💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 43 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Привет, момичета. Днес ще гледаме последния епизод. Ще бъде интересно какъв край са измислили.
Вчера имах един престой в едно учреждение и си пуснах отново интервюто на Ханде при Анас. Беше ми любопитно да чуя някои детайли отново. Какво ми направи впечатление в отговора на въпроса ако може да избира възрастта си, коя би избрала - тя каза, че би избрала да бъде отново на 24 години. И каза, че вярва в любовта от пръв поглед. И че не се страхува от смъртта.

Та въпросът ми към вас е: на колко години е била Ханде, когато са започнали снимките на “Почукай на вратата ми”? И дали това не е възрастта, която има предвид?

# 692
Около 25- годишна е май когото започват да снимат Вратата.
Привет, момичета. Днес ще гледаме последния епизод. Ще бъде интересно какъв край са измислили.
Вчера имах един престой в едно учреждение и си пуснах отново интервюто на Ханде при Анас. Беше ми любопитно да чуя някои детайли отново. Какво ми направи впечатление в отговора на въпроса ако може да избира възрастта си, коя би избрала - тя каза, че би избрала да бъде отново на 24 години. И каза, че вярва в любовта от пръв поглед. И че не се страхува от смъртта.

Та въпросът ми към вас е: на колко години е била Ханде, когато са започнали снимките на “Почукай на вратата ми”? И дали това не е възрастта, която има предвид?

# 693
  • София
Имението в сериала Сърцебиене

Това имение за първи път го видях в сериала "Незабравима".

# 694
Нови снимки от екипа на Помни любовта

Ханде е на 27 г. при старта на Почукай на вратата ми.
Възрастта 24 години е свързана с майка й. Ханде е на 25 г., когато майка и умира.

# 695
Здравейте!

Това на снимката е единственото за мен лично положително нещо от “Спомни си любовта”. Яд ме е, защото наистина 1 епизод ме прикова на монитора и бях доста ентусиазирана. След това обаче сюжетът в комбинация с играта на Баръш изобщо не ме докоснаха. Не го казвам с лошо, просто изразявам мнение. Колко ли силен трябва да е сюжетът на Кралицата, за да ме завладее, не знам… Нямам изобщо положителна нагласа за този проект и мисля, че беше грешка за Ханде този ход. Ако партньорът беше друг на 100% щях да бъда много по-развълнувана за предстоящият проект на Ханде, отколкото за този на Керем. Предвид фактите обаче чакам “Сърцебиене”.

# 696
Майката на Керем е последвала Мелиса Сабънджъ в Инстаграм 😎

От днес ( в Туитър вече я наричат - Снахата 😉)

# 697
Flowers Herb Здравейте, вълнуващи се момичета.
Професионалните избори на Ханде и Керем след СЧК, според мен не са продиктувани от  тяхнете лични пристрастия, те са продиктувани от техните екипи и ПР сътрудници. Защо от време на време мрънкам срещу Гюнефер - няма размаха, приспособимостта, светоусещането за този базспорен брилянт в ръцете ѝ!
/бутка го в реклами, кото бързооборотна стока/.

ПР на Ханде прекали с рекламата в областта на модата и бързо ще я похаби. Маратона с Баръш я прави по свободна и лежерна, но това е приспивно и удобно партньорство, което много скоро ще я демотивира и тушира емоционалния ѝ, темперамент.

Има неистово желание за демонстрация на скъсване на връзката под каквато и да е форма на Ханде и Керем.

Как се разкъсва това?
Всякакви колаборации са несъвместими с очакванията на феновете им.
Ние в тема, не сме далече от това усещане.

# 698
# 699
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 700
Здравейте, 🌞

Ново от Бирсен за Кралицата

Хубав ден на всички 😃

# 701
Статията от Бирсен:
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/lorin-merhartin-katildigi-go … cu-kadrosu/61101/
Актьорският състав на „Кралица на сълзите“, с участието на Лорин Мерхарт
Енгин Ерден ще режисира телевизионния сериал „Кралицата на сълзите“, адаптация на корейския сериал „Кралицата на сълзите“. Сценарият е на Дилара Памук, а в сериала участва и Лорин Мерхарт в ролята на брата на Мейра, Харун.

Скрит текст:
Сериалът с кодово име „Кралица на сълзите“ , продуциран от O3 Media и Dass Production,  ще се излъчва премиерно през първата седмица на август. Адаптиран по корейския проект „ Кралица на сълзите“, сериалът ще бъде режисиран от Енгин Ерден . Лорин Мерхарт се присъединява към актьорския състав на сериала, чийто сценарий е написан от Дилара Памук , в ролята на брата на Мейра, Харун .

СЪБИТИЯ СЛЕД ЩАСТЛИВИЯ КРАЙ В сериала, в който
Баръш Ардуч ще играе ролята на адвоката "Селим", а Ханде Ерчел ще играе ролята на "Мейра", внучката на известния бизнесмен Четин Аксел, главните роли ще се изпълняват от Санем Челик, Берк Чанкат, Шенай Гюрлер, Али Ипин, Сенан Кара, Кубилай Тунчер, Öznur Serçeler, Feri Güler, Necat Bayar, Aslı Inandık, Gürhan Altundaşar, Mert Denizmen, Ali Pınar, Merve Engin, Berkay Şanveren, Eda Yazıcı и Oğuzhan Altaş. Сериалът ще бъде оформен около брачната история на Мейра и Селим.

Официалният актьорски състав за сериала „Кралица на сълзите“ е сформиран до момента, продуциран от O3 Media за канала ATV.

Репетицията за четене на сценария ще се проведе на 29 юли, а снимките ще започнат през първата седмица на август.

П.С.
Скрит текст:
Дано стане чудо и разкарат Баръш от проекта Wink

# 702
Значи сериалът на Ханде стартира първи - още август.
Тоест има вероятност докато почне Сърцебиене ( средата на септември - инфо от Туитър) Кралицата да е свършил ( чисто хипотетично 😎😉)
Феновете изобщо не са развълнувани за проекта.

# 703
Керем пусна нова плейлиста в Spotify , свързана с героя му Арас Алкан (Aras Alkan)
Озаглавил го е  "Наобратно - NAKLA SARA"
https://open.spotify.com/playlist/7rq6plrpSyMV1l7KoXufjf?si=683a … =44245989ec394f3d

Gift Heart

# 704
Май нещата вече са сигурни.

Общи условия

Активация на акаунт