Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 46 043
  • 677
  •   1
Отговори
# 660
А Бачорски? Какъв мислите, че ще е той?

# 661
На мен пък винаги ми е бил гнил Владо Николов. В смисъл, че има нещо фалшиво в него, не мога с точност да определя от къде идва това усещане.
Много бих се радвала , ако на негово място бяха избрали Евгени Иванов - Пушката. Представянето му в Къртицата беше на много добро ниво.

За мен най-лесно предвидим би бил или Гъмов или Жорко. Жоро е нарцистичен, готов на всичко за победата, гледащ собствения си интересен. Но прекалено явен.
Друг прекалено явен би ми било Дани от Фермата. Като фокусник би бил лесно заподозрян в лъжа.

# 662
  • София
На мен пък винаги ми е бил гнил Владо Николов. В смисъл, че има нещо фалшиво в него, не мога с точност да определя от къде идва това усещане.
Много бих се радвала , ако на негово място бяха избрали Евгени Иванов - Пушката. Представянето му в Къртицата беше на много добро ниво.

За мен най-лесно предвидим би бил или Гъмов или Жорко. Жоро е нарцистичен, готов на всичко за победата, гледащ собствения си интересен. Но прекалено явен.
Друг прекалено явен би ми било Дани от Фермата. Като фокусник би бил лесно заподозрян в лъжа.

Аз пък точно към Евгени имам такова усещане. Grinning

# 663
Хаха! Може да е свързано нещо с волейбола. В тази връзка Любо Ганев и той няма да е лош предател. Хахо-хихи и вечер ти реже главата без да се замисли.
Същото ми е мнението и за Бачора. Подходящ е за предател, защото изглежда твърде добронамерен , но всъщност е хлъзгав и хищен , като акула или по-скоро, като скумрия..

# 664
Оле точно снощи гледах геймплей на Авалон (същият тип игра като Върколаци/Мафия) и Даяна Йорданова участва. Очаквам да е от по-шумните на кръглата маса.
Щом има опит със сигурност е едни гърди напред. Макар, че подозирам и риалити звездите, че са играли Мафия/Върколаци/Авалон (Мирела със сигурност).

Между другото съм много навит за един онлайн Авалон ако съберем хора Laughing

# 665
Да не ми се смее някой , но до днес си мислех, че Гал Гадот е един звездоброец , който ходеше при Гала. Актрисата я знам, т.е. гледала съм филми с нея, но не знаех как се казва. А тази Даяна за първи път я виждам. Даже мислех, че става дума за една актриса Даяна, която участва във Фермата в сезона на Дани Белев. Май участваше и в сериала "Скъпи наследници".

# 666
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма смисъл да се гадае кои са предателите ей така по картинка и име.
Хората там им правят психо профили,поставят ги в ситуации,от които да видят как ще се измъкнат,какво ще кажат и как ще отреагират.

Това каква професия,колко познат е на обществото,дали си пада по настолни игри е никакъв фактор. Нула.

В Къртицата единия път бяха избрали мъжа на едната уч (влязоха като двойка),после и любовницата му Линдарева също участничка,разиграваше театри,за да го дестабилизира. Та, неговият избор беше обяснен с това,че дълго време е имал паралелна връзка и никой не го е хванал,защото много хубаво лъжел хладнокръвно.Обаче Продукцията се самосаботира като му вкараха Линдарева и му разказаха играта психически.

Бачорски се вписва в този профил,забавен бил,приятелче с всички и звучи логично ако го изберат за Предател. Ако на тестовете се е провалил обаче,няма как да е той.

# 667
За протокола Емил Русев беше доста погрешен избор за Къртица. За разлика от Киро Ефремов, той още от 1 дни беше заподозрян номер едно. Просто се лепнаха двамата с жена му за Бориса , която беше популярна в къщата и го защитаваше с помощта на Евгени Иванов. После на него му писна и сам се отказа от играта ,като уж случайно отпадна от Бориса. Драмата с любовницата му беше с цел да го подпомогне. За да си мислят другите , че щом му правят такъв сеир не може да е Къртицата, а го ползват за бушон , като Рут Колева и нейната бременност и любовта ѝ с Любо Жечев.

# 668

Би било доста яко да се организира нещо такова. След като изгледах клипа си поръчах играта, надявам се скоро да имам възможност да я разцъкам, да събера малко практически опит, че ако се пусна с вас професионалистите ще ме изядете Grinning Да тренираме за трейтърс като пуснат кастинг другата година.

# 669
...

Бройте ме Simple Smile

# 670
  • Другата България
Срам, не срам, за първи път чувам за Даяна Йорданова.
Добра душа ще ме просветли ли коя е тя?
С какво е известна?

# 671
Merri, популярна е в социалките като българската Гал Гадот и сама се иронизира с това - действително има физическа прилика. Прави клипчета. Изглежда интелигентна девойка, това е, което знам.

# 672
  • Другата България
А по професия каква е?

# 673
Ъъъъ….нямам идея Grin Май е студентка….някой друг да каже, аз явно не съм толкова запозната Grin

# 674
Според информация в Интернет е учила право, но прекъсва в 5 - ти курс, после отново се връща към правото.
Инфлуенсър.
И на мен ми беше непознато име, та потърсих информация.

Общи условия

Активация на акаунт