Мартчета 2026 😀

• 25 812
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Аз не съм спряла кафето, без това съм кисела, ако го спра съвсем няма да се стои около мен 😀
Я кажете при вас как минаха първите прегледи, аз днес бях, реално на втори, очаквах малко повечко 😀
Видяхме ембриончето, сърдечната дейност и това беше, насрочихме следващия преглед на 14-ти август. Не знам и аз какво очаквах де, ама малко ми се стори 😀 Питах за добавки, каза че към момента освен фолиева киселина няма нужда от друго и кръвни не ми назначи 😀
Аз вчера бях на първи преглед, 5г.с и 3 дни, видяхме сакчето, в четвъртък следващата седмица ме вика за втори преглед и стискам палци всичко да е наред и аз да мога да се похваля с едно ембрионче и сърчице🥰 Но иначе до 12 г.с е само това и чак тогава когато те запишат се пускат и изследванията.
И на мен ми каза да си пия ФК и ми изписа утрогестан заради намаляващия прогестерон.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 17:19 от yonsiii1917

# 166
Пия и аз витамини + фолиева киселина, започнах ги като почнахме опитите. Има ли значение фолиевата киселина, смениха ли ви я, питам мацките, които са били вече на преглед?

Има метилирана и неметилирана фолиева киселина, метилираната е по-лесна за усвояване, някои хора не могат да усвояват обикновената поради мутация, но трябва да се пусне изследване, за да се разбере. Повечето хора могат да я усвояват.

# 167
Момичета, а боли ли ви кръста ниско долу, работата ми е свързана с компютър и съответно седене по цял ден, днес направо не знаех на коя страна да се завъртя на стола, гледах да ставам да се раздвижвам по-често, но пак ме болеше.

# 168
Момичета, а боли ли ви кръста ниско долу, работата ми е свързана с компютър и съответно седене по цял ден, днес направо не знаех на коя страна да се завъртя на стола, гледах да ставам да се раздвижвам по-често, но пак ме болеше.
Мен ме боли много и АГ на следващия преглед ще ми пуска болничен

# 169
Момичета, случва ли ви се в някои дни да имате гадене, а в други - абсолютно нищо?
Спокойствието ми след прегледа трая едва няколко часа и отново си мисля глупости..

# 170
А каза ли на какво се дължат тези болки, не е ли много рано да ни боли кръст и може ли да се пие нещо.

# 171
Момичета, случва ли ви се в някои дни да имате гадене, а в други - абсолютно нищо?
Спокойствието ми след прегледа трая едва няколко часа и отново си мисля глупости..
Случва ми се, за съжаление по-често ми е зле отколкото дните, в които съм ок Sad В тях изобщо не се притеснявам, а взимам малко въздух. Симптомите не са показател как протича развитието на бременността / изключвам разбира се кървене/.
Тази бременност ми е много по-неприятна от към симптоми. Постоянно се чувствам, като с чревен вирус, толкова ми е неприятно на корема, след това съм адски гладна, докато същевременно ми се гади от храна… Знам, че звучи абсурдно, но нямам друго описание.
И кръста ме боли често и гърба, като цяло не съм фен на първия триместър 😀

# 172
С дъщеря ми въобще не съм имала гадене, засега също нямам, стискам палци да ми се размине и този път😁 Не се притеснявай, аз така с дъщеря ми се притеснявах, че не ми се гади въобще и си въобразявах някакви неща,
Не мисля, че гаденето е критерий.

# 173
Случва ми се, за съжаление по-често ми е зле отколкото дните, в които съм ок Sad В тях изобщо не се притеснявам, а взимам малко въздух. Симптомите не са показател как протича развитието на бременността / изключвам разбира се кървене/.
Тази бременност ми е много по-неприятна от към симптоми. Постоянно се чувствам, като с чревен вирус, толкова ми е неприятно на корема, след това съм адски гладна, докато същевременно ми се гади от храна… Знам, че звучи абсурдно, но нямам друго описание.
О, така добре да те разбирам, аз съм изключителен чревоугодник, много обичам да ям, но хапна ли, ми се повдига Grinning

# 174
А каза ли на какво се дължат тези болки, не е ли много рано да ни боли кръст и може ли да се пие нещо.
Каза, че е точно от работата, моята работа е тежка (вдигане на чували и пакети) и плюс на компютър по цял ден и за най-добре каза да започвам непрекъснатия болничен, който е с комисия, на мен не ми даде нищо да пия, просто трябва да не се натоварваме. Седналото положение по цял ден също е натоварване

# 175
Здравейте, момичета! ❤
Пиша за пръв път тук, много се радвам, че ви намерих! Аз съм 7+2 и главата ме боли почти всеки ден… 🥲 Пия водичка, почивам, ама явно хормоните си правят каквото искат.

Мъжът ми работи от вкъщи и постоянно го занимавам – прави ми студени компреси, ама вече почва да се изнервя, че все го викам. 🙈
Вие как се справяте с главоболието? Минава ли ви или просто трябва да се изтърпи?

Поздрави на всички бъдещи мартенски мамчета! 🌸

# 176
Мама на Хормони, аз съм в същата ситуация, не мога да овладея силното главоболие, не знам как ще се справя без медикаменти. Гинекологът ми каза да не приемам никакви хапчета, в много краен случай парацетамол, но по принцип на мен не ми влияе парацетамола. Cry

# 177
Мама на Хормони, аз съм в същата ситуация, не мога да овладея силното главоболие, не знам как ще се справя без медикаменти. Гинекологът ми каза да не приемам никакви хапчета, в много краен случай парацетамол, но по принцип на мен не ми влияе парацетамола. Cry

Ох, мила, разбирам те напълно! 😢 Аз и парацетамол не смея да пия често, все се притеснявам… Стискам зъби и само с компреси карам, ама понякога ми идва да се разрева от болка. 😔
Ти поне успяваш ли да поспиш, когато те боли? Чудя се дали не е от напрежение или от хормоните само…

# 178
Според мен е от хормоните. За жалост моят мъж не работи от вкъщи и нямам кого да тормозя, когато ми е зле Heart

# 179
Цитат
Постоянно се чувствам, като с чревен вирус, толкова ми е неприятно на корема, след това съм адски гладна, докато същевременно ми се гади от храна… Знам, че звучи абсурдно, но нямам друго описание.
Ауу сякаш описа и мен Grinning 1:1 съм

Общи условия

Активация на акаунт