Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 47 259
  • 677
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Гледането му не е задължително все пак.
То не е почнало още, ама вече знаем, че "другото" ще е по-напред.
Joy

# 61
  • Разпиляна във въображението
Записвам се в темата. Давам шанс. Бтв наистина трябва повечко да настояват да налагат игрите си. За мен са по-интересни, много добре изпълнени и добре заснети. Ще потърся някъде да изгледам поне един сезон, за да се подготвя.

# 62
То пък нали е много трудно да се предположи. Колкото и да са зле игрите, последните са винаги с разлика от конкуренцията, ако предаванията са едно срещу друго. Предавания със стратегия и схеми не са популярни и харесвани, защото в живота има достатъчно от това, и то в големи количества.

Едит:Гледам през streamio и популярната добавка. Свежо е предаването - американската версия. Британската и австралийската били уж още по-добри.

# 63
  • Другата България
Всеки тип формат си има аудитория.
Тези със стратегическа насоченост също.
Да не говорим, че в последните сезони на "другото" също има схеми и стратегии, дори не бих се изненадала да има бивши участници като Мартин или Джаферович в този.
Тъй че предварителните анатемосвания поне за мен са смешни и поне за момента много предварителни.

# 64
То това е ясно, обаче дали тази аудитория е достатъчна за сезон две. Досега явно не е.

# 65
  • Другата България
И как преди старта на сезон 1 е ясно, че аудиторията няма да е достатъчна за сезон 2? Sunglasses
Риторичен е въпроса.
А дискусията безсмислена.

# 66
Приятно гледане на гривните и нашия американски сървайвър през новия тв сезон. А то вярно,че беше турски...

# 67
  • Другата България
О, извинявам се.
Понеже сме в тема за нов формат мислех, че говорим за него.
То било за гривни и Сървайвър....

# 68
Последният трети сезон на американската версия беше разочароващо слаб. Уж легендарни играчи, пък се представиха като третокласници на Не се сърди човече. Очаквах повече от Бостън Роб, но той си знае една стратегия от Сървайвър и само нея си ползва.

Английският е много по-добър, особено втори и трети сезон бяха като по учебник. Туистът с "the seer" уби играта на спечелилите го, но пък предложи много емоции тамън преди финала.
Австралийските сезони ги гледах по-отдавна и вече ми се губят.

Както вече казах, страх ме е какво ще направят с каста. И какви правила ще си добавим, за да побългарим работата.
Аз също си мисля, че форматът няма да се приеме добре от масовата публика, която не харесва лъжи и стратегии. Не се и съмнявам, че едитът на предателите ще е от черен по-черен, за да има кого да мразят зрителите.
Наградата вероятно ще е смешно малка. Предвиждам победа за предател в първия сезон.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 10:23 от Дидичка

# 69
Не знам точно как ще подбират каста, може би ще следват примера на американския си събрат, но ако го направят не виждам голям шанс да стане хитово предаването.
Ясно е че в България формулата е с "известни личности", но аз не смятам, че това е успешна и правилна стратегия. Най-добрия начин е да намериш уникални образи и хора, които биха играли интересно.
Не си представям нашите ВИП-ове да въртят схеми ала Бостън Роб (който между другото наистина направи доста стратегически грешки в неговия сезон и съвсем резонно беше хванат в крачка).

Силно скептичен съм, но тъй като ми е любимо предаване ще направя всичко възможно да го рекламирам и препоръчвам на хората.

Също така се надявам (но не вярвам) нашите продуценти да измислят начин да се справят с главния недостатък на предаването, който за мен чупи справедливостта в играта

# 70
Проблемът е, че липсва правилната аудитория в количество, а и ежедневието е такова, че игри на предатели всеки ден се играе на високи обороти. Каква ще е програмната схема - нямам идея. Ако е 3 дни в седмицата примерно - явно ще наблегнат и на игрите. Иначе не виждам с какво ще запълнят толкова време.

# 71
Записвам се и аз. Извинявам се, ако сте чели мнението ми по други теми, но като цяло не одобрявам подхода на БТВ да вадят от джоба нови и нови формати в последния момент, съответно да няма кастинг и да канят познати лица. Те не са мотивирани и не могат да направят предаването интересно. Дано им се получи този път.

# 72
Спомена се вече името на Ивет Лалова.

# 73
Потвърдено: Владимир Карамазов ще е водещ на Traitors: Игра на предатели. Сега го казаха в БТВ новините, имаше репортаж.

# 74
  • Разпиляна във въображението
И се снима край Видин.

Общи условия

Активация на акаунт