Отговори
# 45
Мдааа

Вили ще спре къде ще ходи. Не се притеснявай ще мине всичко ок.
Сетих се за една смешна случка преди няколко години - отиваме на море с автобуса, бяхме с приятели и си бяхме купили доста бирички за изпътя и съответно кархме шофьора да спира доста, често  Mr. Green та по едно време той се запъна, че нямал да спира, но една приятелка му вика: "Спирай или ще пея", при което всички избухваме в смях  hahaha и сега ми е смешно като се сетя и шофьора спря какво да ни прави  Crazy

Дес ми завиждат сигурно за настроението  Mr. Green
Много сладка Вяра. Бояна също се търкаля по земята, но без кукла, много обича да се пльосне по корем и да рие с краката. А също прави челни стойки - застава на главата, дупето навирено на горе и стъпва само на пръстите - въобще забелязвам доста упражнения, че прави. Има ли и други запалени по спорта. Много от нещата, които прави са си досущ пози от йогата  Laughing

# 46
  • София/Овча купел 2
Деска, Телма, май сме само ние днес тук  Mr. Green Ще си правим компания  Hug

Ааа,и аз съм тук  love001!

Дес,Вяра ще се справи лесно,сигурна съм  Hands Thumbsup.

Vili4ka,и ние ще пътуваме в събота ама с кола - по-добрия вариант.Предполагам,че Али ще си спинка в автобуса и няма да има проблем.И да искарате много весело РД-то и снимки да покажеш Hug.

Telma, и Мими обича в пясъка,а за боклука е първа.Ще взема да я причисля къмнякоя от фирмите събиращи боклука,поне да изкяря и аз нещо Mr. Green.

Тъй като мъж ми ще почива в събота и аз ще боядисвам яйца newsm44.Нашите ще ни чакат,така се кефя.

# 47
  • София/Овча купел 2
... много обича да се пльосне по корем и да рие с краката...

Ей това ни е любимото упражнение thumbsup.

# 48
Добър ден и то нас Grinning!
Ние току-що приключихме с боядисването на яйцата.Начервих хууубаво бузките и челцето на Поли с първото боядисано червено яйце. Grinning
какао не съм давала;
яйце-само в питка и баница засега.Жълтък давам по 1 два пъти седмично;
прясно мляко-в крем, мляко с ориз, грис;
Ровенето в пръст и късането на разни треви ни е любима занимавка.Напоследък Паолина има предпочитания към Овчарската торбичка Crazy(май така се казваше).
Много ми помага като простирам-подава ми щипките Mr. GreenА как обича да "подрежда", направо не е истина.Изважда всичко от скрина, аз след нея сгъвам и подреждам, а тя след малко наново ooooh!

Дес, безпроблемно отбиване Peace
Усмихнат ден на всички на пук на мрачното време Hug

# 49
  • там където ме зове сърцето!!!
Ей, я да се включа и аз тук , че е много весело !
Леле колко гимнастици имало !
Hug
А също прави челни стойки - застава на главата, дупето навирено на горе и стъпва само на пръстите - въобще забелязвам доста упражнения, че прави. Има ли и други запалени по спорта. Много от нещата, които прави са си досущ пози от йогата  Laughing
И моя гимнастик я обича  тази поза , даже вече започва да вдига и единия крак нагоре , а понякога така стои на главата ,че имам чувство , че всеки момент ще направи кълбо напред! Joy

Telma, и Калоян обича да рови в пясъка http://images14.snimka.bg/002570451.jpg
да яде пясък http://images14.snimka.bg/002570492.jpg
и да събира боклуци под масите http://images14.snimka.bg/002570452.jpg
да рови и да си  взема къмъчета http://images14.snimka.bg/002570543.jpg
Иначе и чисти човека  Joy , онзи ден ходихме с него на автомивка и като се върна в къщи си взе човека една влажна кърпичка и си изтърка джипа точно както правиха момчетата от автомивката! Joy

Дес, дано вашето начинание завърши бързо и лесно!  HugВяра е голямо и добро момиче ще се справи! Много интересни забавления си е измислила  Joy

Vili4ka , малко на почивка аааааааааа???? GrinningПриятно да си изкарате ви пожелевам !Мисля , че на Али  от начало ще и е интересно в автобуса , а докато и омръзне ще сте стигнали!Ще бъде нещо като приключение и за двете ви!  Hug

niunia, при мама, е най-добре  Joy!Весело прекарване и безпроблемно пътуване!

Ние ще боядисваме яйцата в събота , защото нещо днес не ми е ден!
Моето синче пак е болно  smile3518 , пак сме АБ  , омразните носни капки и гадните сиропи за кашлица!Вече не знам кво да правя , станала съм луда -меря Т през 2-3 часа (слава Богу за сега не е вдигал Praynig)!

Отивам да го храня  и да спинка!
Весел ден ви желая!

# 50
И аз да се отчета!
А също прави челни стойки - застава на главата, дупето навирено на горе и стъпва само на пръстите - въобще забелязвам доста упражнения, че прави. Има ли и други запалени по спорта. Много от нещата, които прави са си досущ пози от йогата  Laughing
Телма, Стефан като беше на 5-6 месеца, чак докъм осмия месец, така заспиваше в кошарата! Crazy Щом се надупеше така, значи ще спи, много ми беше смешен!
За пясъчниците - още не съм го пускала, защото още сме на фаза "всичко в устата". Смятам обаче да му купя кофичка и лопатки тези дни и да щурмуваме. Иначе той си ходи из парковете, но гледам да не го пускам из тревата много-много заради кучетата. Много ме е страх от болести, пренасяни от животни... Sick
Вчера гледаме една хубавица срещу нас в парка, после се оказа, че е по-гопяма от Стефко с 3 дни, и тя бута едно от онези колела на бастун, оф, как се казва не знам. Като й го грабна от ръцете, няма пускане! Добре, че тя беше добричка и му го даде. Отидохме и купихме. След малко се задава едно момченце с топка. Наш Стефан хвърли колелото с бастуна, взе на момчето топката - и то добричко, а аз умирам от срам! След малко идва една приятелка с нейното синче и носят кола - айде хвърляме топката и вземаме колата, след малко още една майка идва и същата история! Embarassed А аз не нося никакви играчки, само това колело! ooooh! И след 2 минути по алеята минава някакво момиченце и яде царевични пръчки. Няма нужда да казвам, че поредната играчка бе захвърлена на земята, за да тръгне след каката! Една от майките около нас и тя имаше някакъв Зрънчо или както там се казва, та му даде... Embarassed А аз по принцип такива неща не му давам, но нали беше баба му на гости и му даваше, та се научи.
Затова от утре в парка отиваме в пълно бойно снаряжение от снаксове и играчки, то ми е ясно, че той няма да си ги иска, като са негови, но поне да имам и аз да давам, като взема на другите деца... Mr. Green
Вивка, сега видях, че пак сте болнички! Бързо оправяне! Hug
Дес, и моята кърма си спря постепенно - просто постепенно разреждах кърменията, докато стана по едно на ден и после съвсем спря. Не съм пила нищо и нямах проблеми!
Хайде весело боядисване на яйца, на онези, които още не са и да правите снимки! Heart Eyes

# 51
Момичета да ви се похваля
Вяра току що заспа без цица newsm68 newsm44 Немога а ви опиша как се радвам,при това аз я успивах.В началото каза веднъж "ам" но аз почнах с приказките от нейните книжки - разказвам,измислям си и тя почна да търка очите.Повъртя се дадох и бибата и тя се унесе.Просто съм на върха на щастието smile3534 coolcool newsm57 Хайде да не ви изреждам всички "хепи"иконки и такива с които се ориличавам,че ще стане досадно Mr. Green

mom an,голям смях с твоя Стефко newsm62.Какво се срамуваш я колко ти е оправно момченцето.Я дай да оспамим малко темата Embarassed - колко остана до терминът ти?А как се чувстваш?Като те чета винаги звучиш много духовио и веро,което ме кара да мисля, че всичко е наред и си една мноооого щастлива мама в очакване Hug

Вивка миличка,дано вашите неволи вършат бързо.Този път да знаеш всичко ще мине бързо и Кико още днес следобяд ще е във форма Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

нюня,пак при мама а?Ще ни липсвашизвестно време.Весело изкрване Heart Eyes

Вили,а ти спри да се шашкаш,че ако те хвана box newsm62 newsm51 разбира се че всичко ще е наред с пътуването newsm10.Как е настинката ти днес?

# 52
Ха добър ден!

Боядисахме с Али яйцата  bowuu Беше голяма веселба Simple Smile Първото яйце двете го сложихме в червената боичка, после едно друго й го дадох заедно с паничка с боя и лъжица - да си го прави  Joy Тя го въртя с лъжицата, близа го и накрая го хвърли на земята и го счупи това нейното. ooooh! Обаче така се изкефи детето, голяма веселба и голяма омазвация беше.Сега яйцата са ни екстра, а ръцете ( и на Али устата) няма да ви казвам ...  Joy

Имам и снимки - после ще кача  Mr. Green

Вивка, много сладко - преразказ по картина - чудесни снимчици  Joy
Деска, браво на теб и на Вяра!  Peace Само така!

# 53
Ехааа порасписали сте се браво! Хайде аз да поддържам ентусиазма  Laughing
Заформя се и отбора на гимнастиците  Laughing
VIVKA ама точно както си го описала и Бояна го прави - вече изпъва и крака, аз понякога и го хващам и го държа и тя се залива от смях или пък и гледам лицето между кракат и тя пак се смее. А снимките са страхотни! Вече ще съм още по-смела и няма да се притеснявам, че Бояна иска да лежи в МОЛ-а насред пътеката, където минават всички  Mr. Green
И бързо оздравяване, много мъчно ми става като прочета пак за болести  Cry
mom_an Стефко си знае работата - оправно е момчето и да нямаш играчки в замяна детето пак ще се оправи само  Laughing
Дес хайде така да ви върви по вода и все да имаш поводи за радост.
И на мен ще ми е интересно да разбера как се развиват бременностите ви. А и за Соня новини нямаме нещо....

Vili4ka голямо боядисване е паднало - чакаме снимкие по-скоро.

Хайде след половин час си тръгвам - не остана  Sunglasses

Ааа още един мамунджолък от снощи - научих я да я галя с миглите по носа - пада голям смях - тя седи и чака да я гъделичкам и после се хили  hahaha

# 54
  • София
И ние с Мъри и свекито боядисахме вече яйцата. Мъри счупи само две. После прилежно ги раздроби на хиляди трошички. То и затова не успя да се докопа до повече, докато ги натроши и ние нашляпахме останалите. Използвахме техника с памук.

По пясъчниците и площадките оставям Мъри да се вихри както му душа иска. Яде пясък, ближе си ръцете, ближе пързалки, топки, лопатки, играчки. Отделно пълзенето, ровенето и търкалянето в пясъка. Наскоро правеше така - ляга по корем в пясъка и все едно плува загрибва пясък и прави бразди докъдето му стигат ръцете и ми приличаше на ангелче с крилца /както се прави в снега/. Е, правя му забележка и му казвам че не трябва така, но той го знае и нарочно го прави. Но не му забранявам да го прави, по-добре да събира отсега имунитет към обикновените бацили.

С другите деца като си играе зависи колко са големи. Ако са малко по-големи от Мъри по си играе, щото те му дават каквото си поиска, подават му топка, говорят му и той щастлив. Ама като са колкото него горе-долу само си грабят едни на други кой каквото държи и пищят. Мъри се разплаква много сърцераздирателно ако някой успее да му грабне каквото държи, много е чувствителен един такъв.

А да вири дупе като е застанал на глава и аз го преобръщам кълбо го прави отдавна. Бройте го и него гимнастик.

Пожелавам на всички приятен престой при свекитата, моя е лесен - до утре свършват лекциите, после ще дойдат и на татито сестра му, и после ще си се прибираме...

И много да сте весели, много ми харесва да чета постове, заредени с весело настроение.

Телма, ние пък с Мъри си допираме челата и си търкаме носовете като казвам "джос-джос-джос"- ескимоска целувка!

# 55
Моето боядисване на яйца се отлага за събота, защото дружката ми ще бачка до късно, а на татито въодушевлението по принцип липсва и не ми се боядисва сама.
Браво на Вяра, че си заспива сама вече! Mr. Green smile3501 Само така!
Дес, какво да ти кажа, остават ми около 10 седмици още, но се чувствам и изглеждам като в деветия месец (и то края) със Стефан - на килограми съм почти там, остава ми около 0.5 кг, на корем - може и да съм задминала Laughing Пуста втора бременност много личи бе! Иначе и да звуча ведро (мерси за комплиментите) понякога се чувствам като изцедена от едно миене на чинии например или готвене, или каквато и да е домакинска работа, отнемаща повече от 10 минути! ooooh! Стискам ти палци ти да си по-жизнена  на крайната права. Единственото, което ме успокоява е, че надали имам още цели 10 седмици реално, най-много 8 да са, но айде да не дърпам дявола за опашката, че е по-добре да си се роди на термин, ако ще на цепелин да заприличам. Mr. Green
Хайде засега спирам, приятно боядисване, ако още го правите и имайте предвид, че е хубаво яйцата да се боядисат преди залез слънце (май... Thinking)

# 56
Здравейте!
Чудно Великденско настроение се вихри. Много гот!
Аз да си призная, яйцата ги боядисах сама Embarassed. Мойта бебка заспа тъкмо, когато започвах. Но ще боядисва яица в събота при баба си. Wink Иначе като видя разноцветните, лъскави работи в купата, се започна едно "ам-ам" ooooh!. И едвам я удържах. Не знам какви асоциации събудиха в главицата и, но определено искаше да ги докопа.
А знаете ли какво забелязах тези дни. Тя вече има три бемчици - на рамото, на гърдичката и на бутчето. Едни мънички такива. Скоро са се появили. Вашите бебоци имат ли вече?

VIVKA, много се измъчихте вие. Дано скоро отминават тези болести! А за чистенето - много сладко. Ще помага човечецът. Супер! И мойта много обича да бърше с мокра кърпичка, със салфетка - също. Като се нахрани и бърша поразиите по плотчето, но вече буквално ми изтръгва салфетката и започва тя. Мамина отмяна.

Дес, честито ви пролазване! Мойта Емичка също се опитва напоследък, но не го е овладяла. И честито спане без цица! Дано не се явят проблеми с отбиването понататък. И с гърдите дано всичко е ОК!

А! Да се пофаля, щото не писах миналата седмица, а бяхме на консултация. Маймунката вече е 8500гр и 76см. За последния месец е качила 200гр и 1 см.

Пожелавам на всички прекрасни Великденски емоции!

# 57
Здравейте и от нас боядисахме вчера яйцата даце и от пъдпъдък дадох 1  на диди и тя взе че ги хареса Hug.Днес ще минем под масата.Абе пак ли има болни то ние само 1 път миналата година пихме АБ  newsm78а ем ходи много боса чудно  Shocked.Внащето семеиство имаме лошия навик да не знаем какво е пантоф ooooh!.На великден ще изолирвам баткото и татито на село ние с Диди по женски Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing

# 58
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте !
Вече ще съм още по-смела и няма да се притеснявам, че Бояна иска да лежи в МОЛ-а насред пътеката, където минават всички  Mr. Green
Joy е ако и разрешиш пък няма да и е интересно Joy

Telma, днес те няма нещо , кой е виновен -шефа или ентусиазма Grinning

mom_an, наистина е скучно да боядисваш яйцата сам , е другата година ще си с двама помагачи Hug!

А знаете ли какво забелязах тези дни. Тя вече има три бемчици - на рамото, на гърдичката и на бутчето. Едни мънички такива. Скоро са се появили. Вашите бебоци имат ли вече?
И Калоян има една отзад на вратлето  , аз даже скоро я забелязах !

Дес, снощи как се представи Вяра????

DIVA_ORHIDEQ, ще ги пращаш мъжете на село , а ти и Диди по женски,сигурно и партито си замислила  аааа(ей , майтапя се) Joy

Нашата най-нова думичка е "биля" , аз реших да спра да казвам " Не" , защото беше почнал на сън да мята пръстче(показалец ) и да вика "ненененененене" и като бута където не трябва започнах да му казвам " ще стане беля "хем по дългго, хем по странно за да го повтори, и сега отива примерно до пералнята и хваща копчето за програмите и започва -биля, биля, биля( е това не му пречи да го завърти ) JoyА най-новия ни танц е с главата - обръща я  на страни после рязко напред (понякога и се върти в кръг  докато го прави и резултата е тупване по дупе , но танцът продължава като се изправи-това ми прилича малко на танго) Joy!
И ние ходихме онзи ден на консултация , но от болести забравих да се пУФаля -12 кг и 83 см!
Отивам да видя имали снимки с боядисани яйца (деца)! Hug

# 59
Тук съм, ама днес съм в особенно психично състояние  Cry
От сутринта цивря за разни работи - лични и ми е криво, затова не исках да пиша, ама Вивка така мило попита, че реших все пак.
Защо така понякога човешките отношения могат така да се усложняват  Cry

нищо весело не мога да измисля - извинете, че развалих настроението

Общи условия

Активация на акаунт