Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 50 006
  • 677
  •   1
Отговори
# 570
Дяволо, от тези изброените от теб нито един не искам. Не харесвам едни и същи да ми се въртят в различни формати. Искам да е с напълно непознати медийно за мен лица, но няма кой да ме/ни чуе.

# 571
  • София
Тези знаят за какво иде реч и ще направят интересна игра.
А тези щото не са известни... До един всичките са известни. Актьори, спортисти, журналисти, водещи, модели, риалити участници и пр.

# 572
Може да са канили някои от тях, но те да не са пожелали. Както Мартин.

# 573
Diavolo,
точно де - аз и с този каст не съм ОК, но ще гледам от интерес към самото риалити.

# 574
Искаме ви всички тук. Joy
Да ви разкостим. 😆

И от мен добре дошъл.

И аз предпочитам сезон с неизвестни участници, ама пусто, нашите телевизии си искат "известни".

# 575
Аз просто приемам, че дните на риалитита с "нормални" хора са отминали. Сървайвър Скритият Идол и участниците, които Дяволо изброи бяха последното риалити с що годе непознати и нормални лица, но пак беше спечелено не от жена, която работи касиер в Лидл, а от режисьор на сериали в БТВ и половината участници се оказаха нещо на някой известен.

Поне тук са прозрачни, че участниците са известни. Би ме издразнило повече, ако ни баламосват, че дават шанс на непознати лица и обикновени хора, а накрая половината се окажат фитнес треньора на еди си кой известен, дъщерята на онзи бизнесмен и разбирате накъде бия.

# 576
Бачорски ми е доста неприятен тип. Предубедена съм, знам, но наистина “никне“ навсякъде.
А Бачора всъщност е участвал не в 5, а 7 предавания: Шеф под прикритие, Хелс Китчън 7, Traitors: Игра на предатели, Муха в супата, Бачорски и златната ябълка, еднократно във Фермата и Семейни войни. Както и във филма "Борсови играчи". Май ще бие рекордите на Божана.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 18:48 от diziler

# 577
  • София
Саркаста пусна много полезно видео за правилата на шоуто и всички по-важни нюанси в него.

# 578
дай линк

# 579
От каста има хора,които не познавам,има такива,които много ми допаднаха и се радвам да ги видя в този нов проект.
Има и такива,които са ми досадни още със споменаването им и си мисля,че са лош кастинг за предаването.

Вълнувам се за играта,защото е новост и силно се надявам да не го побългарят.
Не искам скрити Предатели и според мен повече от 4 ще е ненужно,дори объркващо за нас и участниците.

# 580
Ето го видеото на саркаст.  Дано е позволено да го кача

# 581
Току-що изгледах съфорумеца, добре е систематизирал най-важното около предаването. Профилите на Предатели и Праведни са в десятката. Казвам това, макар да съм изгледала само сезон и половина от британските Joy

На мен най-лесни са ми за разпознаване прекалено самоуверените Предатели
Скрит текст:
за Уил и Пол още преди да ги изберат ми светна радара.
По-трудни са ми балансираните, но тях ги издава най-вече прекалената им овладяност. Хората доста първосигнално приемат нервността като признак за виновност.
Скрит текст:
Аманда бих я разпознала по време на играта, личи си, че е змия, която се прави на света вода ненапита. Но ако Уил не я нарочил, тя може би щеше съвсем необезпокоявано да стигне до финал.
Най-трудни са ми и биха ми били предателите тип "млада мишка". И в двата сезона не бих ги познала и предположила, особено във втори, където профила е малко смесен. Така че до последно ще се чудя кой от бг-каста да сложа на това място.

И наистина е много дразнещо, че може отстрелян Предател да издава. Дано са помислили нашите и това да не се случва, ама надали. Дано няма и Оракул, достатъчно трудно е на Предателите и без това.

Един път седмично е много малко Sad

# 582
  • Другата България
Какво значи отстрелян предател да издава?

# 583
Merri_An, ако на кръглата маса изгонят предател, той е длъжен да си признае какъв е, но няма право да разкрива самоличността или броя на останалите.

Разбирам доводите да са известни личности в първи сезон. Всеки си има фенска маса, която може да се влее в редиците на гледащите нов формат. От друга страна, известните са свикнали с камерите и негативния отзвук от страна на публиката. За себе си мога да кажа, че подобна игра ми е супер интересна, но не бих издържала на коментарите на зрителите, а и не търся известност. Подозирам, че много други хора разсъждават по сходен начин и не е изненада, че в резултат на това познати лица са във всички възможни формати.

# 584
  • Другата България
Ясно.
Благодаря ти.
То вярно, че се коментираше това, но не навързах нещата.

Общи условия

Активация на акаунт