Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 50 009
  • 677
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Би трябвало да я заподозрат най-малкото по оста със Зоран.
Ама къде толкова капацитет в толкова кухи кратуни.

# 541
Хаха, определено не очаквайте много от участниците. 1/3 от тях сигурно, даже не са осъзнавали в какво предаване по-точно влизат. Ще има и някаква част, които ще си мислят, че понеже играчите избрани за предатели не са отишли лично да им кажат "аз съм предател", значи това е знак за тяхната липса на достойнство.

А да не говорим, че вече си имаме и хора, които плямпат напред-назад и разкриват неща. Аз залагам, че финалните 4-5 човека ще се знаят още преди предаването да започне да се излъчва.

# 542
При 25 участници очаквам по-скоро 4 предатели.
Във 2ри сезон UK, предателите трябваше на първото си събиране сами да изберат последния предател и 1 игрален ден не знаехме кой са избрали (от 4 варианта) и можеше да предполагаме.
Аз лично, ако харесам някой от предателите,  ще съм за него.
И мисля, че публиката ще има проблем по-скоро, ако предадат някой от своите и много ще се хейти това.

# 543
Със сигурност ще гледам предаването, обичам такива продукции, в които има подмолни и задкулисни игри и играчите трябва да са комбинативни, да мислят извън рамката, да мислят и да оглеждат ситуациите от много ъгли и да не позволяват да бъдат подвеждани от това, което знаят за другите участниците на база "славата им" ( защото и самите популярни личности си имат някакви впечатления и очаквания какви биха били/са останалите, неизбежно е ).

Лично аз не харесвам Владо Николов, не заради нещо конкретно, просто ми е антипатичен.

Гъмов не мога да го трая, мисли се за забавен и оригинален, а където и да съм го гледала се проявява като простак.

Странен каст като цяло, базирайки си на разкритите участници до момента, интересна ще е да си види дали ще се получи динамика между тях.

Лично на мен не ми допада да се разкриват участници преди старта на което и да е предаване, предпочитам да съм изненадана и в първи епизод да представят с кратки визитки всички.

Може би аз единствената, която не припадам по Владо Карамазов и си мисля, че можеше да изберат някой друг, който да има, как да го кажа, по-подмолно, mischievous излъчване или master of puppets тип образ. Ама, кой пък българин би паднал на това описание?

Благодаря, че сте споделили линкове за гледане на чуждите издания, но аз ще ги изгледам след като свършиш нашия формат, защото не искам да имам високи очаквания, пък да се разочаровам от нашенските прочит и изпълнение.

# 544
Като водещ някой спомена Билалов и смятам, че много щеше да пасне на образа.

# 545
Спомена се и Мария Силвестър, която на визия много наподобява водещата на британската версия. Но на мен за момента от промотата ми харесва Владо, според мен ще пасне на предаването.

# 546
Водещият отива да е широкоскроен хахо, или някак мистериозен, но в България просто нямаме много такива образи. И аз не се прехласвам чак толкова по Карамазов, но поне не преувеличава, знае кога да отстъпи прожекторите на участниците и не е дразнещ. В търсене на образ тип хахо, можеше да ни натресат някой НАТФИЗ некадърник, който няма да вникне истински в идеята на мистериозния водещ и щеше да се получи по-скоро безумна пародия на Алан Къминг/водещия на UK версията на предаването.

# 547
Обожавам Карамазов и ще гледам заради него първоначално.

# 548
В края на сутрешния блок обявиха 5-те следващи имена:
Бизнесменът Даниел Бачорски
Офицерът на Мартин Елвиса: Анна-Мария Граченова
Светският журналист Антон Стефанов
Тв водещата Оля Маринова
Актьорът Иван Юруков

Само Анна-Мария си няма професия Grinning

# 549
  • София
Оо, Юруков е изненада. Супер, доволна съм.

# 550
Страхотни за Иван Юруков, много го харесвам.

Анна-Мария как да няма професия...че тя е инфлуенсър подкастер...ама ха!

# 551
Представиха я като “офицерът на Мартин Елвиса”.
А тази мьекащата тв водеща, дето говори на диалект, доста неприятна.

# 552
В спойлерната тема правих списък от всички писани тук имена и имаме 29 участници, от които 20 потвърдени. Тоест поне четирима не са участници, можете да си отдъхнете, ако се притеснявате за някои Grinning

# 553
  • Другата България
Оля Маринова ми е непозната.
Антон Стефанов също.
В смисъл - знам кои са, но ако са участвали в риалити не съм ги гледала.
Още по-трудно ми става да предположа кои ще са предателите, преди да е стартирал формата.

Бачорски ми е доста неприятен тип.
Предубедена съм, знам, но наистина “никне“ навсякъде.

# 554
Оля Маринова ми е непозната.
Антон Стефанов също.
Оля води "Преди обед" по БТВ от 9.30 до 12.00
Антон Стефанов беше във ВИП Брадър, но той си е известен отпреди да влезе, светски интервюта. Малко тип Мон-Дьо, но много отпреди него в тия среди.

Бачорски... това му е петото предаване, в което участва. Голяма напаст.

Общи условия

Активация на акаунт