Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 46 075
  • 677
  •   1
Отговори
# 615
Радвам се, че ще е само един епизод. С ниски очаквания съм. Правя проучвания кой около мен ще го гледа, никой почти не е заинтересован. Не харесват имената на известните личности и казват не искам да гледам тези.
Мисля, че няма да е супер успешно предаване.

# 616
Браво за решението - качество вместо количество!!!
От кога призовавам и мечтая точно за това по нашите риалити ширини. На фона на информациите за 7 дни Игри на Волята и 5 дни Ергенът тук се правят стъпки в правилната посока.

Въпроса е дали ще е успешно сред нормитата - по-скоро не мисля. Тук зрителя не е свикнал да гледа един път седмично и да чака с трепет и нетърпение следващия епизод. Но стискам палци да се хареса и да стане новото хитово предаване в България!

ПП: Знае и се от коя дата започва (извинявам се ако е вече писано)

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 12:40 от outcast

# 617
  • София
Да, ще стартират на 9 септември вторник от 20:00 часа. До 22:00 часа.
И така ще излъчват шоуто всеки вторник.

# 618
  • Другата България
На мен ми се обели езика да обяснявам какво точно е това предаване, регламент /въпреки, че и на мен не ми е съвсем ясен/, да го промотирам и т.н. Недоумявам как след толкова реклама все още има хора, които не знаят за този формат.
За съжаление, и моите очаквания относно гледаемост не са високи.
Няма как реално да се измери тя, защото хора, които гледат ВСИЧКО /има такива/, с това едно излъчване на седмица спокойно могат за го гледат по всяко време, различно от часовия диапазон 20:00 - 22:00 часа във вторник. Дори съм сигурна, че точно така ще се получи. ИВ ще набере скорост, както и при О100Г ИВ се гледаше в реално време, а О100Г с отложен старт.
Затова рейтингите ще са ниски, в това съм почти сигурна.
Но няма да са реални.

# 619
  • София
Около мен също абсолютно нямат интерес хората към това предаване, добре, че тук с вас мога да си обсъждам Simple Smile
Зарибих само майка ми на теория, но на практика съм сигурна, че като почне, няма да й хареса и ще й се види сложно.

# 620
Най-после успях да пусна в случая първи сесон на британското шоу ей така да се подготвя и така се зарибих, че не съм спала особено, остава ми малко и едва се сдържам да не гугълна края Grin

Яд ме е само, че ние (бг) тук сме много - аз съм достоен, аз съм себе си и тем подобни. А тук трябва да лъжеш, да манипулираш и най-вече - много да мислиш. Искрено се надявам поне част от участниците да са подготвени да играят както трябва и да не се налага в движение да разбират къде са отишли. Публиката е ясно, че ще плюе предателите.
А аз имам до 9 септември да изям няколко сезона от различните държави хахахахха

# 621
  • Другата България
Е, аз си го написах - хората мразят да мислят.
Не обобщавам, разбира се, но.....така.
Добре, че ви има вас. Blush

# 622
Най-после успях да пусна в случая първи сесон на британското шоу ей така да се подготвя и така се зарибих, че не съм спала особено, остава ми малко и едва се сдържам да не гугълна края Grin

Яд ме е само, че ние (бг) тук сме много - аз съм достоен, аз съм себе си и тем подобни. А тук трябва да лъжеш, да манипулираш и най-вече - много да мислиш. Искрено се надявам поне част от участниците да са подготвени да играят както трябва и да не се налага в движение да разбират къде са отишли. Публиката е ясно, че ще плюе предателите.
А аз имам до 9 септември да изям няколко сезона от различните държави хахахахха
Именно заради достойнството усещам какъв хейт ще се сипе от Фейсбук армията върху клетите ни известни. 🤭

# 623
  • Другата България
Той нека се сипе, важното е “клетите“ ни известни да не са от тези, които биха се впечатлили от това и да са на ниво.
Скептична съм.

# 624
И аз. Все ще се намери такъв, който да влезе в оправдателен режим.

# 625
Е, аз си го написах - хората мразят да мислят.
Не обобщавам, разбира се, но.....така.
Добре, че ви има вас. Blush
Много мило! 🌹

# 626
  • Другата България
Аз се доверих на Дяволо /за пореден път/, и си направих труда да изгледам /мислех само да слушам/ подкаста на съфорумника с анализите, СаркасТ. Не съжалявам, препоръчвам го, особено за хора като мен, които не са гледали чужди сезони и за първи път се сблъскват с формата. Не, че нямаше да схвана регламента, не, че сега го схванах на 100%, но придобих доста по-голяма яснота за това какво да очаквам. И все повече нямам търпение.
И за съжаление, все повече си мисля, че аудиторията няма да е голяма, в смисъл - хората няма да го разберат именно като регламент и условия, защото си е 99% мисъл и аналитичност, и 1% някакви игри, от които нищо не зависи. При това наградния фонд не е голям. Другото е именно “честта и морала“, на които толкова много държи българския зрител, когато гледа подобни формати, докато същевременно извън времето, прекарано пред ТВ екран бие жена си, шофира на две ракии, лъже и мами, кръшка от работа и т.н. Много ми се иска да греша, наистина много и вече обществото да е узряло за такива формати, но съм песимист именно защото те са като “бяла лястовица“ на фона на всякакви ергени в рая или ада, БИГ и ВИП брадъри, диви, щастливи, красиви, игри на /не/ волята и т.н.
Хванах се и че мисля като него, на фона на вече обявените участници за това кои типажи биха имали успех и биха били подходящи за предатели, само че освен неговите хипотези аз бих прибавила и Силвия Петкова /с уговорката, че не познавам всички и все още ги няма последните 5/. Но си промених мнението за т.нар. “палми“, или “статисти“ - оказа се, че именно такъв типаж от “цивилките“ - той така нарича участниците, които не са предатели, биха имали голям шанс за финал. За него това е Диляна, за мен е Мирела или ергенката. А и дори Мая Пауновска, която според него, а и според мен не би се съгласила да стане предател именно защото не би ѝ се занимавало - това изисква два пъти повече усилия на втория етаж от другото - да седиш и да хубавееш, и да се прикрепиш към някой предател, а дори и праведен, който да те добута до финала. Точно както го направи в О100Г, и когато се стигна до това тя да направи нещо лично, сама, се отказа. Blush Сега разбирам още повече защо и Мартин е отказал - той щеше да е първия изгонен. Blush Независимо дали е предател или праведен.  Както каза и саркаста, такива типажи, бивши участници особено от Сървайвър или показали стратегическо мислене са първите мишени. За съжаление и Жорката от О100Г няма шанс, това според мен, разбира се.

# 627
Мери, много от родните инфлуенци, които обикалят от риалити в риалити изобщо не са запознати с концепцията на самите предавания и подхождат крайно безотговорно. За тях е важно да ги дават по телевизора и после да вдигнат със супернайсе К последователите. Има такива филмари, като моя "любим" Жорко Янев, които се пренавиват и преди да влязат в предаване гледат денонощно чуждестранни сезони.
Жорко, маме, гледА ли и испанските , че подозирам, майче , че нашенци баш от тях са преписалИ?

Аз с един нетипичен въпрос , но вие как се виждате в ролята на предател? Няколко пъти сме играли Психо с приятели ( подобна игра) и веднъж се случи да съм Психото. Еми много тегаво усещане, хем е настолна игра.  Интересно е да си е тази роля, когато е отстрани, но определено , когато ти се падне се чувстваш изключително напрегнато.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 20:50 от BaDBluEeYeS

# 628
  • Другата България
Именно, именно.
Затова аз си мисля, че предателите ще са хора....как да кажа, по-улегнали /не само ЕГН визирам/, от рода на Владо Николов, Искра Онцева, дори Мира Радева, а защо не и онзи журналиста, дето се включи тук да обяснява какъв е /сори, забравих името, но доста нарцистично беше Blush/, Антон ли беше? Въпреки че нарцистичен профил не би бил подходящ за предател, освен ако целта не е да бъде разкрит рано рано.
Аз си клоня към Силвия Петкова. Поне първоначално.

Иначе, на въпроса ти, аз не бих се наела. Прекалено съм емоционална и бих се издала бързо. То си трябва и хладнокръвие.

# 629
Едно е да го играеш Предател, друго е да си такъв в живота. Знаем много добре, че ги има около нас - със сигурност всеки от нас е бил предаден от близък за него човек, защото чужд човек няма как да го обявиш за такъв.
Ролята на Предател не е лека задача.
Как се виждам в ролята на Предател - нямам идея какво ще се получи. Ама никаква. Емоционален човек съм; отворена към хората; не обичам нагли, некоректни и нахални; обичам да става по моето; всичко трябва да си е на мястото; инат; понякога действам прибързано подвластна на някаква емоция; зодия Телец ...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт