90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 11 991
  • 333
  •   1
Отговори
# 330
Аз бях гледала някаква видео, че Зиед изневерява на Ребека, а за тези двамата наистина мислех, че се обичат.
От новите сезони има една Даниел, била е женена за жена с перуки, в ютюб ми попадна видео в какъв шок изпадна възлюбения като я видя с къса коса.

# 331
Да, лесбийката. Т.е. бивша (уж) - той се отвращава от нея - така я погледна и във вчерашния епизод. А в това превю направо изглеждаше потресен. Мисля, че единственото, което харесва у нея, е перуката.

# 332
Да, лесбийката. Т.е. бивша (уж) - той се отвращава от нея - така я погледна и във вчерашния епизод. А в това превю направо изглеждаше потресен. Мисля, че единственото, което харесва у нея, е перуката.

Дааа, направо беше отвратен. Тя обаче дори с късата коса може да изглежда прилично, просто беше буквално все едно  така е станала и тръгнала. Обаче той е симпатичен, не е гнусен като Усман.

А тази с новия Зиед също е с перука, нали?

# 333
Да, в Редит много й се подиграват за перуката, някои от коментиращите в Ю туб също - викат, че си я е нахлупила няколко сантиметра по-ниско от нормалното (не е до истинската линия на косата) и освен това цветът на скалпа на перуката жълтее и не пасва на цвета на кожата й.

Общи условия

Активация на акаунт