Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 45 967
  • 677
  •   1
Отговори
# 15
Така ми се искаше да има втори сезон на О100Г ....
Кой ще е продуцент на The Traitors?
(Ако е Hidalgo, отсега мога да ви кажа, кои ще участват, хахахахаха)

# 16
  • София
Все още не се знае кой е продуцент. Може да е вътрешна продукция.
Според мен ще заложат само на известни участници, защото кастинг няма.

Колкото до 100-те гривни, аз все още вярвам, че ще видим шоуто през пролетта (но вече не съм толкова голям оптимист, колкото преди). Имаше голям потенциал предаването, просто трябваше да повярват повече в него. Сами са си виновни за рейтингите. Но защо не оценяват реакциите на тези, които гледаха? Болшинството бяха доволни.
Получава се същото като със Сървайвър: Скритият идол. Лош рейтинг, но зрителите, които гледаха предаването бяха доволни в много по-голямата си част.

Така че когато имаш една твърда база е по-лесно да надграждаш. Но за това се иска здрава работа и вяра. А те веднага бягат. Е, не става така.

# 17
  • София
И мен много ме е яд, че не дадоха шанс на Острова. Също и на Бягство към победата.
Тъпо е да зарежеш нови предавания след първи сезон и само да бълваш нови, ама... фаст култура.

# 18
Нямам търпение! Силно се надявам да го направят както трябва.

Относно каста, според мен, оптималният вариант би бил да вкарат участници от други реалитита (които имат капацитет за стратегическа игра, разбира се) и чисто нови участници, които не сме виждали досега. Но имайки предвид факта, че няма кастинг, а ще се излъчва есента силно се съмнявам, че ще има неизвестни хора.

И аз мисля, че Владо Карамазов ще се справи отлично като водещ и може би това би било правилна стратегия, защото зрителите го разпознават.

Много ми е интересно къде ще го снимат. Едва ли ще заминат за Шотландия, както го правят в чуждестранните версии, но вярвам, че ще изберат интересна локация, която да придава този крийпи вайб.

Колкото до О100Г и аз силно се надявам все пак да видим 2ри сезон на това предване. Има страшен потенциал и съм сигурен, че ако се прояви малко постоянство и търпение ще избухне. Зрителят започва да се учи и да разбира от стратегии, социална игра и т.н.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 12:49 от Teletubby31

# 19
За нашия вариант си представям по-скоро жена водещ, която да има това мистериозно и леко по-"екстравагантно" излъчване, както Клаудия в британския вариант.

Надявам се да постигнат поне малко от това мистериозно усещане на предаването, заснемането и монтажа в чуждестранните версии са ми изключително любими. Водещите (в американския и великобританския вариант поне), музиката, локацията много допринасят за това и си е удоволствие да се гледа колко красиво е заснето.

# 20
  • София
Мария Силвестър е леко шантава и я харесвам, но пък е лице на предаването за ремонти, забравих му името.

# 21
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Според клюките локацията ще е Калоянова крепост в Арбанаси, но няма подписан договор още.

Участниците ще са поканени, не е задължително да са само участници в други реалитита. Интернет предлага достатъчно възможности.

# 22
На мен ми липсва Сървайвър и Владо Карамазов като водещ.
Описанието на този формат ми звучи като Къртицата. Дано не е продуцент Ники Николов!

# 23
Мария Силвестър е леко шантава и я харесвам, но пък е лице на предаването за ремонти, забравих му името.

Не се бях сетил за нея, много добър избор би била. Бригада нов дом е също на Бтв и не мисля, че би било проблем да я вземат за водещ и на това предаване, ако не е ангажирана с бригадата по това време.

Скрит текст:
Много се доближава по визия до Клаудия от британския формат.

# 24
  • София
Нали щяла да води "Преди обед", няма ли в повече да и дойде. 😃

# 25
Гледала съм американските и британските сезони и направо обожавам формата.
Точно затова ме е страх да го гледам в бг вариант... 😅 ще е трагедия. Дано не съм права и не изненадат приятно.

# 26
  • До морето
О, супер. Поредният световен хит, който БТВ ще съсипят. Нямам търпение да видя колко посредствено ще е всичко, малоумен каст, събиран от инстаграм, психоложка от Алиекспрес и накрая интервю, в което продуценЧИЧИ се оплакват, че са нямали време и всъщност са изключителни професионалисти, щом са работили при такива условия.

# 27
  • София
С удоволствие ще гледам, но и аз не очквам да се хареса на масата, у нас не са на почит много стратегиите.

Бих се радвала да видя Ауткаста, въпреки че него предпочитам да го гледам в Острова на стоте гривни. Дано има втори сезон.

# 28
  • София
И в другата тема писах, но Владо Карамазов ще води реалити, което ще се снима около Видин. Не знам дали е това.
Иначе предаването звучи интересно.

# 29
Ооо, ще бъде супер, ако Владо Карамазов е водещ. Най-накрая.
Да не сложат пак Джаферката, че вече ще се гръмна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт