучета да не лепнем някакви паразити, но май няма как да я опазя...

Дес радвам се, че сме те развеселили малко  Laughing
Успех в начинанието  Peace Вяра е голямо момиче вече, а и явно доста добре го приема - продължавайте в същия дух и всичко ще е наред. Аз както ти казах за около 3-4 дни се нормализираха нещата с кърмата, а и Бояна вече от доста време спи от 9до7.

Vili4ka както ми беше петъчно вчера, така ми се стъжни след това. Аз обаче напоследък съм изпаднала в едно налудничаво настроение и много ги дразня като се хиля на всичко и дрънкам щуротии на кило Mr. Green
Та днес пак ми е петъчно  hahaha
Успех в пътуването Peace Много смело начинание ми се струва. Ще спира шофьора извънредно - трябва да му е ясно  Joy
И се оправяй, че болна за празниците не може  Naughty

И ние ще боядисваме яйца в събота....у свеки
Ама хич пък на мен не ми е празнично, щеше да ми е ако си седяхме у дома и си правехме украси, яйца и разни други ама както си искаме ние, а сега се чувствам като на гости и съответно не мога да поемам инициатива щото те нещата се правят еди как си  Tired

Хайде оставям ви сега. Целувки на бебоците  bouquet

# 43
Телма, само така - трябва да е весело.Кво се дразнят пък тези около теб настроението нали е на ниво Grinning Честно казано и на мен от вчера ми е петъчно Mr. Green
А на теб хич да не ти пука,свеки да прави пък ти да си почиваш Peace

Пък да ви кажа Вяра какво прави напоследък нон стоп.Взима някаква играчка,много често една ръбеста стара кукла, надупва се, слага я на земята и се пльосва върху нея ooooh! И от там почва едно търкаляне по пода с една доволна усмивчица.АКо не я вдигна цял ден ще се тръкаля.Ако куклата не и е в полезрението взима каквото побара независимо и по същата процедура го прави Mr. Green.Незнам кво е тва търкаляне,какъв е тоя кеф Thinking
Ааа и май не съм се хвалила,че наш'то дете пролази hahaha Joy

Ама днес съм много активна,ще ви досаждам малко щото съм почивка цял деееееееееееееен bowuu

# 44
Деска, Телма, май сме само ние днес тук  Mr. Green Ще си правим компания  Hug

Браво на Вяра, че не е тормозила баба и мама и си е спала и без цица!  smile3501

За пътя дето сте ми писали - все си мисля , че ще мине нормално. Ще си играем, ще си ядем нещо и така. Пък ако е голям зора наистина не мисля, че ще е проблем да помолим шофьора да спре  Thinking Ухххх, притесних се аз, ама се самоуспокоявам  Mr. Green

Алито заспа (с 300 зора) и сега отивам да се насладя на едно мляко с нес кафе и една цигарка  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт