Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 16 430
  • 178
  •   1
Отговори
# 120
Хаха - плажът на отшелника със Симеон и соколката Хариет.

Играта с плочките действително беше опропастена от монтажа. Хем Йоана като почна с това мега странно отваряне по ъглите си рекох - леле закопа ги. И изведнъж - фаст форуърд и една камара плочки отворени.

Дето викаш -- Рени как го изпляска кои ще си ходят без грам съспенс...

Ама после имаше още един смешен момент - Ако някой разбере или се ДОСЕТИ - моментално отпадате от играта.
Сега остава да дебнем дали Гогов в своята уникална прозорливост няма да каже - абе тия да не са ги пратили някъде на тайна локация.  И хоп - отпадат Simple Smile

# 121
Трагикомично е положението вече. Водещата направо кърти! И наистина, как изпляска кои отпадат, веднага. Може и да е имало изчакване и съспенс, а пък да е кътнато при монтажа.  
ами дайте тогава повече време от битката, за да се добие реална представа какво се случва.
Тук е малко... въпрос на вкус. Аз пък предпочитам повече да дават социална игра, отегчават ме тези битки, ако ги дават прекалено дълго и подробно. И в ИВ бяха прекалено дълги, не ги превъртаx, но си цъкаx по лаптопа докато свършат. А няма да забравя епизодите в последния Сървайвър, как над час даваxа разнасянето на едни кофи с вода в/у змейки... загубени минути в национален ефир... Често повтарящо се действие мен ме изнервя доста.

Монтажът в Зона X е под всякаква критика. Водeщите - дъно!  Битките копи пейст от други предавания, в които е участвал т.нар. Гуспа.  А че отпадналите отиват... "на острова на отшелника" (както му казваxa в Сървайвър), направо ... смях! И в ИВ пак същото. Тази идея я имаше и в Къщата на инфлуенсърите. На отпадналите се дава втори шанс, на друга, по-мизерна локация и правят битка м/у тяx и следващите отпаднали.

p.s. Дяволе, не си играй с първа страница, щом не може и трябва да се молиш на модератор. Да си стои каквото е. Ето, да видиш какво ми беше с "Къщата на инфлуенсърите", особено първите сезони. Темата едва-едва крета, а трябва да се смени инфото на първа страница, че и анкета да се смени (тогава не можеше и в движение да се смени анкета, а само с нова тема. Или ако се молиш на модератор). Или пък изчакай още седмица, да има още промени и тогава, наведнъж.

# 122
Рени заради слушалката ли така говори? Явно и една Ралица да си не е лесно. Може с времето наистина да свикне.

За монтажа няма оправдание наистина.

Игрите така и така навсякъде са еднакви но наистина може да ги направят едновременно да се състезават. Може да е било сложно с логистиката на тоя остров но пак не е оправдание. Можело просто на брега на реката да ги сглобяват...

Като формат не е лошо и някои от играчите поне мислят. Има място за подобрение със сигурност, но да не хейтим много Wink

Мястото също е малко рисковано. Тези острови може за 2 дни да се окажат 2 метра под водата ако се вдигне нивото на Дунав. Понякога пък пада толкова, че може да отидеш пешком до острова... А нивото си се променя доста често.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 13:12 от BananaJoe

# 123
Вчера нямаше епизод, но има подкаст с Дидо Билянов, в който той през цялото време се жалва, че правилата не важат за целия каст, а Павката и Ицака откровено му се подиграват. Продукцията им е под всякаква критика, затова и не се учудвам, че в темата тук няма интерес. Аз лично имах големи очаквания към Зона Х и си мислех, че доста са се постарали, имайки предвид, че тази година КнИ беше претупано и повечето си тръгнаха на своя глава. Тук засега горе долу се повтаря същата фабула - единствените напуснали са тези по собствено желание..

# 124
Дидо каза, че имало два отбора, на Николас, и на Гуспата. Призна, че Маги и близнаците се познавали отпреди предаването и правила джиджи биджи с единия от тяx. Даде различни примери как правилата важат за едни, за други не важат. Задълженията също.

А камерата е мръсна. Първо мислех, че е от моя монитор. Но се оказа, че като се раздвижите екрана с Дидо нагоре надолу, петната се местят също. Не са си забърсали камерата и стоят мръсни петна.  Да вземат памуче със спирт и да я изчистят. Или поне с някакви мокри кърпички...

# 125
Павката и Ицака вече съвсем през просото я дават

# 126
Абсолютно! Много арогантни са станали, а публиката не прощава такова отношение.

# 127

Близнаците пак с медали от последното трасе на участници в ИВ.

# 128
Когато беше активният есенен ТВ сезон с 10 риалитита едновременно,  тия бълваха по 2 епизода седмично (Къщата даже 3), сега като няма нищо по тв, намаляват на веднъж седмично. На това му се вика планиране и стратегия.

# 129
Много са зле всичките. Не разбирам защо копират телевизиите и техният график. Всички хора около мен сега гледат страшно много on-demand съдържание, Ютубърите от край време се стараят да пускат много и силни епизоди по Коледа, но тия почват един епизод на седмица, Къде е златото и те забавят, а Бърлогата ще я пускат след Нова година (за да се засекат с Ергенът и всичко останало, чудно). Не го разбирам това планиране и недоумявам как не са наваксали с монтажа. Това е като да тръгнеш за морето, но да си заредил с бензин само до средата на пътя и да нямаш пари да заредиш още.

Забелязвам драстичен спад в гледаемостта не само на Зоната, но и на другите клипове в канала, може би се надяват така да "избягат" от това, но според мен Къщата доста силно повлия на общественото мнение към продукциите на П и И.

# 130
Аз съм една от тези,които всеки сезон на КнИ го започвам и след няколко епизода ме отказват. Посредствено ,а и вулгарно ми идва като съдържание.Не ми се иска и с този формат да стане същото- харесва ми замисъла и концепцията . Жалко ако опропастят всичко. Изпълнението ясно ,че е трагикомично !

# 131
# 132
Гледах го сега, Гатев и Габи са ми много сладки и милички ама горките много глупави постъпки правят.

Гогов е страшно досаден чичак, дудне яко, все всичко знае и все разбира- момичето дето тича е болно и пак водеше а той и философства как да дишала и тичала, а същото време шкембето му върви 2 метра пред него

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 22:31 от Hroksi

# 133
  • out of space
Не  мога просто. Тази водеща е нещо, което е далече от всичко, което бих слушала с удоволствие или поне нормално.

Моля, Продукцията да оставят само Дамян или някаква друга там да му партнира.
"Сега отИдете във вашата зона", три пъти каза, че й е много горещо и досадно повреме на игра.
Не й харесва на жегата. Аз ще се справя далеч по-добре и искам.

За сега няма да се хвърлям в любимци и хейт, ще очаквам още.

# 134
Няма очупване тва Рени!  Не мърда от нулевото ниво с което почна.
Ще викам за жълтия отбор другия път.

Общи условия

Активация на акаунт