Мартчета 2026 😀

• 25 600
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, а как сте с акнето, при мен положението е страшно, лице, деколте, някакви малки гнойни пъпчици, в пубертета не съм имала толкова пъпки😅 Нямам спомени с дъщеря ми да съм имала такова чудо.
да знаеш момче ще е 😀 аз с дъщеря ми също ми беше много чисто лицето, сега пак едно гладко го усещам като се мажа с крем 😃
А уж казват, че е обратното, с момиче ,,уж” би трябвало да погрозняваме😅 тъй като момичетата взимали красотата на майката, така съм чувала, ще видим😅

# 136
Момичета, а как сте с акнето, при мен положението е страшно, лице, деколте, някакви малки гнойни пъпчици, в пубертета не съм имала толкова пъпки😅 Нямам спомени с дъщеря ми да съм имала такова чудо.
да знаеш момче ще е 😀 аз с дъщеря ми също ми беше много чисто лицето, сега пак едно гладко го усещам като се мажа с крем 😃
А уж казват, че е обратното, с момиче ,,уж” би трябвало да погрозняваме😅 тъй като момичетата взимали красотата на майката, така съм чувала, ще видим😅
и аз така ама при мен обратното беше първия път, сега ще видим 🤪😃

# 137
При мен лицето със сина ми беше изключително чисто, сегааа 🫠🫠🫠🫠 Плаче ми се…Чудя се какво да правя, но рационалният човек в мен знае, че каквото и да мажа няма да помогне, защото е заради хормоналната промяна, но все пак ми се иска нещо да правя по въпроса.

# 138
При мен лицето със сина ми беше изключително чисто, сегааа 🫠🫠🫠🫠 Плаче ми се…Чудя се какво да правя, но рационалният човек в мен знае, че каквото и да мажа няма да помогне, защото е заради хормоналната промяна, но все пак ми се иска нещо да правя по въпроса.
Дано се нормализират нещата по-натам, да не ходим пъпчасали 9 месеца😅

# 139
И моето лице със сина ми беше много чисто, да видим сега как ще е…
Момичета, има ли и други с Хашимото, които приемат @ку Тир0кс? Днес бях на ендокринолог и за първи път ми предписа терапия, иска ми се да поговоря с някой, минал през това.

# 140
И моето лице със сина ми беше много чисто, да видим сега как ще е…
Момичета, има ли и други с Хашимото, които приемат @ку Тир0кс? Днес бях на ендокринолог и за първи път ми предписа терапия, иска ми се да поговоря с някой, минал през това.
Аз пия, по никакъв начин не е вредно за теб или бебето. Много по-вредно е високо ТСХ. Всичко ще е наред ❤
Оххх, за лицето не знам… Няколко приятелки бяха станали лицата им просто тъжна картинка Sad , а какво ли не пробваха, мина чак след раждането.

# 141
Благодаря, Поли, аз не се притеснявам за това, а просто се чудя като доза как е, защото ми изписа 1,3 мл при ето тези стойности:

Ти по колко приемаш, ако е удобно да попитам? След 20 дни ме вика на контрола с нови изследвания.

# 142
Seaglass, това количество в милилитри ме обърква. На мен ми предписаха еутирокс 25 мкг при ТСХ 1.66 и фт4, колкото твоя, с коментар че трябва да се поддържа във високата граница на референтната стойност, и че е много важно за бебето в началото, когато няма функционираща щитовидна жлеза.

# 143
Сега ме просветлиха, че в 5 мл има 100 микрограма, тоест и моята доза е около 25 микрограма, малко повече даже. Успокоих се. 😅

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 23:47 от Seaglass

# 144
Сега ме просветлиха, че в 5 мл има 100 микрограма, тоест и моята доза е около 25 микрограма, малко повече даже. Успокоих се. 😅

Сега погледнах в нета за въпросното лекарство. Предлага се в концентрация по 25, 50 и 100 мкг/ 5 мл.
Твоето от кой вид е?
Мисля, че при твоите стойности 25 мкг е чудесна начална доза

# 145
Момичета от София, къде ще правите фаталната морфология?

# 146
Irelia, предписан ми е този, който е 100 микрограм в 5 мл. Благодаря ти много! 💕
Черешке, аз пак ще съм при Славяна Галева, завежда ФМ в “Шейново”., но не пускаха бащите, така че ходихме в “Евита”, където пускат.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 09:27 от Seaglass

# 147
Момичета, днес (6 г.с + 5 дена) бяхме на преглед за установяване на пулс - чухме сърчицето на бебето, много се вълнувам.
За втори път минавам през всичко това, но все едно ми е за първи.

# 148
Аз мия 25мг, толкова ми е изписан днес ще коментирам с лекарката дозата.
ФМ мисля да права или във Фемина при Славкова или в МЦ Маркос, още се чудя ..

# 149
Дали можете да дадете съвет за добър ендокринолог, при когото мога да направя онлайн консултация скоро? По принцип ходя при Начев, но не съм в София, а тсх рязко е скочило и трябва да го проконтролираме.

Общи условия

Активация на акаунт