Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 46 043
  • 677
  •   1
Отговори
# 645
Според вас как се е процедирало - предложили са директно на някой от набелязаните участници да стане Предател в играта, или след като са получили положителен отговор от всички 25, че са съгласни да минат през това, тогава са избирали предателите?
Възможен ли е вариант, че когато са започнали да снимат и всичко се случва тогава, а не предварително да е направен избора?
Май си прося спойлер. Blush

# 646
Според мен ги избират повечето участници да са с потенциал за предател, но дават ролята на тези, дето не са очевидни.
Мая и аз я виждам да се лепне за някой предател, за да стигне финала, но щом всички това се сещаме, сигурно нещо друго е направила.
Дяволо, склонен ли си да сложиш анкета кой ще е предател и също кой ще отпадне пръв Wink

Моята стратегия като играя мафия е да се държа по абсолютно същия начин като, когато не съм мафия, т.е. имам шанс да направя добре ролята, след няколко кръга, т.е. като предател, само ако ме вербуват по-късно. И предочитам да не съм, както писах - много изморително.

# 647
Боби Лазаров разказва в момента за предаването в сутрешния блок на БТВ, обявяват последните петима: певецът Тома, Мая Пауновска, илюзиониста Йордан, Даяна Йорданова и Даниел Петканов.

# 648
Боби Лазаров сега е в БТВ и разказва.
Последните петима са:
Тома
Мая Пауновска
Йордан Белев
Даяна Йорданова - тик-токърка
Дани Петканов

# 649
Току-що обявиха последните 5 участници. Изненадата е Даниел Петканов. Мисля, че никъде не беше споменаван в темата (извинявам се ако греша).

# 650
Даяна Йорданова трябва да е Гал Гадот от Перник ли?😁

Повечето участници се оказаха първоначално спекулираните, но се радвам, че чат-пат има изненади като Иван Юруков и Петканов, въпреки че вторият ми е ужасно противен. Щом има изненади сред самите участници и не всички бяха оповестени предварително, тогава имам някаква бегла вяра, че имената на победителите ще се запазят в тайна също.

# 651
  • Другата България
Предварително се знаят предателите.
Още преди старта на формата.
Саркаст го обясни, трябва да са се съгласили.

# 652
Вече знаем всички 25.
Сега, ако знам колко ще са предателите, може и да се пробвам да позная кои са.

Скрит текст:
Владо Николов
Диляна Попова
Венци Венц
Мира Радева
Георги Янев
Станимир Гъмов
Глория Петкова
Тино
Искра Онцова
Силвия Петкова
Боби Лазаров
Невена Бозукова
Мирела Илиева
Георги Коджабашев
Ева Веселинова
Даниел Бачорски
Анна-Мария Граченова
Антон Стефанов
Оля Малинова
Иван Юруков
Тома
Мая Пауновска
Йордан Белев
Даяна Йорданова
Дани Петканов

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 09:52 от #RAngelova

# 653
Току-що обявиха последните 5 участници. Изненадата е Даниел Петканов. Мисля, че никъде не беше споменаван в темата (извинявам се ако греша).
Всъщност явно е споменаван, защото IriS` разпозна, че Оля Малинова участва точно като я видя на сторита с Петканов Grinning

# 654
  • España
Вече знаем всички 25.
Сега, ако знам колко ще са предателите, може и да се пробвам да позная кои са.

Скрит текст:
Владо Николов
Диляна Попова
Венци Венц
Мира Радева
Георги Янев
Станимир Гъмов
Глория Петкова
Тино
Искра Онцова
Силвия Петкова
Боби Лазаров
Невена Бозукова
Мирела Илиева
Георги Коджабашев
Ева Веселинова
Даниел Бачорски
Анна-Мария Граченова
Антон Стефанов
Оля Малинова
Иван Юруков
Тома
Мая Пауновска
Йордан Белев
Даяна Йорданова
Дани Петканов
Първата вечер най-вероятно ще бъдат  “докоснати” трима ( при тази бройка) . По-нататък може да ги накарат да вербуват още един .

# 655
# 656
В Надкаста Туджаров разказва, че си е говорил с Георги Янев и му е разказал, че дори синхроните им не са били пред истински хора, за да не се издаде нещо, имало е доста голямо ниво на сигурност от издаване на информация, всичко се е случвало пред камера, когато не са били пред камера е имало хора от екипа, които да ги пазят, което мен ме радва и смятам, че ще има потенциал предаването Simple Smile

# 657
Оле точно снощи гледах геймплей на Авалон (същият тип игра като Върколаци/Мафия) и Даяна Йорданова участва. Очаквам да е от по-шумните на кръглата маса.

Ако на някого му е интересно, може да го погледне.

# 658
  • Варна
Аз смятам, че ще има поне един предател, който да е лесно разпознат от преданите, за да може да има възможност за "наемане" на нов предател. Това с цел да се поддържа интересът. Такава според мен би била Мира Радева. За другите съм склонна да мисля, че единият ще е Юруков като по-потаен, а другият може би Боби Лазаров като по-сладкодумен.

# 659
Аз очаквам Владимир Николов да е един от предателите. Може би прекалено предсказуем, заради това, че му е прекалено "достойна" публичната персона, та ще се очаква някак си сценаристите да го бутнат в нетипична роля, но очаквам предател , или не, да се задържи за по-дълго в предаването, защото в българските риалитита все някой бива използван от повечето участници за пътеводна светлина за, та очаквам да се изгради група около него, която ще се уповава на неговите възгледи и възприятия. Самият Николов игра такава роля във Фермата, където някои участници така го бяха поставили в култ, че само дето не правиха жертвоприношение на коза в негова чест.

Общи условия

Активация на акаунт