!Слушам!
От консултацията вчера:10кг./+0.800/от декември,и 76см. Някой питаше колко сме наддали от както е на кухня,ама как да му хвана края,като Дари не се спира.. В парка другите деца или са до майките,или се заиграват с нещо-при нас няма такова положение..
Гоним се в най-различни посоки,като междувременно редовно се проверяват дали са изхвърлени кошчетата за боклук.. 
От скоро отказа да пие вечерното АМ,и го давам вечер с бисквити или само кисело мл.натюр.Започнах да и мия зъбките,но сега май и раздразвам венците вечер,та като пораснат малко кучешките ще продължим,много обича и сама да ги мие-голямо кикотене пада.

Какао съм давала от нишестето в кухнята,ама то колко е какао е ясно..

Яйце по половин жълтък никога не е отказвала,така отделно само белтък не съм и давала още.
Прясно мляко вече ни е разрешено и на нас,като начало в кремчета разбира се..
И тук е мястото да се похваля,че посещенията ни при алерголожката приключиха!

Дано повече няма никакви проблеми с храни!

niunia обичате да си поспивате,а?
Но пък интересно как не се уморява Мими през деня,сега нали щъкат и би следвало бързо да заспиват,ама знам ли..? Дарина почти не си е променила режима още от бебе-рано ляга,но и рано става..
И става не в 5:30-6 като преди,а към 7:30.Спомням си миналото лято 8:30 вече бяхме в парка,че към 11 започваха жегите.. 
Да кажат другите мами,някоя "рецепта за заспиване"..
Качих и аз малко снимки в априлския албум,някой са от края на март,но има и от вчера..

, утре ще ви разкажа как го е приел Стефан.
.Дано не я видите повече.Дари е много сладка на снимките,особено където си е бръкнала в джобовете 
.
Масово явление е! Пък и децата "укрепват имунната си система"!!! 
Не иска да си играе с децата, само обикаляме и разглеждаме.
, трябва да взема да кача и на Ники малко, че не съм слагала от 3месеца вече......
Ако има някое детенце до нея сипва върху него
Дано не й го върна сега на нея , че вече ми писна с тия болежки у нас.
И в петък да ходим да минаваме под масата. Изобщо ми е едно празничнооооо суперско! А имам и рожден ден в неделя и още повече се кефя