Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 50 007
  • 677
  •   1
Отговори
# 555
Антон Стефанов беше в един сезон на ВИП Брадър тогава беше станал най-добра приятелка на ДжуГани. По едно време беше коментатор на Брадъра при Гала. Преди години пък по телевизия Планета имаше някакво любовно предаване, в което изповядваше чалагжийките за любовните им афери.

# 556
  • Другата България
Оля Маринова ми е непозната.
Антон Стефанов също.
Оля води "Преди обед" по БТВ от 9.30 до 12.00
Антон Стефанов беше във ВИП Брадър, но той си е известен отпреди да влезе, светски интервюта. Малко тип Мон-Дьо, но много отпреди него в тия среди.

Бачорски... това му е петото предаване, в което участва. Голяма напаст.
Е, нали уточних, че знам кои са, имах предвид именно евентуалното им участие в риалитита, то сега всеки се бута навсякъде. Ето, че този Антон е участвал във ВИП Брадър не знаех, тенкс. И това не знаех
Антон Стефанов беше в един сезон на ВИП Брадър тогава беше станал най-добра приятелка на ДжуГани. По едно време беше коментатор на Брадъра при Гала. Преди години пък по телевизия Планета имаше някакво любовно предаване, в което изповядваше чалагжийките за любовните им афери.

# 557
В Брадъра имаше голям булинг по адрес на Антон Стефанов, най-вече от страна на Шеф Петров. Беше ужасно.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 18:48 от diziler

# 558
Ооо Оля е едно неприятно кречатало, с огромно самочувствие и представи, че е най-умна на света. Антон Стефанов също не го дишам. Редактор е в едни много гнусен жълт парцал и се занимава само с клюки, интриги и плюене. Много противни хора са събрали.
Ана- Мария е тъпа като гайда, но за сметка на това супер агресивна и зла.

# 559
  • София
Това шоу май е вдъхновено от играта Върколаци като чета  представянето, много интересно. Който я е играл, определено ще има голямо предимство.

# 560
Мафия, Психо..Върколаци, подобни игри. И да супер интересни. Има един руски филм доста стар  Мафия се казва точно играят тази игра , само че реално ги убиват. Вместо на игра.

# 561
Мая от О100Г обявиха ли я, в последната партида я няма, а не се сещам в предишните дали беше...?

# 562
Не са я обявявали досега

# 563
Анна-Мария в Уикипедия е изписана като "бизнес дама"? Seriously?

# 564
Според Уикипедия предаването ще се излъчва вторник от 20:00 до 22:00, със старт 9-ти септември.

# 565
Ооо Оля е едно неприятно кречатало, с огромно самочувствие и представи, че е най-умна на света. Антон Стефанов също не го дишам. Редактор е в едни много гнусен жълт парцал и се занимава само с клюки, интриги и плюене. Много противни хора са събрали.
Ана- Мария е тъпа като гайда, но за сметка на това супер агресивна и зла.

Първо да уточня - не работя в гнусен жълт парцал, а във вестник "Филтър". И второ - не пиша клюки, а проверена и достоверна информация.

# 566
Здравей и добре дошъл😁

# 567
Искаме ви всички тук. Joy

# 568
  • София
Според Уикипедия предаването ще се излъчва вторник от 20:00 до 22:00, със старт 9-ти септември.

Трябва да е поне два пъти седмично. Да, снимали са само 2 седмици, но хората ще изгубят нишката.
Само веднъж седмично и то 2 часа (ще има и много реклами) е твърде малко.

Нямам идея дали са канили Зоран, Бо, Йо, Ганка, Анелия, Жени, Ваня, Дамяна, Туджаров, Неделчо, Цецо, но да продуцираш възможно най-стратегическото риалити предаване и нито един от тези хора да го няма е СКАНДАЛНО.
Аз щях да ги извикам ако не всички, поне над 50% от тях. Стига да искат разбира се.

# 569
Нямам идея дали са канили Зоран, Бо, Йо, Ганка, Анелия, Жени, Ваня, Дамяна, Туджаров, Неделчо, Цецо, но да продуцираш възможно най-стратегическото риалити предаване и нито един от тези хора да го няма е СКАНДАЛНО.
Аз щях да ги извикам ако не всички, поне над 50% от тях. Стига да искат разбира се.
И аз така мисля ! Даже на Мартин Елвиса и на Виолета бих много се зарадвала в тази игра.

Помня от Вип Брадър, че Антон Стефанов обичаше такива стратегически настолни игри и се сещам , че имаше колекция от шоколадови яйца, което може би ще го направи добър човек към детайла.
За мен колекционерите са хора , които имат набито око за най-невидимите неща.
За съжаление ми се струваше много чувствителен в Брадъра и някак неправилно се колаболира с ДжуГани. А тя се отнасяше с него като към паж и точно най-добра приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт