Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 46 060
  • 677
  •   1
Отговори
# 630
Зодия телец казва достатъчно 😜, но пък именно земните зодии за мен са много подходящи за предателската роля. Изглеждат праволинейни и хора, които трудно могат да са двулични. Телците са избухливи , но пък и много хладнокръвни , когато трябва. Скорпионите и рибите по същия начин. Макар , че рибите са много емоционални и плачливи на моменти, са и много потайни и крият огромна дълбочина.
Най-слаби предатели ще сме ние представителите на огнените зодии , най-вече овните, но и ние лъвовете трудно владеем емоциите си.
Въздушните зодии са идеални за прикритие на предателите и може да се орбитира , около тях. Изглеждат съмнителни.

# 631
Може да направим залози или с анкета да прогнозираме кой от "цивилките" (харесва ми това) би се добрал до финала.

# 632
  • Другата България
Да, “цивилките“ е добро.
Много се смях и на “Къщата на аутистите“. JoyJoyJoy
Но това в друг контекст.

И аз съм за анкета за “палмите“.
Моят залог е за Мирела и Диляна, да.
Евентуално ергенката и Ева /дано не бъркам/.
Иначе от мъжете категорично Тино е моят избор.

Иначе за зодиите - аз съм близнаци, според хороскопа съм идеална, че сме много личности в един човек /затова си харесвам Жорката/, освен това имам дар слово и мога да излизам от всякакви ситуации, но съм емоционална - това определено е недостатък.

JoyJoyJoy
И да поздравя саркаста за новия ник, който има тук, с глас се хиля. Joy
Въпреки, че не можахме да се харесаме взаимно в темата за О100Г, наистина за доста от нещата, които казва мисля същото. Просто там беше много арогантен, надявам се да е улегнал поне малко.

# 633
Би се добрал най-безобидния и привидно слаб играч. Един стратег винаги би довлачил до финала такъв човек, който лесно би елиминирал.

# 634
  • Другата България
Именно. Това също.
И в този контекст хора като двамата Жорковци нямат шанс.

Сетих се за още една хипотеза за предател - Неве.

# 635
Ооо да Неве е идеална. Никой не би я заподозрял, защото е такава душица по принцип. Малко като Аманда от 1 сезон UK , за който е гледал

# 636
Не мисля, че биха сложили актьор за Предател, те по презупция ще са съмнителни.

Аз с един нетипичен въпрос , но вие как се виждате в ролята на предател? Няколко пъти сме играли Психо с приятели (подобна игра) и веднъж се случи да съм Психото. Еми много тегаво усещане, хем е настолна игра.  Интересно е да си е тази роля, когато е отстрани, но определено , когато ти се падне се чувстваш изключително напрегнато.

На мен би ми се играло Праведен, но както и да звучи - май имам по-голям шанс като Предател. Веднъж съм играла ролева игра с разследвание и раздаване на роли и никой не се усъмни в мен. Но напрежението беше голямо, накрая просто нямах търпение да свърши. Обаче картите бяха малко подвеждащо написани и накрая се оказа, че не съм аз поръчителя на убийството, а точно онзи, който се опитвах да натопя и успях Sunglasses Накрая аз и "съучастника" ми бяхме най-изненадани от всички Joy
Но така де, бих се справила, стига да знам от кои съм, пък явно и да не знам Simple Smile
Макар че ще ми бъде трудно да не се разсмивам ако съм Предател, както и ако се сближа с някого и/или го харесвам, да трябва да го манипулирам.

# 637
Аз също бих се изкушил да бъда предател, защото предпочитам да имам повече власт и информация, вместо да съм на милостта на предателите. Но най-вече не знам как бих реагирал, знаейки че ме снимат, все пак никога не съм бил в такава ситуация.

Това, че са те убили предателите, въобще не значи, че си направил нещо гениално и си голяма заплаха. Понякога убиват съвсем неочаквани праведни, колкото да объркат останалите. И това би ме плашило много като праведен. Иначе както и саркаст каза, най-сигурната защита е да се залепиш за някой предател. Даже ако подозирам, че някой е предател, но другите не го подозират, не бих се опитвал да го изгоня, а бих пробвал да спечеля доверието му, за да ме бута напред. Стигаш с него до финала и го прецакваш.

Би ми било интересно да се явя на кастинг дори само за преживяването, смятам, че може да бъде много полезен опит. Имам интереси, които биха ме отличили и бих наблегнал много на тях.

Водолей съм, за разбиращите ще им стане ясно Grinning

# 638
  • Другата България
Скрит текст:
Аз също бих се изкушил да бъда предател, защото предпочитам да имам повече власт и информация, вместо да съм на милостта на предателите. Но най-вече не знам как бих реагирал, знаейки че ме снимат, все пак никога не съм бил в такава ситуация.

Това, че са те убили предателите, въобще не значи, че си направил нещо гениално и си голяма заплаха. Понякога убиват съвсем неочаквани праведни, колкото да объркат останалите. И това би ме плашило много като праведен. Иначе както и саркаст каза,
най-сигурната защита е да се залепиш за някой предател. Даже ако подозирам, че някой е предател, но другите не го подозират, не бих се опитвал да го изгоня, а бих пробвал да спечеля доверието му, за да ме бута напред. Стигаш с него до финала и го прецакваш.
Скрит текст:
Би ми било интересно да се явя на кастинг дори само за преживяването, смятам, че може да бъде много полезен опит. Имам интереси, които биха ме отличили и бих наблегнал много на тях.

Водолей съм, за разбиращите ще им стане ясно Grinning
Ето в тази роля виждам Мая Пауновска, идеална е за целта, това имах предвид в по-предния си пост, когато писах за нея. Но самата тя да е предател - не.

# 639
Обаче най-добрият начин предател да не бъде подозиран е да се отърве от някой , който е супер близък до него.

# 640
  • Разпиляна във въображението
Аз мога да видя и Боби Лазаров като Предател.

# 641
Обаче най-добрият начин предател да не бъде подозиран е да се отърве от някой , който е супер близък до него.

Към средата вече абсолютно, особено ако имаш повечко цифри на своя страна, минус един глас няма да проблем. Колкото и да са палми някои участници, вече като са гледали поне един сезон, се усещат, че някои ги пази. По-малко стават прекалено неадекватните праведни.

# 642
Аз с един нетипичен въпрос , но вие как се виждате в ролята на предател? Няколко пъти сме играли Психо с приятели ( подобна игра) и веднъж се случи да съм Психото. Еми много тегаво усещане, хем е настолна игра.  Интересно е да си е тази роля, когато е отстрани, но определено , когато ти се падне се чувстваш изключително напрегнато.
Това е възможно най-яката и предизвикателна роля, която може да имаш в подобен тип игри, но определено не е за всеки. Като човек изиграл стотици игри на Мафия мога да кажа, че има голям процент хора, които тотално не стават за такъв тип роля и я похабяват. Също така определено си трябва опит да бъдеш непоклатим в лъжите си, но с малко стратегия и осмисляне на ролята човек може да има успех.

За мен все пак винаги е най-сладко, когато видя "Мафия" на листчето, а при Предателите усещането е сигурно още по-добро, тъй като ти получаваш огромна сила и влияние в играта. Буквално диктуваш всичко в играта и ако си достатъчно изпечен можеш да спечелиш с лекота. Неслучайно големите стратези си мечтаят за тази роля.

Все пак се надявам от продукцията да помислят за ход, подобен на това, което видяхме в последния сезон на Предателите в САЩ - 4ма много различни предатели, някои от тях доста конфликтни. По този начин реално се получава игра в играта - трябва хем да играеш успешно пред Праведните, така и да си в добри отношения с Предателите. Ще ми се да видя някой труден човек за обуздаване в Предателите, който да всява раздор и при тях.

Надявам се този каст да е МИСЛЕЩ и ПРОАКТИВЕН!

# 643
Ако аз бях Предател, също така бих пробвала стратегия да убивам предимно неадекватни и дразнещи Предани. Вярно, че е супер рискова, но има и предимства. Никой няма да се пита защо съм сред живите. Ще има много повече заподозрени, сред които Преданите да избират кого да отстранят, а и в крайната фаза ще бъде много по-трудно да се определи кой кой е, съответно ще бъде и по-интересно.  Пък и така ще спечели стойностен играч, независимо от кой отбор е.

# 644
  • София
В Къртицата точно актьор бяха избрали за предател. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт