Коластра без да съм бременна

• 509
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте.Не кърмя вече над 4 години,но с изненада вчера забелязах,че от едната ми гърда има капчици коластра..Последен ден от цикъла ми е няма как да съм бременна...а и си правих тест като някоя кукувицата 😁.И се чудя защо 😐Последно когато имах капки се оказа че съм бременна..и сега ме е обзела паника..Някои с същите симптоми? Благодаря

# 1
Вижте темата за мамолозите, изберете един от утвърдените и идете бързичко.

# 2
И аз смятам, че трябва да отидете на преглед при мамолог.

# 3
Изследвайте пролактин. Изследва се сутрин преди 10ч, след мин 20мин покой, без сексуални контакти и стимулация на гърдите мин 24 часа преди това. Ако той е нормален при спазени изисквания - мамолог, както са казали и другите.

# 4
Благодаря ви.След малко отивам при личния лекар и да видим.

# 5
Изследвайте пролактин. Изследва се сутрин преди 10ч, след мин 20мин покой, без сексуални контакти и стимулация на гърдите мин 24 часа преди това. Ако той е нормален при спазени изисквания - мамолог, както са казали и другите.

Подкрепям това мнение. И ако пролактина е висок, отиваш на ендокринолог, да се види хипофизата за пролактином.

ПС Има и т.нар. цветна бременност, при която първите месеци има цикъл.

# 6
Правиха ми сонография и казаха че нищо не се вижда.Странното е че вече нямам нищо..нито капка..но забелязвам ,че много ми се спи.Правих си тест беше отрицателен.На всичко отгоре коремчето ми е все поддуто от  1 2 седмици..Пратиха ме и на гинеколог,но моя е в отпуск сега и чакамм

# 7
Следя. Нямам същият проблем ,но ми стана интересно😃 Пиши какво е станало, пък наистина може да е цветна бременност.

# 8
Аз имах секрет от гърдата /той е жълтеникав/ 10 години след като приключих 3 годинишното си кърмене. Мамоложката ми каза, че съм кърмила дълго, защото гърдите ми са матопатични и позволяват това, но поле кърмата не може да спре много дългго.
Имам и позната, която е след критическа и още има секрет, който е почнал след раждането.

И при мен и при нея пролактина е в норма.
Ако проверявате и цедите ще има все повече секрет. Спрете да пипате. Понякога ще имате следи, че има секрет. Най- вече след секс.

Разбира се направете си консултациите с лекари и контролните мамографии. При мен и самия секрет изследваха в онкологията.

Общи условия

Активация на акаунт