Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 359
  • 377
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Разбира се ,че няма да иска ,но аз съм наясно с това откакто съм с него изговаряли сме тия неща отдавна ,не съм се сетила ,че е мюсюлманин след 9 години нали се сещаш ? Но както казах за мен религията няма значение ,за него има повече значение става ли дума за деца .... На мен не ми я е налагал никога лично, като имаме деца ще видим какво ще става ,но аз нямам нищо против от тяхната религия тъй като не съм видяла нещо крайно или нещо което да не ми хареса...
Аха. Аз затова попитах за децата, веднага след първото ти писание. Мда. То няма какво повече да кажа. Равнопоставени сте, ама ДРУГ ПЪТ.

А тези от вас, които сте християни и ядете свинско, котешко и кучешко ядете ли? Щото и те са позволени ако всичко е позволено. о веднъж искал едно, а после обратното и защо седи в Библията?
Аз по принцип ям. Слагам чертата при насекомите - не ми харесва хрускането.

Но аз не съм християнка. Агностик/атеист съм.

Разкостихте я Сани. Жената дава различна гледна точка и обяснява, че е щастлива в брака си, тук се убихте да й доказвате колко е нещастна и как си е прецакала живота.
С удоволствие я разкостихме. Защото се опитва да ни обяснява как масово мюсюлманите не се налагат на жените си.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 09:23 от Янтра

# 376
  • София
Понеже тук прочетох доста крайни мнения за обречеността на жените, омъжени за мюсюлмани, ще дам пример с 2 съседски семейства, с които живеем в един блок.
И в двете семейства мъжете са араби, дори са сънародници. Дошли са много млади и са женени за българки.
Жената на единия, а вече и снахата (също българка) се забулват и покриват. Мъжете са всеки петък в джамията. Дъщерята се облича скромно, без да се забулва, но излиза с майка си, снаха си, брат си.
Жената на другия ходи модерно облечена, излиза си сама. Дъщерята е винаги с късите поли и има гадже българин, който редовно преспива у тях.
Накратко, зависи от човека, а не от религията.

За ин витро мога само да благодаря на Бог, че имам 5 деца без душа, че едната е и католичка, венчана за католик и то от покойния папа даже.

# 377
Достатъчно по темата, заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт