ФОТОШОП-22

• 27 254
  • 497
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз защо така не мога да работя с пустите четки  Crossing Arms  Whistling , а така ми харесва като виждам вие какво правите с тях   Hug
За да мога да я въртя , смалавам или увеличавам, сигурно всяка в отделен слой правите?

Благодаря за шрифтовете  Hug - свалих си ги всичките   bouquet

# 91
Уж тръгнах нещо с кораб4ета да творя като за първа разходка с лодка, ама то друго стана:

http://images.rraeva.multiply.com/image/3/photos/1/500x500/31/al … OrNrJgoThwIKav0GQ

# 92
Дамаянти така е идеално!Връзва се и с жабките горе от бордера.И ако дадеш малко stroke на надписа(в цвят екрюто от рамката) ще е перфектно!Е може и така.
А четките ако ще се покриват една с друга ги правя в отделен слой.Ако не- на същия.
Залавям се и за да направя нещо и вие да ме покритикувате. Mr. Green

# 93
  • Czech Republic
Здравейте момичета!

Красоти, красоти, красоти - всичко е толкова хубаво! Ставате все по-добри!  bouquet

Аз пак да се оплача, че нямам много време за Фотошопа - малкия е страхотен терминатор и сега като е хубаво времето сме постоянно навън. А освен това се опитвам да намеря време за подготовка за Великден...

Ето това направих днес, но нещо там не ми седи, не ми харесва! Моля ви помагайте, какво да променя?

# 94
Ето обещаното:

# 95
Момичета, успяхте да ме впечатлите тази сутрин!!!! Направо ми идва да си зарежа работата и да направя и аз нещо Joy

Дамаянти, тази тази е просто страхотна  bouquet Жабешко - пилешката е невероятна  bouquet Ти наистина напредваш невероятно бързо!  bouquet  bouquet  bouquet

amber , много нежна и красива! Даже и килименото цвете си успяла да го съчетаеш много подходящо Grinning

kariluis , страхотна е!  bouquet Тези лилавичките са ми едни от любимите цветенца Mr. Green

natalyna , нищо не променяй! Рамката е чудесна! Много ми харесва как се е получило  bouquet

petia47 ,  направо уникална!!!!!! Може ли да попитам от къде взе лилавото цвете (гладиол или както му се викаше там Embarassed)?

# 96
luluto мерси за отговора.Но срам не срам-кажи къде се намира Стил 99 Embarassed
А цветето е от някакъв руски сайт за ръчно рисувана коприна.Теглих го преди няколко месеца,но не помня адреса.Ако искаш ще ти го пратя на мейла.

# 97
Те са верига магазини. Ето страничката им http://www.stil99.com/network.php  Grinning И много благодаря за мейла  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
ПОследно от мен, 4е закъснях за курса:

# 99
Ето нещо набързо от мен, че напоследък нямам време. Местихме се и беше голяма лудница. Ама май не ми се връзва много, местих, размествах и не стана нищо особено. Малко е претрупаничко май newsm78

# 100
Срам не срам ще питам-дръпнах си шрифта матрешка че много ми харесва но само на английски мога да пиша с него а мамата е казала че е кирилизиран.Нещо не съм наясно с тези шрифтове newsm78
Някоя от Вас ако го има моля да каже от къде да си го дръпна.Или пък някъде в настройките да пипна?

# 101
  • на село
Леле какви красоти има в този сайт с тапетите, който дадоха  mimms / ако не се лъжа/ и  Malenna, направо не е истина  Peace.

От вчера разглеждам и не мога да им се нагледам, дори успях да направя 2 рамки с тези тапети, но без снимки, че съм на работа и нямам, после има да се чудя кои снимки ще паснат  Blush.

Нека при следващата тема да се включи в началото.

А Lati   ако шрифта е кирилик ще си пише на кирилица, ако  не е - нищо не можеш да направиш от никакви настройки.

# 102
мерси за отговора НелиСа  bouquet

# 103
  • София
Lati, ползвам същия този шрифт и си работи на кирилица.
Обаче и аз от време на време имам този проблем, че понякога кирилизираните работят, друг път не  newsm78. Помня, че и други бяха споменали за същия проблем
teodorastamova, много е красиво и не е претрупано!

# 104
  • София
мерси за отговора НелиСа  bouquet
Лати, аз ползвах този шрифт - при мен си пише на кирилица и на латиница  Thinking
Не знам защо така при теб  newsm78

natalyna , не я променяй - страхотна е  Hug
kariluis, много хубава тази с "Хамлет"  Laughing
teodorastamova - много ми харесва и не ми е претрупана.Как направи тези "тревички", които уж излизат от снимката  newsm78
НелиСа, чакаме да показваш  Hug
Лулу, много благодаря за оценката  Blush - ама имам добри учителки  Mr. Green  Hug

Общи условия

Активация на акаунт