90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 12 083
  • 335
  •   1
Отговори
# 315
Бащата на Елизабет е починал през ноември. RIP

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 23:39 от bgladybg

# 316
  • Пловдив
С голям интерес следя 90 дни до сватбата. Днес и утре ще гледам  какво ще стане с Маделин и Люк. Напоследък във Facebook гледам, че Люк и Клой  са се сгодили даже оженили,но ще видим. Като цяло предаването е доста пикантно и представлява интерес. Следя  го от самото начало.

# 317
  • Швейцария
Значи Люк и Маделин не са заедно? И аз гледам всичко, събота и неделя са ми резервирани за предаването. Но не следя в социалните мрежи какво става и от вас се информирам.

# 318
Люк и Клои не са се сгодили или оженили - това вероятно е от някоя страница с фалшиви новини. Има някаква свалка между тях, но това е всичко.
Люк все още е с Маделин, но имат проблеми. Вероятно няма да е за дълго.

# 319
# 320
Ъъъъ... кои са това? От кой сезон?

# 321
Манон и Антъни - злата дебела французойка. Съпругът й е бивш военен - изглежда по време на сватбата още не е бил бивш.

Между другото, тя уточни в едно видео, че името й се произнася Мано (с нямо н накрая), но все едно, защото американците си казват Манон през цялото време.

# 322
За сефте виждам тези двамата. Явно е от някой стар сезон, който не ми е попадал.

# 323
Не - в текущ сезон са.

Пуснах епизода сега.

# 324
Като мине Евровизията, ще пусна и аз.

# 325
Манон и Антъни са в същия сезон, в който дават смотаната Грета и Матю (тези в Англия), Джени и Сумит - историята с кафенето, възрастната стриптизьорка Патия и  гаджето й австралиец... Маделин и Люк също са в техния сезон.

# 326
  • На морето!
Манон е тази, която иска със спестените пари за къща да стартира бизнес с козметика от козе мляко и стартира всичко, без да сподели с партньора си.

# 327
Те си купиха къща в едно забутано село.

Като казвам "забутано", имам предвид, че няма и един магазин (включително за неща като хляб). Аз съм от Северозападна България и там нещата не са толкова развити, но поне по селата има магазини и кръчми.

# 328
  • Швейцария
А, хич не е проблем, че няма магазин. И ние сме в такова село. Качваш се на колата и отиваш в съседното. Има и доставки от 2 вериги. Когато няма кола си поръчвам и ти носят всичко до вратата.

# 329
Тя временно нямаше кола.

Иначе и ние, като отидем, мърдаме до Козлодуй или до Лом - и двете са близо, и двете имат Лидл. Но е хубаво да има откъде да си купиш нещо и без колата.

Общи условия

Активация на акаунт