Мартчета 2026 😀

• 26 095
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, записвам се тук понеже преди два дни разбрах за своята първа бременност. Още не мога да повярвам. Според вас има ли смисъл да пускам кръвен тест след като имам 2 положителни sure check. Записах час за 15 август. Последен цикъл от 1ви до 6ти юли. Продължителност попринцип 30 31 дни но последния малко подрани с 2 седмици. Затова сега не знам реално на кой ден закъснение съм и няма как да изчисля термин. 😄Имате ли леки болки и спазми. Нервността и умората са постоянни други симптоми нямам. Вие как сте. И ще се радвам много ако има някоя мама от Бургас да си общуваме а защо не и излизаме. 😄🫣
Охо, първо, честито от мен! Много рано си хванала с теста, при два положителни, според мен си е направо сигурно. Но ми се струва и че ще си една от първите априлски мами Simple Smile направо прави другата група Grinning рано е още за прегледи, добре че чак на 15 си запазила. Успех!
Благодаря. Видях, че няма за април затова тук писах.😄Дано се включат и други априлски мами да сформираме една група.😄
Yonsiii1917 Благодаря. И аз така мисля, но реших да попитам за всеки случай. 😄

Ето още една априлска мама се появи. 😍 Днес си видях 2те чертички,но не бързам да се радвам понеже едната беше бледа и мисля да си направя кръвен.
Първа бременност ми е и ви чета с интерес.
Честито и тихичко до финал. 💞Първият тест който правих не беше много наситена но се появи още докато го капнах, но беше мисля със чувствителност 10, към лентичките за овулация беше. Вторият беше sure check мисля, че е с 20 25 чувствителност и пак се появи веднага но не беше много наситена.

# 271
Здравейте момичета. Прочетох за двете априлски мами писали тук. Тайничко се надявах да пиша скоро и аз. Не издържах и тази сутрин си направих тест,който е положителен. Последен цикъл 01.07. Имаме си едно момченце на 1г. и 2м. Искахме второ с малка разлика и от първия опит БУМ. Надявам се всичко да е наред. Пожелавам на всички лека бременност и пухкав финал Simple Smile

# 272
Здравейте момичета. Прочетох за двете априлски мами писали тук. Тайничко се надявах да пиша скоро и аз. Не издържах и тази сутрин си направих тест,който е положителен. Последен цикъл 01.07. Имаме си едно момченце на 1г. и 2м. Искахме второ с малка разлика и от първия опит БУМ. Надявам се всичко да е наред. Пожелавам на всички лека бременност и пухкав финал Simple Smile
Честито с пожелание за лека бременност и пухкав финал 😊. Явно е време да направим нова тема за априлските мами. 😄Почваме да се събираме.

# 273
Честито на новите момичета и лека бременност! ❤
Да попитам - има ли и други бременни мами, които още кърмят?
Тази седмица иначе си видяхме пулсиращото ембрионче, радост голяма! Запазих час за ФМ отново при Галева в “Шейново”, трябва този уикенд да организирам и пътуването до Варна за пренаталния в “Св Марина” през септември.
Бях и на ендокринолог за корекция на дозата, че излиза в отпуска, а ТСХ малко се е вдигнало.
Вие как сте?

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 14:22 от Seaglass

# 274
Е, страхотно, Моника! Още една мама с породени бебчета Heart вълнението е голямо!

# 275
Здравейте! Днес минах първия си преглед,по календар съм в 7 г.с, а ехографа ме изкарва в 6 г с и 3 дена. Гледаха ме с коремен ехограф. Чухме сърчицето. Доктора каза не са проблем 4 дена изоставане на този етап. Изписа ми натапсин за всеки случай. Следващ преглед е чак след две седмици 😊. При някоя от вас дали има разминаване?

# 276
Здравейте! Днес минах първия си преглед,по календар съм в 7 г.с, а ехографа ме изкарва в 6 г с и 3 дена. Гледаха ме с коремен ехограф. Чухме сърчицето. Доктора каза не са проблем 4 дена изоставане на този етап. Изписа ми натапсин за всеки случай. Следващ преглед е чак след две седмици 😊. При някоя от вас дали има разминаване?
Не се притеснявай и при мен имаше 4-5 дни ,,изоставане”, но това по-скоро се дължи на факта, че ни гледат с коремния ехограф и не могат да го замерят хубаво, защото е прекалено малко все още ембриончето, при вагиналния е доста по-точно, но мен така и не ме прегледа с него.

# 277
Момичета според вас нормално ли е да е такава висока стойността. При последен цикъл на 1ви юли. 😄 Теста е правен вчера на 1ви август.

# 278
И аз имах подобно развитие при подобно закъснение. Не са 2. Нормално е Simple Smile но може и да са 2 😀

# 279
В родата ми има близнаци, ама дано имам късмета да е 1, че не знам иначе. Как ще износя две. 😄🤣

# 280
Линката, към казаното от Йонси мога да добаря, че не се знае и кога точно са се срещнали сперматозоидът и яйцеклетката, така че изобщо не се тревожи, най-важното е, че сте чули сърчице! ❤
Sweet29, имам някакво усещане за близнаци при теб 😂 Пиши, като разбереш, моля те!

# 281
@Seaglass Задължително ще кажа на 15ти август ми е първия преглед. Утре мисля да пусна нов кръвен тест да видя горе долу как се покачва и ще пиша пак. 😄

# 282
Момичета, кога е най-добре да се направи пренаталния тест, аз обмислям да си запазя час за края на август, когато ще съм живот и здраве 10+5/6, няма да е рано нали?

# 283
Казват след 10 г.с., но най-добре влез в 11, за да могат да извлекат достатъчно ДНК и да не се налага да го повтаряш.

# 284
Момичета от теста на 1ви август с резултат 2225 днес е 6923 и вече се обърках в коя седмица съм. 😄По мои сметки трябва да съм в края на 5та началото на 6та.😄

Общи условия

Активация на акаунт