Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 46 047
  • 677
  •   1
Отговори
# 45
  • България
Незабавно да си сменят видеографското студио, защото е излязло като клип на архитектурна визуализация. Ужасна обработка. Тревата зеленее в изкуствен цвят.

# 46
Цитат
Ивет Лалова влиза в най-новото риалити на bTV

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Ivet-Lalova-vliza-v-na … ti-na-bTV-2614663

# 47
Бонония Естейт не е във Видин, а в Кошава.
Иначе да, мястото е много подходящо, красиво, на брега на Дунав е, но....не е във Видин.

Кошава не е ли в област Видин?

# 48
  • Другата България
Да, да, там е, аз под Видин имам предвид града, защото в него също има къде да се снима.
Иначе Кошава е съвсем близо.

# 49
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Къде има да се снима във Видин?
За мен брутално беден и обезлюден район.Имат хубава алея около Дунава,но е такъв наплив на комари,че дори разходка около реката не е забавно.

Иначе предаването според мен ще е успех, ще се постараят като за първи сезон.
Предпочитах О100Г,но и това ще го гледам,заедно с ИВ,разбира се.

# 50
Къде има да се снима във Видин?
В кв. Нов път или с. Новоселци Grinning Шегувам се. Ама целият регион е тотал щета.

# 51
Чак сега видях темата....
Новото предаване е обещаващо интересно, много ме заинтригува.
Като всяко реалити, много са важни самите участници, дано да подберат интересни персонажи.

# 52
Записвам се и аз тук, ще гледам задължително.
Яд ме е и за Фермата, и за Острова и за Бягство към победата...

# 53
Дано и това предаване не е едносезонка. Изглежда интересно.
Записвам се в темата, че да не забравя и да го пропусна.

# 54
Точно за тях се ядосвам и аз...
Хубави предавания, без пошлости, без простотии, можеш нещо да научиш от тях, развлекателни, семейни.

# 55
Много интересно звучи, ще следя

# 56
В момента върви по руската ТНТ предаване" Мастер игры".Мисля, че е същото.Участниците са разделени на "светли" и "тъмни".Снимат в МарокоУчастват известни .
  https://rutube.ru/video/3528cf347d901dcc99996ced7832f0ae/
На мен ми е интересно и го следя.

# 57
Oт време на време продължавам да хвърлям един поглед, кой следва страницата на предаването, докато още не са станали прекалено много, та видях, че вече и Бачорски е започнал да я следва. Както и Марияна от "Живот на кантар".

# 58

Прилича на къртицата до някаква степен. Господата опосуми счупиха последното, залагайки на блудкав сценарии и скандали. Тук на кръглата маса ще се търси същото. Игрите са интересни, не са силови или както бяха в къртицата - между игрите в страх и екстремните спортове.мспоред мен - няма да се хареса и/или да се разбере и пак ще е назад телевизията спрямо другото предаване.

# 59
  • Враца
Ако е направено кадърно и с интелигентни играчи, дето да правят истинска игра , а не сеир, ще гледам, ако е от рода на ергена, инфлуенсърите и биг брадър... не бих си губила времето изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт