Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 46 038
  • 677
  •   1
Отговори
# 30
Вече знаем първия участник.  Светлето Негущерова Trollface

# 31
К'воооооо?
Ти днес да не обърна календара на април?

Това е ужасна, ужасна новина. Кошмарно начало за каста и катастрофа за зрителя, защото госпожата е толкова... да кажем, несъобразителна, че никой няма да я вземе на сериозно и ще си откара до края.

Моля ти се, кажи, че се шегуваш.

# 32
Хаха да, шегувам се. Макар,че никога не се знае, знае , ли се Joy

# 33
  • България
Знае се, че от БиТиВи не са чак толкова тъпи. Joy

# 34
Гледах 2 епизода от сезон 1 и смятам, че такъв тип предаване няма да бъде разбрано у нас, лош рейтинг и приключва с първия си сезон.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 02:16 от fermata72021

# 35
  • Другата България
Сега откривам темата и разбира се, се включвам като един от най-нетърпеливите зрители.
Давам шанс на подобни формати въпреки И моето мнение и резерви за и към БТВ относно това как подхождат и в какво превръщат иначе успешни на други места и в други страни формати.
Много ме е яд за О100Г, така разчитах и вярвах, че ще има нов сезон, малко надграждане беше нужно, вслушване в зрителското мнение, подходящ каст.....дано не се омаскарят и сега, че вече и на мен ще ми стане много да давам шанс и накрая нагласения и предизвестен формат с варели да ги “бие“ с рейтинг.
И аз четох, че Карамазов ще е водещ, което ако е вярно е една страхотна новина, идеален ще е за ролята.
Ако наистина се снима около Видин според мен ще е в или около баба Вида, по-евтино ще им е отколкото в Арбанаси.
Иначе за потенциален участник според мен ще поканят Мартин Елвиса, който ще е идеален за целта.
Особено ако пак се продуцира от НН.

# 36
Много лоша тенденция ще се получи, ако новите формати на Бтв остават с по 1 сезон, въпреки че в случая, ако трябва да избирам между О100Г и Предателите, то бих избрал Предателите (поне ако съдя по чуждестранните версии, но нищо чудно в последствие да си променя мнението за нашия вариант). Нищо не пречи все пак и двата формата да ги излъчват. Предателите поне със сигурност ще е доста по-евтин за заснемане, отколкото О100Г и се надявам, че поне това ще е в плюс за телевизията. Както се чува не обичат много да рискуват със скъпи формати.

НН прекалено много държи като че ли да прави "позитивни" формати в последно време и не ми се струва подходящ избор за продуцент на това предаване. Като нищо на финала ще убеди предателите да се жертват благородно, за да могат да спечелят верните. Grinning Иначе аз нямам против да гледам отново Мартин, важното е да се изберат участници, които ще направят добра и интересна игра. Много по-добре такива участници, отколкото разни инфлуенсъри.

Diavolo беше споменал в началото, преди официално да обявят предаването, че ще започват да снимат Юни, но изглежда са отложили снимките. Дано да започнат да снимат навреме, че май пак монтажа ще се прави в движение.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 14:19 от sam001

# 37
Колкото се радвам, че форматът стъпва в България, толкова ми се свива сърцето какво ли ще направят с него.
Дано не опропастят предаването.

# 38
До колкото разбрах ще е изцяло с покани и кастинг няма да има. Силно се надявам да изберат интересни участници, които са подходящи за такъв тип игри. Например Бо от Сървайвър.

Мартин е подходящ, но честно казано два поредни телевизионни сезона да го излъчват, че ще бъде малко too much. По-скоро да го оставят за следващ сезон.

Силно се надявам bTV да успеят да реализират този формат успешно.

# 39
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Щом са се спрели на Видин, значи ще снимат в Бонония, шатото в което снимаха С река на сърцето:

# 40
До колкото разбрах БТВ са отправили покани към много бивши техни риалити участниците. Също щели да си партнират с key academy ,това е агенция, която представлява актьори, спортисти, инфлуенсари и риалити участници

# 41
Щом са се спрели на Видин, значи ще снимат в Бонония, шатото в което снимаха С река на сърцето:

Това всъщност би било доста подходящо място. Шатото има изби, които придават крийпи вайба. Има река, която може да се използва за водни игри. Около Видин има и други подходящи локации за игри, които влизат в тематиката на предаването. Пък и ще излезе сравнително евтино.

# 42
  • България

Това реална снимка ли е или 3D визуализация?

# 43
Реална снимка е. Ето линк към сайта им:
https://bononiaresort.com/

# 44
  • Другата България
Бонония Естейт не е във Видин, а в Кошава.
Иначе да, мястото е много подходящо, красиво, на брега на Дунав е, но....не е във Видин.
За Видин няма по-подходящо място от баба Вида.
Дано са в Бонония, то там има достатъчно място за спане и престой и на екипа.

Общи условия

Активация на акаунт